Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ficium

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap a magyar költészet napja, ennek apropóján adjuk közre Kicsi Sándor András nyelvész írását a tíz legszebb magyar szóról. Kommentben várjuk kedves olvasóink véleményét: szerintetek melyek a legszebb magyar szavak? Korszerűtlen elmélkedésnek számíthat a tíz legszebb magyar szón töprengeni,…..
Ficium 2017.04.11 21:22:04
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
sorok között A gépház jelenti 2016.10.31 00:01:00
Tisztelt Olvasók!   Ezúton szeretném megköszönni az eddigi figyelmet, a Sorok Között lehúzza a rolót. Elképzelhető, hogy nagy ritkán itt még megjelenik majd valami, de mostanában amúgy sem volt túl sok időm a blogolással foglalkozni, és ezentúl azt a kevés időt is inkább egy új blognak szeretném…..
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
Kedves barátaim! Mindannyian tudjuk, hogy egy konteós üldözési mániájánál már csak az egója fejlettebb, ezért nézzétek el nekem, hogy egy féligmeddig magánjellegű probléma taglalásával veszek el pár percet abból az értékes időtökből, amelyet ufókutatással, gyíkemberek…..
Az MTV elindította a 24 második évadját, aminek mi nagyon örülünk. Bár hihetetlen, hogy Magyarországon még mindig van, aki nem látta ezta remek sorozatot. Mellesleg a Sorozatjunkie, megszavaztatta a 24 fanokat és az egyharmaduk (köztük szerény személyem is), a második évadot vélte…..