Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sport2020

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradj fitt home-officeban is!   Ha már úgyis otthon vagy, akkor legalább maradj fitt, vigyázz a súlyodra és az otthoni edzésterv alapján végezd a gyakorlatokat...
Elérted a kívánt súlyt, de nem sikerül megtartanod? Most megmutatjuk mi lehet a háttérben! Miért van az, hogy a leadott kilók egy idő után elkezdenek visszakúszni? Ennek járunk most utánna! A táplálkozásra folyamatosan figyelned kell! Ha a fogyás után visszatérünk a diéta előtti étrendünkre,…..
Otthoni torna gyerekeknek karantén idején Elkészült kisiskolások részére az otthoni tornám karantén idejére, amit itt tudnak megnézni a gyerekek. Oszd meg ezt a videót, hogy minél több mozgáshiányos gyerek újra mozoghasson ebben a nehéz időszakban. Úgy érezzük, hogy a torna az otthoni tanulásban…..
Mire is jó a kollagén szedése? Hal kollagén hatása Tudtad, hogy a bőr hidratáltságának csökkenéséért a kollagén és az elasztin rostok elégtelen működése okolható?  A bevitt hal kollagén kapszula hatására javul a bőrünk vízmegkötő képessége, ezzel egyidejűleg hidratáltabb, kollagénben gazdagabbá…..
Ismerd meg a legnépszerűbb zsírégetőket   BCAA mire jó? Sokféle táplálékkiegészítő termék található a hazai webáruházakban. A BCAA hatása úgy jellemezhető, hogy az egyik legfontosabb segítség az edzés, fogyókúra és a testformálás során. Valamint védik az izmokat a leépüléstől, emellett számos…..