Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kondrát Barbara

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Kondrát Barbara 2020.01.30 09:37:11
@Macska_fogó: nagyon köszönöm a pozitív szavakat! Szerencsére Marcipán a padlón eszik, szóval nem az egész idejét tölti a galérián, mostmár leginkább akkor ha számára idegen jön. De akkor elbújik a legbelső sarokba, ahol tényleg senki nem láthatja.
Ezen hogyan tudnánk változtatni, hogy ne féljen ennyire ha valaki jön hozzánk? Akkor kajával sem tudjuk lecsalni, sajnos.
Illetve a lakást sem tudjuk neki nagyon cicásítani, mert semmi nem kell neki, rengeteg fekhelyet kipróbáltunk, dobozokat, hordozóját kibéleltük, puha fekhelyet vettünk neki, de egyikbe sem mászik be, csak a saját maga által választott szőnyeget, kanapét és a galériát használja. Ez baj? Kaparófára rá sem néz, hiába fújtuk be macskamentával.
Erre van valami tanács? Vagy ő ilyen és így érzi jól magát. Mert jól érzi magát, bárhol elfekszik a lakásban és hempereg.
Kondrát Barbara 2020.02.02 13:27:00
@Kondrát Barbara: Még egy dolog, amiben tanácstalan vagyok. Amikor nyitva van az ajtó, pl.szellőztetünk (van szunyogháló) mindig felszalad a galériára és elbújik ott a sarokban. Mindig. Valamiért fél ettől és nem tidjuk, mit lehetne vele csinálni. Pedig ha jön majd a jó idő, egyre többet lesz az ajtó nyitva. Akkor állandóan félni fog és el bújik?