Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Sólyom

11 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HACCP Blog HACCP 2009.01.27 12:56:00
HACCP alkalmazása - Farmtól az Asztalig elv alapján - alapfeltétel az élelmiszervertikum valamennyi szegmensében. De feltétele pl. élelmiszeripari üzem, vagy vendéglő létesítésének, működési engedély kiadásának.  Következő területeken kell HACCP-t alkalmazni: vetőmagok…..
  A Népszabadságnak az MSZP jövőjéről szóló cikkében sok egyéb mellett az is szerepel, hogy elképzelhető a párt átnevezése is. A szövegkörnyezetből nem egyértelmű, hogy a példaként felhozott Új Baloldal a szocialisták elképzelése-e, vagy a lap találgatása.…..
A Sólyom 2010.04.22 17:06:26
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
A Sólyom 2010.04.21 18:58:37
A T. választópolgár hozzászokhatott ahhoz, hogy bizony időnként párttól függetlenül fel-fel röppen egy hír, hogy szabálytalan volt egy közbeszerzés, áron alul adtak el valamit vagy épp haverok igen komoly végkielégítést kapnak.Az azonban új, hogy politikus besurranó…..
A Sólyom 2010.04.20 19:36:18
Udo megmongya Lehet más a róka? 2010.04.20 10:46:00
Miközben pártközeli források már azt rebesgetik, hogy a második forduló után az MSZP nevet-logót-Ildikót vált, a még harcban álló szocialista jelöltek kampányanyagairól szemérmesen lehagyják az MSZP logóját. Így válnak a szocik afféle álfüggetlen-álcivil, demokráciáért…..
A Sólyom 2010.04.20 19:34:02
Nemzetközi cég alapítás, cégbejegyzés (OFFSHORE) USA-ban. Teljes körű szolgáltatást adunk valamennyi ügyfelünknek.Nem közbeiktatott ügynökség vagyunk, hanem közvetlen regisztrálásra jogosult cégekkel állunk kapcsolatban. ( Amerikában csak jóváhagyott cégeknek van…..
HACCP Blog Promóció - Marketing 2010.01.22 11:51:00
  > Cégoptimalizáló.com - Üzleti Megoldások a Sikerért <Ólcsó ISO - ISO rendszer olcsón Kikapcsolódás és Vásárlás - AmazonPláza> www.foodhigienia.hu <    ÉLELMISZERBIZTONSÁGI GYORS SERVICEHACCP FUTÁR    2. útlevél PANAMAI…..
Felettébb érdekes. Egy június 11-re meghirdetett konferencia meghívójára Szili Katalint már polgármesternek tűntetik fel. Vagy nagyon bíznak magukban, vagy tudnak már valamit. Egyik sem szerencsés, főleg az utóbbi verzió nem. Bízom benne, hogy a demokrácia piciny szikrája még…..
A Sólyom 2009.05.04 21:09:26
@turner: Isten útjai kifürkészhetetlenek. Ilyen magasságokból hatalmasat lehet esni és Szili nagyasszony fog is. A pécsieket nem lehet a végtelenségig hülyének nézni.
részletekért tovább a honlapra... ÉBK- nek a következő felyezeteket kell tartalmaznia - MINTA - :» Fedlap» Tartalomjegyzék» 01. Felelősségi körök meghatározása» 02. Vezetői élelmiszerbiztonsági felülvizsgálat» 03. Dokumentációs…..
  A Xoopit segítségével Gmail levelezőnket egy sokoldalú médiatárrá alakíthatjuk, amelyben egyszerűen kereshetünk és oszthatunk meg képeket, videókat valamint egyéb fájlokat is, amiket e-mailek mellékleteként…..
Üdvözlöm valamennyi látogatóm, legyen érdeklődő, célközönség, vagy egyszerűen csak idetévedt szörföző! Informatív hiánypótlónak szánom a honlapot, úgy a szakmai érdeklődőknek, mint a konkrét információkért idelátogató célközönségnek. Rengeteg adat, tény,…..
