Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klebit

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
37 kép a mai ismétlőválogatásban! 2016-ban közölt fotók: 1972. Tankolás az ÁFOR kútnál. A kép a Faluszéli házak című film forgatásakor készült. Forrás: FORTEPAN..
klebit 2023.08.13 21:01:52
@tutyimutyi terminátor: Film is volt ilyen: Kis nagy ember.... Dustin Hoffman játszotta a gyerek korában elrabolt, indiánok által felnevelt fehér embert...
De ne szaladjunk olyan brutálisan előre, meg hát tulajdonképpen a cím már mindent elmond. Kész, ne is olvass tovább. Ugye vannak az ilyen taxisbajszos, autóstáskás öregfószerektől mindig a nagyotmondások, hogy ők az NDK-s lányokat hogyan hegesztették minden éjjel Siófokon 77-ben, mert a lányok…..
klebit 2022.02.06 13:14:00
@Muhammad Balfas: Amiről én beszélek nem urban legend... 3 eltartott fiúcskáról is tudok... azóta kettő tisztes családapa, a harmadik nem röpis volt, hanem konkrétan elvette a tanárnőjét... ott nem merem azt mondani, hogy nem volt érzelem, de szerintem csak szexnek indult az is... A röpiseknél viszont konkrétan csak a havi apanázsról és a "kemény"szexről szólt a ki nem mondott egyezség. Az egyiknél volt hiszti is, ha más nőre is rámozdult az emberünk, mondjuk csak nem kapta meg azt a cipőt amit szeretet volna... A másiknál meg addig fajult a dolog, hogy kölcsönadták a srácot a sugarmommy barátnőnek, de az már annyira nem tetszett neki...(mármint a hölgy) tudtommal itt szakadt félbe a kapcsolat. Azt kell, hogy mondjam nincsenek nagy csodák uraim... Azt hozzá kell tennem a történethez, hogy a külföldi srácnak a műszer hegye kilógott a nadrágból... fiatalabb, korosztálybeli lányok rendesen féltek tőle. Ezért környékezte meg őt a vén csaj aki egyébként akkoriban nagyon kívánatos darab volt... és nem is nagyon volt titok ebből... a srác sem szégyellte, sőt... ezért is tudok erről. Nem volt cinkes, ha elmesélte, hogy hol nyaralt:-)... inkább irigykedés ment.
Henry Pierrepointot hóhérsegédi kiképzésének második napján egy cellához kísérték, majd hirtelen feltépték az ajtaját. Pierrepoint legnagyobb megrökönyödésére egy elítélttel találta szembe magát, aki megtörten borult asztalára. Henry úgy érezte, majd kiugrik a szíve a helyéről… Amíg a legsikeresebb…..
Azon kevés filozófiai irányzatok közé tartozik, amelyek ténylegesen megköveteli a logikus, kritikus gondolkodásmódot és az emberi igazságkeresés során a tudományos módszerek alkalmazását. A szekuláris humanizmus egy naturalisztikus világnézet, fő értékei az…..
klebit 2022.01.23 11:00:45
@jonnybravo111: Minden egyszerűbb lenne... tiszta.
A szekularizmus egy olyan alapelv, mely két pilléren nyugszik. Az első a vallási intézmények szigorú elválasztása az államtól. A második az állampolgárok jog előtti egyenlősége vallási és hitéleti meggyőződéstől függetlenül. Vallás és Állam szétválasztása Az állam…..
Nyomatékos motor, erős fék, az utóbbi idők egyik legjobb rollere!..
klebit 2021.11.17 16:02:30
@nyelv-ész: Igen... leírásban nincs ez az adat de videóban benne van: 16-18 KG
Ismét szabadnap. Kéne valamit ennem. Rakott krumpli, ez lesz, mivel még olyat sem készítettem. Legkedvesebb mentoromat Bét felhíva , ő is bátorított, hogy azt senki nem tudja elrontani, még talán én sem. Belevágtam. Kellett pár dolog, mert nem igazán volt most itthon semmi hozzá. Elbattyogtam a…..
A barbecue-t elsősorban a füst, és a füstáram hője teszi különlegessé. Ehhez pedig a leglényegesebb kérdés, hogy mi biztosítja a füstöt. A leggyakoribb formájában a faszén parazsa által meggyújtott füstölőfa ad a húsoknak egyedi fűszerezést, míg a faszén füstje önmaga – fajtától függően – akár…..
Talán megmosolyogja az olvasó, hogy a sókéregben sütéssel először az "Igen, séf" sorozatban találkoztam. Megragadta a fantáziámat, és utánaolvastam néhány receptben. Mit ad Isten, épp aznap, amikor nekikezdtem, ugyanezt a sütési módot tűzte napirendre a Duna TV "Főmenü" c. műsora, amelyet így már…..
Az Amerikai Film Intézet definíciója szerint „a gengszterfilmek műfajának középpontjában vagy a szervezett bűnözés vagy szabadúszó bűnözők állnak, 20. századi környezetben.” A társadalmi, történelmi, politikai vagy akár a gazdasági környezet mindig is döntő befolyást gyakorolt a hollywoodi…..
klebit 2020.01.16 22:33:52