Regisztráció Blogot indítok
Adatok
románc cuvée

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hagyma Moving 2011.06.13 01:36:00
 Új város, új társak,  új életforma.Sokan mondják, és gondolják, hogy amerika mobil, a lakosság költözik , ha akar, a jobb munka  remenyében. Ez tulajdonképpen igaz is, de az is igaz, minden költözés egy új élet, de minimum újrakezdés.   Jól…..
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
Óriási trauma ért. Csalódnom kellett a híres Mercedes minőségben! Persze csak a karosszériáról nyilatkoznék, mert azzal foglalkozom már egy ideje. Érdekességképpen megjegyezném, hogy nem ez az első Mercim. Volt már kettő 170S a kezem ügyében, ha valaki ügyes, megtalálja az…..
Pár napja többek között egy Peugeot 103-as tulajdonosának is mondhatom magam. Nagyjából annyira hiányzott nekem egy újabb motor, mint üveges tótnak a hanyattesés, de sajnos szakmai ártalom, hogy egy szép állapotú soproni Peugeot mopedre nem tudtam nemet mondani. Némi üröm az…..
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
románc cuvée 2015.06.13 20:18:38
338
Jó ideje nem volt szó a szívem svéd csücskéről, hát majd most. A fenti kép tavaly december 30-án készült, és bár a pontos dátumra nem emlékszem, ahhoz képest legalább egy hete állt szegénykém járóképtelenül. De inkább kettő. Történt ugyanis, hogy amikor megpróbáltam…..
szirszarjaim Ragga Bomb 2015.04.20 16:00:00
Skrillexnek elég jól megy ez a ragga-vonal... Kedvenc kommentem: "That base drop was as dirty as my internet history" :DDD (Előzmény itt.)..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
szirszarjaim Nissan update 2015.04.06 08:00:00
Jó, nem záporoztak a kérdések, hogy mi van egyébként a Nissannal, amiről elég ritkán írok, annál többen kérdezitek, mi van a Volvóval, amiről viszont gyakrabban, de most az előbbi a téma, a nem létező kíváncsiságotokat igyekszem gyorsan kielégíteni: megnyekkent benne az…..
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
románc cuvée 2015.03.17 17:54:21
@Reszelő Aladár: mondta is a riporter,h ca. 5 inch lehetett a különbség.
Pontonban turkálni? Piha. Steyr-Puch-alkatrészeket homokfúvatni, alapozni, festegetni? Mit képzelsz... Szent Szobrot polírozni végtelen türelemmel? Dehogyis, ugyan már. Mert még a legnyitottabb házasságokban is eljön a pillanat, amikor a faszi egy kicsit nem az újabb numerákkal és a…..
Ember nincs, aki magától kitalálja, hogyan sikerült ilyen nevet adni ennek a ki tudja, hányadszor megújított típusnak. De megoldották, sikerült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2015.03.01 07:25:22
Önazonos látványtalan őszinte nyugalom Sokan kérdezik, hogy hogy lehet egy ilyen öreg szarral járni. Ugyanakkor, ha már beülnek, sokak szerint "kellemes". Valójában egy rettentő unalmas autó. Sportos járgány Egyáltalán nem látszik rajta hogy hány éves. A vele egykorú…..
románc cuvée 2015.03.01 15:30:53
@Prérifarkasz: Ezt a témát sohasem értettem. Egy autó szervizeléséhez, időszakos ellenőrzéséhez a teknő levétele is hozzá tartozik. Egyik jó ismerősöm most fog ca. 500e-t fizetni motorgenerálra, mert a 18 év alatt összejött annyi szmötyi,h a turbó, az olajpumpa kosara, meg az olajjáratok is bedugultak. Nem minden autó jár így, de a Novoth-féle cikkek szerint is egyre több...
Veszettül erős ragasztóval dolgozhatnak annál az illetékes szervnél, ahonnét ehhez a táblához intézték a szalagot. Annak a két piros foltnak a folytatása nemrég még egy fektetett x-et formált, az útlezárások egyetemes szimbólumaként takarta ki Solymárt, mint uticélt. Az út…..
A helyszín a Kalinyingrádi terület, Oroszország exlávéja a Baltikumon. Egy sokáig poroszok lakta föld, ami a második világháborút követő leosztásban a Szovjetunió része lett, de leginkább orosz. A háborút kis számban túlélő németeket a sztálini vezetés pillanatok alatt…..
szirszarjaim Már úgy hiányzik... 2015.02.13 08:00:00
...hogy elővettem ezt a videót és megnéztem, meghallgattam egymás után kétszer - pedig nem is történik benne semmi: De ha minden jól megy, akkor holnap egy jó nagyot lépünk előre a Volvo újbóli használhatóságának irányába...! És ha tényleg minden jól megy, szép…..
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
románc cuvée 2015.02.12 14:30:44
@tlantos:
Ezt fújom a nyereghez, meg a csavarfejeket is lekezelem, eddig nem tapasztaltam semmilyen korróziót (Starline spray). Tibi is inkább általánosságban fogalmazott.
románc cuvée 2015.02.12 20:34:31
@Oriwalter:
A saját gépemben (nem VW, de a teljesítmény ccm, stb hasonló) 325e után cseréltem váltóolajat (75W80) és sokkal csendesebb lett a váltó, eddig toló üzemben enyhe difihangja volt. A leeresztett olaj egy barnás massza volt, rossz is visszagondolni rá. :) A "nem szükséges" pedig nem egyenlő azzal,h "nem kell"! Én a szerviz válaszától függetlenül cserélném, 10-15eFt-on ne múljon a boldogság.
Belsőség Heti merítés 2015.02.08 09:47:53
Megbízható, fürge autó Pont a francia autó példájából tanulva kerestem én is olyat, amivel biztos, hogy minden reggel bejutok a munkahelyre, nem hagy cserben, és nem drága fenntartani. Sand Queen Fogyasztas atlagban 17l/100km ehhez persze tudni kell, hogy a legkondi szinte…..
románc cuvée 2015.02.09 11:09:14
@nick papagiorgo: először a váltótartókat nyírja ki, utána jön a motortartó... tapasztalatból mondom :)
McDonald's, Paul McCartney, viszont Douglas MacArthur és Andie MacDowell - mekkora a kavar e fránya mekkes előtag körül... Oké, aki egyáltalán foglalkozott fenti néggyel írásban, azért tudja, hogyan kell legalább azokat leírni, de a McPherson-MacPherson zűrzavar a magyar…..
románc cuvée 2015.01.28 14:53:47
románc cuvée 2015.01.28 16:28:31
@Inner Circle: Jó tudni:)
Már valamikor kitértem arra az okfejtésre, hogy némely autónak olyan lehetetlen a sérülése, hogy csakis valamiféle Hollywood-i umbulda áldozata lehetett. Ott volt a múltkori Karmann, aminek az alváza olyan furcsa módon hajlott meg,  mintha ráejtették volna egy téglafalra. Tehát…..