Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Druid

0 bejegyzést írt és 396 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves férfiak, mi a legjobb megoldás egy csaj felszedésére a buliban? Bizony, a verekedés. Muhaha. Volt már egy sikersztorim az aranyló húslevessel és az önszopó pasival (üzenem a kedves kommentelő bandának, hogy nem volt fake, sőt...) No, a templomos pasikat összeszedő posztoló…..
Druid 2008.09.29 16:13:28
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
Druid 2008.09.22 13:15:15
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.09.22. 13:12:40
Morgan LeFay 2008.09.22. 13:10:49

Én azt szűrtem le ebből, hogy ne dicsekedjünk azzal, hogy milyen boldogok vagyunk. A pasinak gyenge akarata volt, nem te tehetsz róla.


Ezt én is osztom.
Több "ismerős" hölgy is dicsekedett a társaságunkból hogy ő lett választva meg elvéve feleségül, nem a szebbik lány. Aztán pikk pakk ott is lettek hagyva :O
Még mindig többre értékelendő a szerénység. Szerintem.
Imádjátok a sagákat, kikönyörögtétek a lecsó előtt levest követelő sztoriban megemlített medve kalandjait, hát nesztek. Én erre a túlfűtött barátságra más szót ismerek: "a tisztán szexen alapuló laza viszonyt, ami főleg kollegák között alakul ki, úgy nevezik: biznisz…..
Druid 2008.09.17 10:16:26
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.09.17. 10:15:21

na ne szédits :D
Druid 2008.09.17 10:26:12
Druid 2008.09.17 10:36:11
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.09.17. 10:26:59
Druid 2008.09.17. 10:26:12

Én meg képzeld el bétázom :)

Én meg épp leszokóban vagyok :PPP
Bár tegnap wsg-n bevittem mindhárom zászlót prot cuccban ugy hogy az összes hordás a hátamba volt. Jó druida hierrel megynyertünk még +ba 3 EOS-t is :P
De leszokom! Igérem.
Most mit is mondhatnék. Interneten nem ismerkedünk, bla-bla-bla, már én is unom magamat, úgyhogy beszéljünk inkább a lecsóról. Ki szokott a lecsó előtt levest enni? ...és ekkor, ebben a történelmi pillanatban, egy újabb magányos karácsony-szilveszter után, amikor…..
Ez tényleg így van: ha egy év nem elég, lapát. A nő szempontjából. A fiú szempontját is meg lehet érteni, mert igenis lehet rettegni a házasságtól, az együttéléstől, és attól, hogy egy szép napon erre rákérdeznek. Technikai dolog: a lánszopat, fiúszív címkét tettem be, de…..
Druid 2008.09.13 13:00:50
endike · endike.blog.hu 2008.09.13. 09:35:18


Hohóó egyetértek. Találkozunk?
Hamarosan elindítjuk a szakítósTV-t is, ahol kívánságra élőben közvtítjük a szakításokat, mert vannak pasik, akik megérdemlik. Ez milyen szöveg? Harsányan nevetek 10 perce, ahogy látom ezt a romantikázós estét. Kedves levélíró, mi a folytatás? Követeljük. Kedves…..
Druid 2008.09.11 08:09:27
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.09.11. 06:45:35
Reggelt. Eléggé lapos sztori, lapos lelkivilágú főszereplővel. Ennyi erővel nézhetnék brazil szappanoperát is :S

Mit szólnál inkább egy kis pvp hez? :))

Reggelt :)
És mért lenne baj ha a puncit választaná? A postolónak ugysincs pasija, akkormeg nemmindegy?
Ez egy meglepően zavarba ejtő történet, mivel vannak az örökké elégedetlen nők. Őket nehéz rávezetni az élet szeretetére, hogy örüljenek az apróságoknak is. Az meg végtelenül szomorú, mennyire rakaszkodnak ehhez az elképzelt kispolgári szarsághoz, ezért azt hiszik a…..
A valaha volt legőszintébb mondatot kaptuk olvasónktól: "Boldog korai huszonéves kor, tele felelőtlenséggel, és mosolyért kapott pinával". A mosolyért kapott pinára verses kötetet lenne érdemes összedobni. Egy egyetemi közegben nem is lehet durvább szakítóok Woody Allen…..
Én szeretem a harisnyát, ha szexűző, ha nem, és ezentúl is fogok hordani télen-nyáron. Csatlakoznék a legutóbbi 15 éves kori szakítós történetekhez, ez egy 13 évvel ezelőtti sztori, nem túl fordulatos, de megtörtént...15 éves voltam, mikoris egyik velem egyidős barátnőm…..
Druid 2008.09.05 11:03:41
A nem-szakítás egy különlegesen kegyetlen fajtája a szakításnak. Láttunk már rá jó pár példát a blogon, most a megválaszolatlan smsről következik egy példabeszéd.  Sziasztok! Nagy élvezettel olvasom blogotokat megannyi tanúlságos történet:) Azt hiszem van…..
Látjátok, ilyen sztorikat kellett előbányásznom, hogy legyen délutáni poszt is. Küldjetek olyan levelet, amiben van is szakítás, nem csak kifacsarhatatlan lányok. Tudom, az alábbi sztoriban sincs tényleges, véres szakítás, így akierre vágyik ne is olvassa tovább.Adott egy…..
Na végre beengedett a nyomorult bloghu, lássuk a posztot. Sziasztok!   Eljött az idő, hogy én is belépjek a klubba. Adott a klasszikus felállás: Én (faszi) Ő (a nő) Másik (a másik faszi).   Lássuk akkor a sztorit. 9 és fél évet élt a kapcsolatunk. Majdnem 20…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
Napi betevő: A holnap érdeklődés hiányában elmarad. (ismeretlen) ..
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Druid 2008.08.29 12:19:06
Nard · underrated.blog.hu/

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos érzés, ami orra bukás előtt eltölti az embert.


Ezt már éreztem párszor :DD De az már a tulzott önbizalom inkább :D
Vannak az ilyen teljesen hihetetlen sztorik, de mivel hasonló esetről nem egyszer derült már ki, hogy megtörtént, ezért most a kedves olvaskra bízzuk, hogy a levélíró haverjának geciségét elhelyezzék az etikus újságírás skáláján. Verespálné, mit tesz ilyenkor egy jó…..
Napi betevő: Eszkimó szabály no.1: Az iglu mögötti sárga hóból nem enni!!! (ismeretlen) ..
Druid 2008.08.25 14:14:11
Brumm-Brúnó · szakitsoff.blog.hu/ 2008.08.25. 14:02:42
kisvi,
Forró tea 40 fokban? Ezt még nem hallottam...


Ha melegben hideget iszol, a szervezeted elkezd melegedni, meleget termelni, hogy felelegitse amit megiszol, mert ő nem szereti a hideget. :))