Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Ákos96

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brigthon&Hove Albion – Liverpool  3 – 0    Alapfelállások:  Brighton: 4-2-3-1  Pool: 4-3-3    Labdakihozatal:  A hazai csapat nagyon jól felkészült a Liverpool idén több sebből is vérző játékából. De Zerbi alakulata elsősorban a labdakihozatalokból történő gyors támadásokra…..
Carlos Henrique Casimiro   A 2022 nyarán, 10 sikerekkel teli évet hagyott maga mögött, hogy egy új terepen, Angliában is megmutathassa magát. A Real Madrid sikerének egyik elvitathatatlan kovácsa volt, így a szurkolók nagy része bizonyára nem szívesen engedte volna útjára a csapat egyik…..
Korábban bemutattam már a csatárok két típusát, ma pedig egy újabb, hibridnek is tekinthető változatát hoztam el.   A hamis kilences többnyire a csatársor közepén, a "9-es" pozícióban foglalja el a helyét. Innen aztán a megfelelő alkalmakkor visszahúzódik a két vonal közé, ezzel döntésre…..
Manchester City - Tottenham Hotspur: 4 - 2   A szaúdi "rangadó" árnyékában a szigeten sem állt meg az élet. A Manchesteri Kékek hazai pályán fogadták Antonio Conte csapatát az idei szezon egyik legizgalmasabb meccsén. Mindkét csapat botlott az előző fordulóban, így érthető volt, hogy szeretnék…..
Crystal Palace - Manchester United: 1-1       Eltérő formában érkeztek a felek a Selhurst Parkba, végül azonban a hazaiak lehetnek elégedettebbek a végeredménnyel.     Mindkét keretet terhelik sérülések, bár a kulcsemberek egyik oldalról sem hiányoztak.             Erik ten Hag csapata a…..
A fociban ha posztokról beszélünk általában a "védő", "középpályás" és "csatár" fogalmak jutnak eszünkbe, azonban ezek még mindig elég tág fogalmak. egyes posztokon belül is számos eltérő szerepkör létezik, melyek alapján különbséget tehetünk bizonyos játékosok között.    Egyszerű példa erre a…..
Sokakban él az a tudat, hogy a francia elsőosztály a PSG egyéni játszóháza, nélkülük egy érdektelen bajnokság lenne. Na de mennyi a valóságalapja ennek az állításnak? A Ligue 1 az elmúlt években rengeteg változáson ment keresztül. Az olyan nagycsapatok mint az Olympique de Marseille vagy az…..
Újabb PL rangadón vagyunk túl. Ezúttal a Tottenham otthonából hoztuk el a 3 pontot...