Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidelpiero

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megjelent egy újabb rész Luca Toselli és Wojciech Szczęsny beszélgetéséből, ami betekintést ad a színfalak mögé, s több játékos emberi oldalát világítja meg. „Utálom a túlzott pörgést. Nagyon jó kapcsolatban voltam Matthijs De Ligttel, és ő is nagyon hasonló volt hozzám a meccsre készülés…..
Nemrégiben Luca Tosellivel beszélgetett Wojciech Szczęsny, és természetesen leginkább a torinói búcsú és annak a körülményei merültek fel a YouTube-videóban. „Ez a hét szezon egy személyes kihívás volt, ami nem volt könnyű. Amikor megkapod életed kalandját, és ilyen jól teljesítesz, az nagyszerű…..
kidelpiero 2024.09.05 08:21:56
@venember83: kulonbseget teszek jatekos es jatekos kozott, a klubnal betoltott szerepe itt toltott ido, es hozzaallas alapjan is. Nalam ezeket figyelembe veve nem egy kategoria az altalad felsoroltak es a lengyel.

Igazabol 4 milliot fizet a klub a semmire + sokakban van azert egy kicsit keseru szajiz.

Bar nem vagyunk ott ezeken a targyalasokon, de sztem egy ilyen intelligens emberrel( akirol mint utobb kiderult tolunk akart visszavonulni) siman meg lehetett volna beszelni h azert a 4 millioert maradjon aztan a kupa meccseket vigye o... Nyilvan egy ilyen szintu edzoi javulas mellett igy sem kockaztattuk volna a mar tavalyi korulmenyek kozott is megnyert kupat.

Viszont siman az is lehet ha az elmult 10 evben nem lett volna ennyi dicstelen bucsu, nem zavarna engem sem. Igy h ez mar a sokadig, igy nagyon zavar
kidelpiero 2024.09.05 12:13:45
@gomorra21: mondjuk ezt igy el tudom fogadni!
kidelpiero 2024.09.05 21:19:15
@delpi0823: Perintol a blog nagyreszevel ellentetben nem vagyok ugy elajulva. Ugy nez ki a srac vegigpadozza a karrierjet... A vigyorgas a lengyelnel am nem a nem torodomsegbol fakad, hanem kinjaban csinalta, sokan reagalnak igy bizonyos szitukra.

Legendanak valoban nem legenda, klubnal toltott ido es eredmenyesseg tekinteteben mondjuk kb. egy szezonnyival marad el pl Nedvedtol.

Viszont vedeni nem nagyon szeretnem a lengyelt, en kimondottan szurke kapusnak gondoltam mindig, egy Buffonhoz kepest eros visszalepesnek.
A Tuttosport és a La Gazzetta dello Sport szerint a piac lezárulta után a Juventus újra tárgyalásokba kezd Dušan Vlahović szerződéshosszabbítása érdekében, a csatár a projekt középpontjában található, így teljesen más a helyzet, mint Federico Chiesa esetében.Az elmúlt hónapokban már voltak kezdeti…..
kidelpiero 2024.09.05 01:02:31
@Zsupi44: Igen bizom, viszont ha tenyleg igy gondolja (el tudom kepzelni, hogy kluberdekbol nyilatkozza ezt), sztem hibat kovet el.
kidelpiero 2024.09.05 06:35:03
@Zsupi44: figyu mar, de akkor egy forumon megis mirol beszelgessunk, ha az aktualis helyzetet szerinted nem erdemes kiertekelni, velemenyezni? ?

Vlahoviccal szemben kicsit olyan a kapcsolatom mintha bipolaris lennek. Szidom ot hosszu meccseken keresztul, majd jon egy jo meccse, amin jol jatszik, golokat lo, ilyenkor uvoltom a nevet a tv elott. Lelkifurkam tamad, amiert annyit szidom, majd jon a kovi meccs, amikor megint olyan mint egy bordasfal... Oreg vagyok en mar ehhez a lelki hullamvasuthoz, mindenkinek egyszerubb lenne ha eladnank ?
kidelpiero 2024.09.05 08:33:52
@Zsupi44: (koszi h te irtad le az Allegris reszt, mert az tenyleg ugyanilyen volt, csak sokkal durvabban. Igazabol azert is gondoltam, ha en evekig olvastam h kulonbozo modon mocskoljak a forumon az aktualis edzot, akkor itt csak nem lesz problema senkinek, ha ugyanez tortenik az egyik jatekosunkkal, de szerencsere Allegri a mult, ot mar tenyleg nem kell megemliteni a cikkek alatt)

