Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilello

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam a Mamma Mia!-t és MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM. Nincsenek rá szavak, hogy milyen jó az énekesek hangja (mert a színészek éneklik!). Az egész film tökéletes, egyszóval még sohasem láttam ennyire témát ragadott, kiforrott, és szuperjó filmet. Tényleg, a végére már…..
lilello saját blogja. semmi 2008.07.24 09:58:42
éjfélig fentvoltam(néztem az órát!) és fél kilenckor ébredtem.Blankának honlapot szerkesztettem. KB. ennyi mára viszlát, zárul Lili mókatára...
lilello saját blogja. Clip 2008.07.23 20:27:00
Oldalt láthattok egy videoklippet Matt Damon főszereplésével, ugyanis ez a zene volt a Bourne rejtély-ben amiben ugye ő játssza a főszepet, Jason Bourne(ejtsd:Dzsézön Born) szerepét. Bocsi, egy kicsit elcsúszot...de a zenét figyeljétek!(az eleje kissé unalmas...)..
Na igen. balesetekben a pasiknak lehet sok köze: -ő okozza a balesetet-ő megy oda segíteni/mentőt hívni-stb.Az én esetemben egyik sem. És ugyanis a rendjívül mondom rendkívül éles késeink egyikével a Zepter késeink egyikével vágtam bele úgy a husikámba, hogy egy egész darab…..
lilello saját blogja. Hiány 2008.07.22 14:07:00
Valami kimaradt az életéből ezen a nyáron. Nem tudja mi. Talán..Bár...IGEN! Az osztálya. Két hetes vagyis nem inkább három, agyis nem inkább 4! IGEN! egy hónapos tábor lett volna a jó, a 4 hét szimbolizálja is a 4.ik osztályt! Neki ez jött volna be. Keveset lehetet velük. Egyre…..
lilello saját blogja. Kuckó 2008.07.22 13:39:23
Ma reggel fél 10kor sikerült kelnem, ezen kívűl a tegnap reggel felfedezett előszőr 3 levelű lóheréhez, majd mostmár sajnos egy péniszhez hasonló folt a falamon még mindíg nem akart eltűnni. A tegnap húgom által összeszerelt IKEA-s komód mostmár a kiskuckónkban áll, és…..
A szentesi Horváth Mihály Gimnáziumot összevonják a Közgazdasági Technikummal, igazgatóját, Keserű Imrét egyszerűen az utcára tették, és értésére adták, hogy mivel nem hithű FIDESZ-es, így a szent inkvizíció előtt kell felelnie bűneiért!Sikerült oda eljutnunk, ahol a 49-es…..
lilello saját blogja. Keret 2008.07.21 18:07:00
Egy keret lehet az életem, a személyiségem, vagy egyszerűen csak a mindennapjaimé. Ja. De ez most ennél a nyakatekertségnél sokkal, de sokkal egyszerűbb. Na, mit gondoltok mié ez a keret? Hát egy képé. Tegnap, az IKEA-ban voltunk, és vettünk olyan sok mindent, hogy alig fogom győzni…..