Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pisces

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
Sziasztok, Modorosok! Rendszeres olvasója vagyok a blogon megjelenő mesterműveknek, és igen, bevallom: sokszor magamra ismerek. Munkámból kifolyólag elég sokat utazom vonaton és elég jól kiismerem az ott rendszeresen vagy csak alkalmilag közlekedő embereket.Üdvözlettel: a…..
90 Azok a modoros 90-es évek... I. 2011.01.15 08:30:00
Számtalanszor hangsúlyoztuk már a 90-es évek naivitását és őszinteségét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ebben az aranykorszakban napjainkhoz hasonlóan ne lett volna jelen az álságos modorosság, amelynek semmi más célja nincs, minthogy elfedje gazdája nyomorult tökéletlenségét,…..
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
Amint azt mindannyian tudjuk, legtöbbször a nagyobb egyszerűen jobbat jelent. Legyen az nagyobb  ország, zászló, Parlament avagy hadsereg. A világ hatodán terpeszkedő államnak értelemszerűen NAGY hadseregre van szüksége, ehhez pedig – a költségvetés kiadási oldalának növekedésén túl – bizony dukál…..
pisces 2010.07.20 12:04:11
@pobeda:
A történet idején még csak internyet volt, Youtube még nem.
1982-ben adták ki a könyvben, tehát már akkor sem lehetett túl forró a story, különben nem adják ki.
http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=1572174&type=10&_v=Koltay_Gabor_Benko_Dixieland_Band_Story
-Kik játszanak ma, Ferikém, a németek? -Azok hát, Jancsi bácsi. Tettem is rájuk egy Károly Róbertet. Tudod, a foci az egy olyan sport, amit a hollandok, cse'szlovákok meg a magyarok játszanak, de a végén úgyis a németek nyernek. Még a Maradóna vagy a Pelé mondta egyszer. Jó kis…..
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..
A képen látható objektum első ránézésre talán azt az érzetet kelti a szemlélőben, hogy végre elkészült a híres Kocsordi Atombunker oxigénellátó-berendezése, de a segítőtábla jelzi, beköszöntött a forradalom a horgászcsaliárusító-iparban.    A nagy…..
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
Szerencsésnek tartom magam, mert az utóbbi években lehetőségem volt Magyarországról kimozdulni, és pihenni egy-egy hetet néhány idegen országban. Mondjuk ez számomra nem jelent nagy anyagi terhet, mert mellékállásban a General Motors második alelnöke vagyok, hétvégente Christiano…..
Szálka Még egy hülye 2010.04.14 08:22:00
érv a csongrádi vízlépcső mellett.Vincze László képviselő szerint Szolnok járna legjobban a duzzasztóval, mert aszályos időkben az emelt vízszint stabil ivóvízbázis, hát.Mondjuk arra ott a Holt-Tisza, és hát megszűnt ugye a cukorgyártás, bezárt a papírgyár, ezek negyedét…..
pisces 2010.04.16 15:15:40
@Adrian Mole:
A felső vezetésre biztos igaz amit mondasz.
Én azokra gondoltam, akik a napi munkát végezték, felkészültek időben az árvizekre, rendben tartották a gátakat, ártereket.
Tavaly visszamentem egy olyan ártérre, ahol gyerekkoromban jártam. Akkor az erdőben játszottunk, most meg a nyúlgátakat is elborítja a bozótos, az erdőbe be sem lehet menni.
A víz elvezető csatornák feltöltődve, zsilipek tönkre menve.
Tragikus.
Pedig az ott lakók a 2000-es árvízkor megmutatták, hogy tudnak tenni ha a szükség úgy hozza. Rengeteg munka nélkülit lehetne foglalkoztatni ezen a területen, ráadásul olyanokat, akiknek végzettsége, képzettsége folytán egyéb esélyük gyakorlatilag nincs is elhelyezkedésre.
retro gastro Piros mogyorós csoki 2010.03.11 06:16:00
Aki a ’70-es években volt gyerek, annak mogyorós csoki csak egy van: a piros. Hiába tűnt el az ABC-k polcairól már több mint húsz éve, ha mogyorós csokira gondolok, mindig a piros csomagolást, az egész mogyoró darabokat és a 3 cm széles létraszerű osztással ellátott…..
Van egy olyan gyanúm, hogy ha céges tankolást számolnak el a benzinkutak és a lelkes dolgozók pontokat gyűjtenek, akkor az ő előnyüket a munkaadójukon verik le. Jobb ötletem nincs így Pierre levelét elolvasva, hacsak nem arról van szó, hogy nehogy már jobb legyen a parasztnak. Tud…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Kék szikrázás közepette megjelenik a semmiből egy hajó az űrben. A kamera végigúszik az elhagyatott folyosókon. A fények lassan életre kelnek. Csillagkapu aktiválódik, egészen érthetetlen módon teljes egészében forogva. Csak tudnám, ez esetben mitől marad a helyén, de ilyen…..
A segesvári csatavesztés még nem bizonyult végzetesnek a honvédsereg számára, igaz ugyan, hogy öt részre szabdalva, de még erős seregtestek álltak fegyverben. Négy alakulat erdélyi hadszíntéren mozog, az ötödik sereg pedig a bevehetetlen Komáromban várja az események…..
Szálka Linkek szeretettel 2009.08.04 18:43:00
http://www.sportsmanschoice.com/terminal_tackle_knots.htmhttp://www.insideline.net/il-online/2008/features/08-1030-anderson.htmlhttp://www.flyfish.com/..
Szálka Busa fanok, nesztek 2009.07.29 07:00:00
 Szolnoknál fogták ki a világ legnagyobb busájátA súlya több mint 77 kiló, a hossza pedig másfél méter. Küzdelmes fárasztás után emelték a partra.Deim János törökszentmiklósi horgász, a helyi horgász egyesület elnöke páratlan horgászteljesítményt ért el a napokban.…..
pisces 2009.07.30 12:21:49
@Repity Gurgyó Jr: Alcsin van, a Szajol felől végén.
A 4-es főútról letérve a MOL Bázis telepet megkerülve lehet eljutni oda.

Eddig én is a külső akasztásos lehetőségről hallottam, mivel úgy tudtam planktonon él, nem vesz fel semmilyen csalit.
De a többiek írása szerint mindenevő rusnya hal.
Korábbi felhívásomra, melyben a panorámás Deutsch kérésére pólótervezési versenyt hirdettem - bitang pólótervek érkeztek! Szatyi rögtön két tervet is nyomott, egyet a személyzetnek, egyet meg a pultot támasztó vizenyős tekintetű zselézett hajú közönség-nek. Staff póló…..