Vlahovic tema: nem hiszek a szerencseben. Ezek a "hibak" mindig vagy technikai/lelki/fizikai hianyossagokbol adodnak. A sracnak sztem mindharombol akad. Igazabol az uj eselyt eppen most kapja. De nyilvan ilyen "belepo utan" jelenleg minuszbol indul. Ez van, bizonyitson, ne harom meccsenkent lojjon golt, aztan majd csendesulnek es vegul abbamaradnak a kritikak.
A Sky Sport Italia stúdiójában a minap Alessandro Del Piero szerepelt szakértő vendégként, aki természetesen elmondta a véleményét a Juventus idei bemutatkozásáról. „A Juventus más kategóriát képvisel. Az Öreg Hölgy esetében nem beszélhetünk ciklusokról. Amikor Andrea Pirlót kinevezték edzőnek, a…..
Az első két fordulóban aratott győzelmeket követően a Juventus gól nélküli döntetlennel zárta az AS Roma elleni bajnoki rangadót s a csapat mestere, Thiago Motta értékelte a látottakat a mérkőzés lefújását követően. "Ma egy jó csapattal néztünk szembe, nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, s egy…..
kidelpiero 2024.09.02 22:48:49
@bulldeo: felejtsd el Messit, latom valami rejtett frusztraciod van vele szemben.Legyen akkor Mertens es Insigne, gondolom oket is a csapat cipelte a vallukon, hogy 90 percekig birjak, es taknyosra szopassak a platos ifakent fordulo serie a vedoket?
kidelpiero 2024.09.03 00:00:11
@bulldeo: ertem amit irsz, csak mar korabbi kommentednel is remlett h kiemelted a srac "magassagat", varhato teljesitmenyt/beilleszkedest tekintve negativ ertelemben. En ezzel nem ertek egyet, ha van is relacio a csapategyseg es testi adottsagok kozott, az inkabb ellentetes elojelu sztem. Marmint az ilyen technikas, furge,jo first touch-csal rendelkezo jatekosok pont joval hamarabb be tudnak illeszkedni idegen csapat osszjatekaba mint az erojatekosok.
kidelpiero 2024.09.03 04:43:23
@bulldeo: nagyon maskeppen gondolkozunk a futballrol, de nincs ezzel gond
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megakadtak az egyeztetések Jadon Sancho ügyében, s a jelenlegi állás és feltételek szerint az üzlet nem fog megvalósulni mert a Juventus túlzottan magasnak ítélte a Manchester United igényeit. A torinóiaknak nem áll szándékában több, mint a felét állni a játékos…..
kidelpiero 2024.08.30 23:15:52
@sleepy8: igen, o az a szerencses tipus aki szuletett "zseni". Az ilyen jatekosok miatt eri meg leulni tv-t nezni. De nyilvan egy ilyen brutal mercato utan nem panaszkodhatunk.
Arrigo Sacchi az Il Messaggero számára nyilatkozott a Juventusról és a bianconero padon parádésan bemutatkozó Thiago Mottáról. „Thiago Motta nagyon jó edző, s ezt azért mondom, mert láttam őt edzésen Bolognában. Mindazonáltal két dolgot érdemes megemlíteni: az első meccseket fiatal, még képzetlen…..
kidelpiero 2024.08.29 21:31:34
@Del Pybala: sztem fuss neki meg egyszer a kommentemnek, nem a serie a-rol irtam
kidelpiero 2024.08.29 21:43:09
@Del Pybala: a Milan jogos, de az is csak tortenelmi leptekkel rovid ideig, kb.20 ev lehetett. Azert a Juve az Agnelli csalad reven tradicionalisan kiemelt poziban volt/van. Persze mondhatjuk h ezzel a vesztesek takaroznak, de ez szamomra nagyon arrogans, pokhendi hozzaallas
Ma este, 18:00 kezdettel Monacóban rendezik az átformált Bajnokok Ligája sorsolását, amely már a tavalyi eltérő, új formátumban kerül megrendezésre. Az eddig megszokott 32-től eltérő módon, az idei szezontól 36 csapat alkotja majd a mezőnyt, amelyek már nem nyolc darab négycsapatos csoportban kezdik…..
kidelpiero 2024.08.29 21:03:00
Ma végleg elváltak Federico Chiesa és a Juventus útjai, s a játékos a közösségi médiában közzétett bejegyzéssel búcsúzott, amelyben némi magyarázatot is szolgáltatott a fejleményekre. "Eljött az idő, hogy ezt az utazást lezárjuk veletek, Juventus-szurkolók. Szeretnék köszönetet mondani nektek a…..
Az olasz sajtó egymással egybehangzó állításai szerint a felek között végre valóban megszületett a megállapodás Teun Koopmeiners ügyében, s a holland középpályás a holnapi nap során teljesíti majd a kötelező orvosi vizsgálatokat Torinóban. A La Gazzetta dello Sport és mások mellett a…..
kidelpiero 2024.08.27 22:02:22
@Hiribi27: biztos lehet visszafogottan is szurkolni/velemenyt nyilvanitani de mi ertelme? :D

