Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabonazsizsik

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mazunte, ahol semmit nem lehet csinálni, de azt nagyon! Puerto Escondido-t hátrahagyva, egy órát keleti irányba utazva értük el Mazunte-t, amely az ott élő müvészeiről, és transzcendentális rendezvényeiről híresült el. Kíváncsian vártuk, mit csinálunk majd ott napokig, ahol semmiféle látnivaló…..
Közlekedés Mexikóban Amikor megérkeztünk Mexikóba, felkészítettek minket, hogy itt mindenki elmeháborodott módjára vezet, életveszély van az utakon, és képtelenség átkelni az úttesten. Mexikóvárosban valóban vadabb a helyzet, de vidéken egyenesen nekem volt kellemetlen, amikor előrementünk motorral…..
Hogyan lesz egy ötórás buszútból dugó nélkül is tizenegy? Mexikóban minden lehetséges (helyi mondás). Történt ugyanis, hogy északra szerettünk volna menni, Palenque (ejtsd: pálenke) városába, ami mindössze 210km-re (időben 5 órára) van San Cristobál de las Casas-tól. A bökkenő azonban az, hogy ezen…..
Az utolsó másfél, mexikóvárosi napot városnézéssel, és finomságok kipróbálásával töltöttük Ez az egész ételorgia borravalóval együtt 10700ft volt. A királyi kastélyban (Castillo de Chapultepec) is megfordultunk, ahol a Helytörténeti Múzeum is helyet kapott.Maximilian alkirály Ferenc Károly fia…..
Az elmúlt három hónapban minden videót, blogot, vlogot, fórumot megnéztünk, hogy mit érdemes csinálni Mexikóban. A főváros egyik legautentikusabb látnivalója egyértelműen a Xochimilcho (ejtsd: Szocsimilkó) városrészben található csatornarendszer, ahol színes gondolákkal viszik az elsősorban helyi…..
Sziasztok kedves kíváncsiak! 3 év után újra útra kelünk, ezúttal a kukorica, a hüvelyesek, kabakosok, paprika, paradicsom és meszkalin őshazájába. Ahol az olmékok, aztékok és maják uralkodtak évszázadokkal, ezredekkel azelőtt, mielőtt a spanyol "hódítók" betették volna a lábukat e földre, a mai…..
Két hét karantén egy ausztrál szállodában – ennél azért rosszabb dolgok is történhetnek az emberrel, nem igaz? Legalábbis ezt gondolná az ember, de Sándor posztjából kiderül, azért ez sem kifejezett leányálom...
Gabonazsizsik 2020.12.16 08:29:16
@desw: "Hát ennek kb nulla az esélye, mert a gyerek alapvetően olyan lesz, amilyen a szülei. Lumpen szülőknek igen nagy valószínűséggel lumpen lesz a kölyke is."

Badarság! Nem egy embert ismerek, aki éppen a szülők nemtörődségéből okulva vitte sokra.
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..