 Valamennyi élelmiszer előállítással foglalkozó üzemnél, tevékenységnél az alkalmazott (alkalmazandó) technológiára vonatkozó részletes technológiai utasítást kell készíteni. Technológiai utasításnak szinkronban kell lenni a gy.lap vonatkozó részeivel. Technológiai…..
Informatív hiánypótlónak szánom a honlapot, úgy a szakmai érdeklődőknek, mint a konkrét információkért idelátogató célközönségnek. Rengeteg adat, tény, info, érdekesség és megannyi unicum fellelhető itt. Megtalálható pl. valamennyi rendelet, mely az…..
Az élelmiszerbiztonság a termelés és a forgalmazás teljes folyamatában annak biztosítása, hogy az élelmiszer nem veszélyezteti a fogyasztó egészségét, ha azt rendeltetési célnak megfelelően készítik el és fogyasztják. tovább a honlapra.....
Tisztelt ügyvezetés és választott igazgatósági tagok! Vállalatunk felügyelő bizottságának beszámolója alapján a tulajdonosok 15 %-a finaszírozza a működési költségeinket. Mint a ZRt. felelős vezetői, helyénvalónak találják ezt az arányt? Sajnos a 4 évente megtartott…..
A Sólyom 2009.01.17 15:30:11
A téli síszezonban nem Bosznia számít a magyarok elsőszámú célpontjának, sőt valószínűleg eddig elenyésző számú honfitársunk választotta a délszláv ország pályáit a téli kikapcsolódáshoz. Pedig az árak kifejezetten alacsonyak és sorállásra sem kell számítani a…..
Mint elátkozott királyfiTúl az Óperencián,Vitatkozik háromszáznyolcvanhatAz Ország jó során.Be más lenne itt az élet,Ha nem ily kevés adóznék…Közbevágott Pató Pál úr:„Ej, ráérünk arra még!” Tizenöt százalék adja összeA Kincstár minden…..
A Sólyom 2008.12.31 21:28:13
A Sólyom 2009.01.01 13:44:23
A kicsinyes, aljas szívatás sose állt távol a FIDESZ-től, de amit most művelnek, az a műfaj csúcsa: Több mint 1300 írásbeli kérdést adott be a Fidesz két nap alatt a miniszterekhez, kétszer annyit, mint eddig egész évben - derül ki az Országgyűlés adataiból. A legtöbb kérdést pénteken és…..
A Sólyom 2009.01.01 13:34:34
A Sólyom 2009.01.01 13:29:53
A Sólyom 2009.01.01 13:33:00
Kedves résztvevők, drága bloggerek! Köszönjünk mindekinek a részvételt, most végre eljött az igazság pillanata. A sorsolás sikeresen befejeződött, megvannak a nyertesek. Tadaam! Az Ipod Classic-ot nyerte: photobox.blog.hu Az egyik Ipod nanot nyerte: nagymosoly.blog.hu A másik Ipod…..
► SÓLYOM HOME   ..
Ez a cég óriás nem csak a lehetőséget mutaja meg az embereknek, nem csak szabadabb és jobb életminőséget biztosít, hanem valamennyi munkatársával közreműködve egy csodálatra méltóan nemes programot működtet. Több ezer, több tízezer éhező, a halál küszöbén lévő árva…..
Jobb oldalon a LINKBLOG témában találjátok a Szabad élet - Egészség c. linket. Javaslom lépjetek be és nézzetek szét! Megéri, nem fogtok csalódni. Étvágy gerjesztőként idehoztam onnan az egyik bejegyzésem, melynek a címe a mottóm is. Soha Ne Add Fel!A SÓLYOM..
"Annyi kellemetlen élmény ért már bennünket ebben a csodálatos országban, ne hagyjuk magunkat emberek! Én nem hagytam, Ti sem hagyjátok, Ha megtaláltátok a lehetőséget, vegyétek el amire szükségetek van, valósítsátok meg álmaitokat, a célotokat! Higyjétek el nem szégyen…..