Eppen azok eltek/elik meg a jelent akik februarban meg istenitettek Allegrit, majd a vilag hulyejenek tartjak... Ez egy ilyen szakma, valszeg ezzel egyutt is tud elni az az onelegult barom :P :D
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
kidelpiero 2024.08.27 21:14:15
@Rocky80: alapvetoen abbol indultam ki az elmult par evben, hogy Allegri sikeredzo volt nalunk, kvazi tudja hogy lehet megnyerni a serie a-t es sokaig menetelni a BL-ben. Ezzel szemben a keret nagy resze nyeretlen jatekosokbol all. Jozan paraszti esszel, a kerettel van a nagyobb gond, nem az edzovel. Emellett szimpatizalok a vedekezo focival is.

Majd jott Motta, es a csapat latvanyos focit jatszik, a jatekosok felszabadultak, es a korabban kutyautonek gondolt jatekosok is brilliroznak.Emellett meg kapura lovese is alig volt a ket kiscsapatnak.

Sztem azok akik ezutan a ket meccs utan is vedik Allegrit, nem kepesek beismerni, hogy tevedtek, rosszul iteltek meg az elmult idoszakot. Nekem mezei szurkolokent, nem esik ezt nehezemre beismerni.
A Hangár menüpont alatt meghallgathatjátok legfrissebb podcastünket, melyben a következő témákról beszélgettünk: 1: változás a kispadon, Thiago Motta a Juventus új vezetőedzője 2: Még tart a mercató, érkező-, távozó-, valamint projekten kívül kerülő játékosok 3: Új csapatkapitány mutatkozott be a…..
A Juventus ma megoldást talált Fabio Miretti helyzetére, a saját nevelésű, fiatal játékos a szezont kölcsönben a Genoa együttesénél tölti, s új klubja nem szerzett opciós vételi jogot a játékjogára. "Fabio Miretti a 2024/2025-ös szezont a Genoánál fogja tölteni, egy szezonra szóló kölcsön keretében…..
Alfredo Pedullà mai értesülései szerint a Juventusnál fog kikötni két szélső a Nicolás González, Jadon Sancho és Francisco Conceição hármasból, azonban akár mindhárom játékos is érkezhet, amennyiben a keretet elhagyja Federico Chiesa és Filip Kostić is. Minden az adott megállapodások feltételein…..
Az elmúlt időszakban több forrás is Hans Nicolussi Caviglia várható távozásáról írt, és a mai nap hivatalossá vált a váltás, a fiatal középpályás a Veneziához csatlakozott, Romeo Agresti beszámolója szerint megközelítőleg 4,5 millió euróért, illetve a klub részesedést szerzett a középpályás…..
kidelpiero 2024.08.23 18:44:09
@Zsupi44: ja en ezert gondolom idealis korulmenyek kozott Locat cserenek, az en szememben Douglas Luiz es Thuram is komplexebb jatekos (egy szemelyben jok tamado es vedekezo jatekban is). Koop/Faggioli/Yildiz pedig elore jatekban van elotte. Na de majd szezon kozben meglatjuk...
Sokáig úgy tűnt, hogy Weston McKennie új csapat játékosaként kezdheti majd meg az új szezont, azonban az ügyben fordulat következett, s a klub ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította az amerikai középpályás szerződését. "Weston McKennie és a Juventus közös története folytatódik, az…..
kidelpiero 2024.08.23 16:51:15
A spanyol Sport azt állítja, hogy Federico Chiesa csökkentett fizetéssel megegyezett a Barcelonával a személyes feltételekről, mivel a Juventus kész eladni a játékost valamivel 15 millió euró alatti összegért. Az olasz válogatott játékos kiesett az Öreg Hölgy kegyeiből, és nem szerepel Thiago Motta…..
kidelpiero 2024.08.22 22:18:29
@Thuglife!: :D illetve nem tudom az Arthur ugy jelenleg hogy all, de szemelyes kedvencem lesz, ha tovabbi 1 evig fizetjuk a fel fizujat, csak h ne kelljen neznunk a jatekat ?
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
kidelpiero 2024.08.19 22:59:56
@Zsupi44: kimondottan nem szeretem a sracot, szekunder szegyenerzet fog el amikor latom mennyire suta! Igy en egyertelmuen szurkolokent, elfogultan nyilatkozom rola, ezt vallalom. DE, megneztem az eredmenyek.com osztalyzatat is, ott is siman a legrosszabb jatekosnak hoztak. Lojjon iden is 15+ golt a bajnoksagban, es ne legyen lehetosegem szidni!

