Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yesser

8 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a cikk.Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy nyiltan antiszemita cikkek hogyan jelenhetnek meg a magyar sajtóban. Nem elég hogy butaságok vannak benne leírva, vagy ennyire naív, esetleg álnaív a szerző? Mégiscsak túlzás hogy ez az ember a hitelválságról mindőssze ennyit…..
Szépen vagyunk. Az egyik oldalon a színGecyk, a másik oldalon meg kissé állat- vagy inkább Fajvédők. Maximálisan egyetértek azzal, hogy a művészeti szabadság rendkívül fontos. Ettől szép. Megölni egy állatot? Kínozni? Felvenni a szenvedését? Megdöbbentő számomra hogy ez az…..
Boci Boci tarka! Se füle, se farka! Odamegyünk lakni, Ahol tejet kapni! A legdurvább, legperverzebb alkotás a magyar folklórban! A színes állat kiálló részek nélkül, akit magára hagynak, ha nem ad tejet...Ezért vagyunk ilyenek...:-))Jó, nyilván reflektál a "tarka magyar"…..
Kezdődik  ..
Hanem? Tarka Magyarországot! 2008.09.24 11:27:00
A "Milyen Magyarországot szeretnél?" kérdésre nagyon jó választ ad az Összefogás az Erőszak Ellen mozgalom (röviden Összefogás) által kezdeményezett október 4-ei civil rendezvény, a "Tarka Magyar".Ez egy óriási felvonulás lesz, amire eddig több mint 60 civil…..
Az számít a közéletben hogy mit mond? Dehogy...hogy ki mondja! A két mondat nyelvtani paradoxonán rögtön egy illedelmes sasszéval tovaléphetünk. Többször is beszélgettem barátaimmal, és ismerőseimmel mostanában erről. A két politikai oldal szimpatizánsai érzelmileg erősen…..
Tarka barka kis hazánkról van szó, a TARKA MAGYAR mozgalomról. Nagyon bízom benne hogy nem tudja majd semmilyen párt sem ráerőszakolni magát, vagy nem derül ki valami sandaságos háttértámogatás. Bízom bennetek Tarka Magyarok, én ott leszek.Ha nem tudod miről beszélek, érdemes egy…..
Csapjunk is a lovak közé - bár nem szeretem ezt a mondást, meglehetősen durva - érzelgős, tipikus első posztot esetleg majd később, mondjuk ha ledönt az infulenza és több időm lesz.Megszületett az Antifa szó, és megszülettek az Antifák. Tehát megszületett az Antifázás is - és…..
Nagyon szűk volt a puncim, gáz ha segítettem szétvágni? 15 vagyok és nem bírta benyomni a pasim aztán pengével szétvágtam. Más is csinálta ezt már, ettől lehet bajom? Szerintetek gáz ha felvagdalja a punettijét? Miért nem a fickó csúnyáját farigcsálta méretre? A…..
A sátán személyreszóló üzenetét kódolhatták ki a Sony Ericsson szervizében, amikor meglátták Endre interneten vásárolt telefonja garanciapapírját. Az üzenettől annyira megrémültek, hogy még válaszolni is elfelejtettek naiv ügyfélnek, akinek mondjuk korábban kétszer már…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
yesser 2008.03.06 11:48:10
Tessék, itt az újabb bizonyíték, hogy az egészségügyben igenis dolgoznak elhivatott emberek. A II. számú Nőgyógyászati Klinika újszülött osztályán kedvesen, felkiáltójel nélkül, a friss szülők bizonytalanságát átérezve még arra is felhívják a figyelmet, hogy  a…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
yesser 2008.03.06 09:42:06
Csak mert a fantázis! Rékuc. Mész haza egy hajnalon egy buliból. Nem vagy részeg, csak kicsit talán spicces. Kezedben egy shake, a másikban valami ennivaló. Ahogy ét akarsz kelni az úton, egy autó elüt, legott eltörik mind a két lábad combban..(sose ilyen ne történjen!!!!)Persze magadraöntöd a shaket, és a kaját, és lerogsz a padka mellé. Hajnal van, a fények nem túl jók, beborít egy teherautó sárral, vizzel. Ettől a telefonod nem működik. Az utca kihalt. Nem nézel ki jól, fáj is, rossz is. Tudod hányan állnának meg neked hogy lemakrózzanak? De talán miután kiraboltak, valaki segítene, kihívnák a mentőketm, addigra nincsenek irataid. a mentők látják hoyg na, egy csőcselék - ahogyan kinézel, iratok nincsenek. Csúnyán beszélnek veled, mondják hogy ittál, és büdös vagy! Miért nem hal meg az ilyen? (egyszer egy ilyet a saját fülemmel hallottam) és babasznak a mentőautóba. Az fáj neked nagyon, mert ael vannak tőrve a lábaid, de kit érdekel az? Te csak egy nyomorult, senki vagy, büdös, és gusztsutalan. Nincsenek papírjaid, nem tartozol sehova. Mivel a telefonodnak vége, és fejből nem tudsz számokat, nem jó neked, Kiabálsz hogy normálisan bánjanak veled. Sőt, keménykedsz is hogy mit képzelnek. De ők azt látják hogy egy csatakos büdös részeg akit lemakróztak eltört lábbal az adófizetők pénzén hőbörög a meleg kórházi szobában, és kéri az ágytálat! Dehát neki nincsen joga szarni! kérem! Bele is nyomnak a karodba egy nyugtatót , amitöl aznapra csak pislogsz, és néha megtörtlöd a szád szélén a nyálat. Páldul így kezdődik....

Remélem sosem történik senkivel ilyesmi! De ha ez nem Te vagy hanem egy teljesen egyedül élő lány, mire meggyógyulnak a lábai, addigra kirúgják a munkahleyéről, nincsnsek papírjai egy hónapig - mert hogyan csináltatná meg ha még tolókocsizni sem tud, és ha nem elég talpraesett kis vidéki jányka, lehet hogy szólni alig mer, mert úgy beszélnek vele...
De ez csak egy példa, rendesen kikarikírozva. De mond. Amikor a példában abban a helyzetben voltál hogy mindenki lenézett - az milyen érzés lehet??????????????????
yesser 2008.03.06 10:39:20
A csomagolásra írtak szerint ugyanis ahhoz, hogy ledolgozzunk egy sornyi (vagyis három kiskockányi) csokit, 157 órányit kell úsznunk folyamatosan. Majdnem egy hét. Ehhez képest mit számít az az egy nap, amit szökőév extraként 2008-hoz csapott a Hamburgerfutár? Teodoru konzumsztorijai…..
Valami új divat készülődik, vagy csak a vevőkör bővítésére választotta az üzlet ezt a megoldást, mindenesetre nekünk kifejezetten tetszik a glóriás női arc és a a csókos szájú, felemás ujjas póló párosítása. Azért arra felhívnánk a figyelmet, hogy Mária valójában…..
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Katatu levele szerint az OBI fakeret beszállítója nem veszi figyelembe a megrendelésen szereplő cikkszámot, és a kért termék helyett sokadszor is egész mást küld. Még szerencse, hogy a keretező alkalmazott tud fenyőből bükkfát csinálni. Január 18-án megrendeltünk a Fogarasi…..
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..