Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sipy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévében és filmekben látható meztelenségre szakosodott MrSkin.com idén is díjazta az előző évben bemutatott filmekben és tévésorozatokban látott legjobb meztelen jeleneteket, természetesen komoly díjhoz méltón kategóriákba rendezve - ha már csinálunk valamit, csináljuk…..
sipy 2012.02.27 07:17:43
@spontan: pl a Misfits, ami rajta is van a listán?
Modorosblog A tudatos vásárló 2011.12.07 06:00:00
A Magyar Ember kiskereskedelemre termett. A 10 millió szatyros bevásárló országa vagyunk. Sehol e sárgolyón nem oly kardinális kérdés ez, mint széles e hazában. A történelmi okok közt kutakodva bizonyára felhozhatnánk találó párhuzamokat a kongó polcoktól elkedvetlenedett…..
sipy 2011.12.08 08:41:25
@Donjon: azért 30km-en bőven belül csak ott van a zirci tesco
Ahogy a nagyvárosoké általában, New York utcái, épületei is hemzsegnek a kortárs művészek munkáitól: sikátorok falain, hidak vasszerkezetén, konténereken és néhol még a járdán is találunk egy-egy graffitit. Ezek témája, színvonala, kidolgozottsága és hangulata persze nagyon…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Ezúttal több kérdés is van, a válaszokat a kérdés sorszámával kommentbe kéretik beírni. A helyes válaszokat néhány nap múlva közöljük - érdemes lementeni a blog címét a kedvencek közé! A kép csak illusztráció 1. Margit és Gellért - kik vagy mik ők? 2. Hol van Budapest…..
Magyarországon és világszerte egyaránt igen népszerű filmsorozat A túlélés törvényei - eredeti nevén Ultimate Survival, másik eredeti nevén Man vs. Wild, harmadik eredeti nevén Born Survivor. A műsor központi figurája Bear Grylls, egy bevállalós, vagány, sportos brit…..
autózz! Talponálló - off topic 2010.10.24 20:59:00
Vége a wellnessnek, talpra magyar! ..
Emberek, van három jegyünk a ma esti Satriani koncertre, és kitaláltuk, hogy nem kell érte gagyi kérdésekre válaszolni, meg közjegyző előtt sorsolódni, hanem csak meg kell találni engem a buli előtt. 19:45-től a Papp László Sportaréna környékén leszek, nem kocsmában, hanem ott,…..
sipy 2010.11.08 23:50:15
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
                          "Christ Jézusom, nincs a világon olyan ok, amiért valaki Ice T-nek adna szerepet egy tévéműsorban. Hé Aimee Mann, ne az én színészi játékomért aggódj te kurva, hanem aggódj a saját…..
sipy 2010.04.10 09:05:34
A múlt heti GDC-n Tommy Refenes beszólt az App Store-nak. Pár nap múlva Refenes játékát úgy kivágták az online boltból, mint a közmondásos macskát. Aki nem tudná: Refenes viszonylag jó nevű független játékfejlesztő (például a flashes Meat Boy készítésében is részt vett),…..
Update: Tárárááám! Kisorsoltam a játék nyertesét! Nem más az illető, mint Rewriter, a miazhogy.blog.hu  gazdája, aki a következő hozzászólással örvendeztetett meg bennünket: Gazdálkodj okosan - Az agrármarketing centrum támogatásával, A legkisebb is számít - Tesco. A…..
Ki gondolná, hogy ha valaki végre eljuthat a cipőkirály Manolo Blahnik New York-i boltjába, 10 perc múlva már a panaszkönyvet kéreti, majd felháborodva hagyja el a boltot, miszerint nincs luxus árkategóriában lábbeli az üzletben?Nem minden hétköznapi ember viselkedne így, de Wei…..
sipy 2010.03.15 21:55:24
@Ytse: fvy az amerikai divatfőváros new york
Massive Attack – Pysche [radio rip] nemsokára a kezünkben lesz a Massive Attack új albuma ahogy ezt mindenki tudja már kívülről a Heligoland február 9.-én érkezikez eg yújabb zseniális dal róla, Martina Topley-Bird közreműködésévelarra is mindenki emlékszik, hogy…..
sipy 2010.01.08 15:18:52
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
sipy 2009.04.30 12:55:25