Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abba Abba

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Az Olvasó jó eséllyel még nem hallott az Országút című folyóiratról.         Az Országút az   Ország útját tekinti szellemi elődjének, mely lap 1937 és 1943 között jelent meg. Az Országút a nemzeti középhez sorolja magát, parasztpárti és kisgazda előtörténettel, Illyés Gyula, Németh…..
Abba Abba 2020.06.29 00:23:34
@netukki: Ha ezek nácifasiszták, akkor Willy Brandt sztálinista volt, John Locke pedig anarchista.
Nagyon érdekes, láthatóan alapos kutatásból készített cikket a hvg.hu, amelynek konklúziója: "a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága, a legkiszolgáltatottabbak között pedig kiemelkedő a Fidesz…..
Abba Abba 2020.06.27 19:36:50
@ijontichy: "mélymagyar vidék" azért nem csak a zsákfalvak...
       Bruck Gábor liberális éceszgéber írt egy cikket a Népszavába "Orbán legyőzhető" címmel, ami miatt kicsit állt a bál. A Prostisrácok majdnem hamisított Bruck nagyapjáról egy képet, amelyen éppen SS-tiszteket szállít Lengyelországban, de aztán rájöttek, de valahogy nem illene a narratívába.…..
Abba Abba 2020.04.24 01:18:26
@Kettes: Egyrészt én nem vagyok fideszes:D És másrészt én pont azt mondom, hogy ezek az emberek számításból szavaztak a Fideszre. Nem szűklátókörű, nem bigott, és nagyon nem ignoráns egy barom. Csak önző, anyagias barom.
Abba Abba 2020.04.24 15:10:07
@kemény keleti kommentelő: Én egy bizonyos csoportról beszélek. Nekem róluk van tapasztalatom. Alacsonyan képzett fideszeseket nem ismerek, se falun, se városon, pedig tény, hogy sokan vannak. De az egy másik közeg.
Abba Abba 2020.04.24 15:11:38
@Érvsebész: ÍGY!
          A Gödel-díj a számítógéptudomány egyik legnagyobb díja, és 2020-ban Tardos Gábor kapta meg Robin Moserrel a Lovász Lokál Lemma konstruktív bizonyításáért.           Az eddigi magyar Gödel-díjasok: Babai László, Szegedy Márió (kétszeres), Tardos Éva (Gábor nővére), Lovász László, és…..
Abba Abba 2020.04.05 15:06:52
a
            „Scruton nagyon óvatos, megfontolt ember volt, mégis bátran szólalt meg, bátran bírálta már a '80-as években a multikulturalizmust, a migrációt a The Salisbury Review-ban” (Frank Furedi   Scruton könyvbemutatóján)            Pár apróság. A Salisbury Reviewban a brit állampolgárságú…..
       (Jogi képviselőnk szerint, aki stiláris kérdésekben is illetékes, az első verziót akár indulatosnak is gondolhatták volna azok, akik nem ismernek, ezért kapott a poszt egy kis rózsaszín gömbölydedséget)       Tegnap még egy zsidógyűlölő, de azért nyilván nyuszicica szörnyeteget méltatott…..
       A liberális filozófus igen határozottan kritizálja az általa hiperliberalizmusnak nevezett progresszivizmust, és a "humanista" megközelítést, a tudomány és a haladás kultuszát, maró gúnnyal ír a brit egyetemeken uralkodó baloldali radikalizmusról, ezért sokan már nem is tartják igazi…..
Abba Abba 2020.01.22 00:56:46
@kemény keleti kommentelő: Mondjuk vidéken se él cigány mindenütt, és Bpesten is élnek!