Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istók Nikoletta

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindsetup Tiéd az életed? 2022.07.25 12:31:27
Amikor arra gondolsz, hogyan szeretnél élni, valószínűleg a másodperc törtrésze alatt kapcsolnak be benned azok a kétségek, amelyek akár évek óta gátat szabnak a vágyaidnak. Hogy melyek a leggyakoribb, az életedben jelen lévő elvárásokból táplálkozó félelmek, és mit veszíthetsz, ha hallgatsz rájuk,…..
Mindsetup Az a fránya komfortzóna 2022.07.11 09:37:24
Ismerős, kiszámítható, biztonságos, mégis egy idő után szűkké válik, sőt akár a valódi boldogságodnak is gátat szabhat: ez a komfortzóna. Mitől olyan nehéz kilépni belőle, és miért érdemes mégis vállalnod ezt a kihívást? Ösztönző válaszok a mai bejegyzésünkben! A komfortzóna életünk azon…..
Nap mint nap teszed a dolgod, igyekszel megfelelni életed valamennyi területén, mégis gyakran hiányérzettel, feszülten térsz nyugovóra. A hetek összefolynak, úgy érzed, már nem tudsz többet magadra vállalni, mégis kételkedsz az értékességedben, szerethetőségedben. Magadra ismertél, netán kezdesz…..
Eldöntöd, hogy valamit másképp szeretnél az életedben, az elhatározást tett követi, aztán a kezdeti lendület lassan alább hagy, végül pedig minden marad a régiben. Ismerős ez a helyzet? Akkor érdemes tovább olvasnod! A változás iránti vágy valamennyiünkben ott motoszkál: legyen szó a testünkről,…..
A teljesítmény kényszeres hajszolása sokunkat fogságban tart, a kiutat pedig egyáltalán nem könnyű megtalálni. A változáshoz nem a hogyan kérdést kell elsőként megválaszolnunk, hanem a miértet, vagyis hogy mi áll a magunk elé támasztott újabb és újabb elvárások mögött. A saját történetem és annak…..
A jelen helyzet sokunkat próbára tesz, érzelmileg és mentálisan egyaránt, ami visszavonhatatlan hatással van a motivációnkra is. Ha úgy érzed, megcsappant a lendületed, ez a bejegyzés Neked szól! Mielőtt belevágunk, érdemes néhány szót ejtenünk a motiváció fogalmáról, mivel gyakran misztikus…..
Mindsetup Mondj igent nem helyett! 2020.09.03 00:08:06
Valószínűleg sokunk számára ismerős a helyzet és az érzés, amikor a főnökünk, a párunk, vagy épp egy barátunk fogalmaz meg egy olyan kérést felénk, ami épp nem fér bele az időnkbe, amire már nincs kapacitásunk, vagy amihez nincs kedvünk, és ugyan a válasz egyértelmű számunkra, mégis rábólintunk a…..
Változás. Misztikus fogalom, amit homályos álmok, elképzelt valóságok vesznek körül, de kizárólag addig, amíg el nem indulunk feléjük! A kérdés a hogyan, a válasz a mai posztban. Valószínűleg mindannyiunk életében van legalább egy olyan terület, ami lehetne másképp, de talán nem lövök mellé, ha…..
Mindsetup Amit nem úszhatunk meg 2020.05.04 17:08:53
A koronavírus által gyökeresen átírt mindennapok garantáltan nem maradhatnak tanulságok nélkül egyikünk számára sem, az azonban rajtunk múlik, hogy mit kezdünk a nem várt, vagy épp a régóta szükséges felismerésekkel. Egy bölcs barátnőm azt mondta a koronavírus fejezet kezdetén, hogy ez a változás…..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
Ez a húsvét hétfő valószínűleg pont olyan szokatlanul telik, ahogy az elmúlt hetek. Nincsenek nagy családi összejövetelek, hosszú kirándulások, baráti programok - vagy legalábbis másképp, mint tavaly. De még ennek ellenére is van számos lehetőségünk!..
Mindsetup Miért pont én? 2020.04.11 18:09:09
Hogy mi számít igazán egy történetből, az mindig nézőpont kérdése, aztán általában visszanézve állnak össze a mozaikok egy többé kevésbé világos egésszé. Az én sztorim egészen tipikusan kezdődik: kitűnő érettségi, végigtanult egyetemi évek, majd kilépés a nagybetűsbe. Legalábbis forgatókönyv…..