Es igen, nagyon orulok a gyozelemnek es a latvanyos goloknak
Több olasz hírforrás, köztük Giovanni Albanese is arról számolt be, hogy fordulat következhet Weston McKennie ügyében, s az amerikai válogatott kész meghosszabbítani szerződését, így visszakerülhet a Juventus keretébe. McKennie, aki mindeddig az első csapattól külön edzett, személyes megbeszélést…..
kidelpiero 2024.08.16 15:00:21
@Rocky80: nagyon hasonloan latjuk, es am fullra meg tudom erteni a sracot, hogy szivesebben tolti el amcsikent a fiatal eveit Olaszorszagban mint a folyton esos Angliaban, vagy mondjuk a torokoknek
kidelpiero 2024.08.16 15:41:57
@JeetTrader: de am mi volt az a megbocsathatatlan bun amit elkovetett? Lehet kimaradt nalam valami hivatalos info, de csak annyirol tudok, hogy jelenleg elo szerzodessel a hata mogott nem fogadta el egy masik csapat anyagilag kedvezobb ajanlatat.
kidelpiero 2024.08.16 15:56:28
@JeetTrader: ja, csak azt nem tudjuk szerintem, hogy milyen beszelgetes zajlott le kozte es az Aston Villa kozott. Siman lehet h tenyleg akart menni, aztan amikor elkezdodtek a targyalasok akkor mar nem volt annyira szimpi amit ott tapasztalt.

Nem szabad sztem par cikk alapjan megitelni egy jatekost...
Ma délután érdekes fejlemények láttak napvilágot, több forrás szerint Paulo Dybala iránt komolyan érdeklődik az Al-Qadsiah, egyes források megállapodásról beszélnek a szaúdi klub és a játékos között, és Paolo Laganà értesülései szerint ez kapóra jöhet a Juventusnak, mivel így az argentin támadó…..
kidelpiero 2024.08.15 12:32:42
@Gaben Smith: nem tudok ra haragudni, elo szerzodese van, itt akar jatszani es latom h hajt a meccseken. Nala nekem hozzaallasbeli problema nem remlik, es tobb olyan idoszak is volt, amikor jatekminosegben sem logott ki lefele.
Nicolò Schira arról számolt be, hogy a mai nap lesz az utolsó Wojciech Szczęsny számára a Juventusnál. Az útja a Juventusnál véget ért. Fabrizio Romano szerint megvan a megállapodás a szerződésbontásról, a La Gazzetta dello Sport pedig 4 millió eurós bánatpénzről ír. Gianluca Di Marzio értesülései…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megoldásra jutott egyik feleslegessé vált játékosa ügyében, Wojciech Szczęsny kész közös megegyezéssel szerződést bontani a klubbal, s így szabadon igazolhatóvá válik. Szczęsny az elmúlt szezonok során a zebramezesek első számú kapusa volt, azonban az…..
kidelpiero 2024.08.14 13:00:23