Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pudliho

0 bejegyzést írt és 343 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben még próbáljuk ízlelgetni, hogy immár 2020-at írunk, szaladjunk körbe a nagyvilágban és nézzük meg, hol és hogyan ünnepelték a magyarok az újévet! Akadt olyan, ahol izgalmasan kezdődött az új év, hiszen kigyulladt a szomszéd kerti háza, volt, aki munkával, mások repüléssel köszöntötték…..
Christopher Nolan a mai rendezők között akkora liebling lett, hogy már-már érinthetetlennek számít. Dagadó rajongóbázisa szent tehénként bánik vele, még harmadik Batman-filmjét, a hiányosságokban bővelkedő Felemelkedést is úgy körbeimádták, mintha Isten ajándéka lenne. Eddig nem szúrta a szememet,…..
  Az illinoisi St. Joseph-Ogden középiskolai diákjai kétségtelenül praktikus készségeket sajátíthatnak el. A napokban az iskola  15-16 évesei megtanulhatták, hogy hogyan kell korlátozott egészségügyi forrásokat elosztani a rászorulók között. El kellett dönteniük,…..
Még csak alig több mint egy hónap telt el, mióta visszajöttem Kínába. Ennek egyik látványos ismérve, hogy nyáron visszaszoktam a nagyüzemi hírfogyasztáshoz, s ezt azóta sem bírtam még levetkőzni. Mostanában úton-útfélen az elsőajtós felszállási rend miatti zúgolódásba…..
A Kutatópont felmérése szerint a fiatalok közönyösek a politikával szemben és nem bíznak a közintézményekben. Az intézet „új, csendes generációnak” nevezi a 15 és 29 év közöttieket, akik leginkább otthon töltik szabadidejüket, jövőképük bizonytalan, nem lázadnak,…..
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
pudliho 2013.09.27 11:08:22
@Pizso: süllyedünk volt az és nem süllyedek, ne erőltesd ha nem megy :-D
Az elmúlt hetekben vált ismertté a nagyszabású Ifjúság 2012 kutatás eredménye, amelynek legnagyobb konklúziója az lett, hogy a mostani 15–29 év közötti ifjak az úgynevezett csendes generáció tagjai. Ők azok, akik „A szüleik értékrendjét nem kérdőjelezik meg, a lázadás…..
A dohánykoncessziós ügy mintájára a piac újraosztását sejtik a tűzifa és a szén árának maximalizálási tervében a tüzépek és tüzelőanyag-lerakatok tulajdonosai. A különbség szerintük csak annyi, hogy amíg ott a törvény erejével, a fiatalkorúak védelmére hivatkozva…..
A midnight madnessek nem a legjobbat hozzák elő az emberekből, a fantatikus rajongóknál az csak a kezdet, hogy sokszor fél (vagy akár egész) napokat állnak sorba kedvencükért. A GTA V premierjét több, erősen wtf jelenet kísérte, ezeket szedegettük össze a sajtóból. Legrosszabbul…..
Van egy ország, ahol nincs fiatalkori munkanélküliség, nem gond a szakmai tapasztalat megszerzése, és már tizenévesen lehet rendes fizetésért, akár a legnagyobb vállalatoknál dolgozni.Frissen kikerülve az iskolapadból a fiatalok gyakran légüres térben találják magukat, távol a…..
Orbán Viktor egy zseni, ez eddig se volt vita tárgya. Ilyen gyorsan, ennyire agyhalottá silányítani egy nemzetet, ebben biztos nincsen párja. Igen furmányos dolog úgy okádni Brüsszelt, hogy a főnök - nem kis részben a haveroknak munkát adva - felhasználja a pénzét. Fű nem nőne…..
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
addict A Mercedes megölte Hitlert 2013.08.26 16:48:26
Egy autó, amelyik látja a jövőt. Egy autó, amelyik megáll, ha kiszalad az úttestre egy gyerek. De mi van, ha ennek az autónak, még lelke is van? Egy német filmakadémia diákjai ezt feszegetik az egyik vizsgafilmjükben. Már rengeteg helyen megjelent a kérdés, miszerint ha…..
Több mint húszméteres biciklis képét festették fel csütörtökön Óbudán egy lakótelepi ház oldalára. Ahogy a fotónkon is látszik, a házfalakon egy menő városi bringás teker, sárhányó nélküli országúti biciklin, sisakban. Bakró riporter a helyszínen megtudta a…..
Storz & Escherich német ügynökség úgy gondolta, hogy a Mini Next néven futó, használt Mini újraértékesítő program reklámfilmjében egymás után mutatja meg, mi is történik az autóval a két tulajdonos közötti időben. Az olyan unalmas dolgokat, mint a teljes átvizsgálás,…..
A meccs előtt fostak, utólag mindenki egyetért: a magyar válogatott tudását túlértékelték. Jó: mondjuk öt gólt sem rúgtak. Eközben Csehország szerte azt beszélik, hogy Jiraceket Magyarországon letartóztatták a fizika törvényeinek duva megszegése miatt! Dzsudzsák viszont…..
Négy ember kétévnyi munkájába, és összesen 250 ezer angol fontba került az első fogyasztható, szintetikus húsból készült hamburger. Nagy áttörést jelent, hogy a massza íze már hasonlít a húséra, az állagán azonban még dolgozni kell. A találmány akár alapjaiban is…..
Mindeddig úgy tűnt: Kínának itt mindent szabad. Európa - és ezügyben annak strébereként Magyarország - példásan elöl járt a vészesen növekvő gigahatalom seggnyalásában.  Az már réges-régen nem probléma, sőt mitöbb, nem ügy a kínai-magyar kapcsolatokban, hogy a…..
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
Mert felemelem kezemet az égre, és ezt mondom: Örökké élek én! Most lássátok meg, hogy én vagyok, és nincs Isten kivülem! Én ölök és elevenítek, én sebesítek és én gyógyítok, és nincs, a ki kezembõl megszabadítson. Ha megélesítem fényes kardomat és ítélethez…..
Dübörög a nyár, a legtöbb gyártó pihen, a Samsungnál azonban dömping van, sorra jönnek a zsír új készülékek tesztelésre. Nem vagyunk a koreai gyártó felé elkötelezve, sőt egyáltalán semelyik gyártó felé sem. Próbálunk tapasztalati úton véleményt alkotni egy adott…..