Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MataBenjamin

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elkészült Cafe Racer és a Simson Schwalbe kitérő esete...   Az elég régenhez oda tennék egy "nagyon" jelzőt az talán kifejezné milyen régen is jelentkeztem. A motor bár elkészült kisebb-nagyobb dolgok még azért vannak rajta de üzemképes és már használatban is van. Ezt majd a végén részletezem…..
  Elég régen jelentkeztem már így hát itt az ideje.  A motor építés folyamatosan halad, így rá is térek az újdonságokra és a változásokra. Először is maga az alap motor lett változtatva méghozzá egy 1991-es Babetta 210-re. Egy ismerősöm nagyon jó ajánlattal állt elő amit meggondolatlanság lett…..
MataBenjamin 2020.07.26 10:06:51
@Lele_Ati: Köszönöm szépen. Nem sokára készítem az utolsó bejegyzést. Akadály a jelenleg annyi hogy a drága 1 hét teszt üzem után azt mondta hogy trafó csere
Csapjunk is az in medias res-be! Hogyan tervezem kivitelezni !  Szó se róla a legnehezebb feladat helyet találni ahol szét tudom szerelni, tárolni is tudom és utána össze is tudom szerelni. A nehézséget az okozza hogy panelkörnyezetben élek ahol nem tolerálnak nagyon semmilyen zajongást. Így…..
Nyitó mondatként üdvözöllek a blogomon ahol igyekszem mindig friss információkkal szolgálni projektem alakulásáról. Nagyon fontos mielőtt bármibe is belekezdenék, elmondom mit is tervezek, milyen áron tervezem, mikor tervezem a végét és hogyan akarom kivitelezni.   Miért is akarom ezt…..