Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gestas

0 bejegyzést írt és 541 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Gestas 2011.05.17 17:47:47
@cirrocumulus:
Ez legyen életed legeslegnagyobb öröme, fasszopó!
Két új sportműsor is indul április második hétvégéjén az MTV-ben, Kokó új műsoráról már írtunk, de arról még nem, hogy a köztévé mellbedobással akarja mozgásra bírni eltunyult népünket. Kokó mellett ugyanis Sándor Orsi is műsort kap az m1-en. Április 9-től minden…..
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..
Ünneplőbe öltözött a szívünk, ami egy ritmusra dobban ultrarövid hullámon és a kábelhálózatokon is. A közmédia végre összefog, nem verseng, az ünnepre hangolva hiteles összhangban együtt a közszolgálatért a kihívást keresve. A március 15-ei sajtóközleményt nincs…..
Gestas 2011.03.10 19:43:38
A 65 év felettiek utazási kedvezménye vagy ne legyen nagyobb mértékű, mint a diákoké, vagy ne legyen érvényes a csúcsidőben. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: Vasárnapi Hírek) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét megnézzük az eheti legérdekesebb szavazásunk eredményét:…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Gestas 2011.01.13 15:41:41
  „Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.”   Hetvenöt éves lett Woody Allen, és valahol tagjai lennénk annak a klubnak, ahová még őt is felveszik.  …..
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
  Én polgár vagyok, és polgár is maradok. Nem leszek plebejus, nem leszek vazallus, nem leszek cseléd, nem leszek alattvaló. Ha a fene-fenét eszik is, megtartom a magántőkét a magánrendszerben, ezernyi hibájával együtt. Matolcsy úr már megtalálta a hangot, hogyan is kell…..
Gestas 2010.11.25 12:47:57
@Vödör:
"a fegyveres erők, rendvédelmi szervekben dolgozók nyugdíjkorhatárát a civilekére emelni, "
Na azt kívánom neked, hogy téged mondjuk egy 63-éves tűzoltó mentsen ki, ha valami problémád akadna!
Mandiner blog A NER Jimmy Jumpja 2010.11.11 15:01:00
   Jimmy Jumpot nyilván nem kell bemutatni: ő az a katalán fickó, aki rendszeresen beugrál ilyen-olyan meccsekre (vb-döntőtől UTE-FTC-ig terjed a skála) hogy felhívja saját magán kívül valamire (a rasszizmus rossz, Tibet nem Kína, Kubala forever!) a figyelmet. Valaki…..
Önmagáért? Semmitől. Szlalomsör alapos elemzés tárgyává tette calam szerintem túlzott kirohanását a legutóbbi kormányintézkedések ellen. Ennek az elemzésnek igen sok állításával egyetértek. Cikke végén azonban azt írja: "vannak olyan objektív korlátok, ami után…..
Gestas 2010.10.30 21:29:32
@Cselo: Szép jó estét nácigeci!
Ugye nem haragszol, hogy ilyen kötetlenül laza stílusban üdvözöllek?
Te anyabaszó nagyon szépnek kell lenned, hogy a mérhetetlen butaságod, valahogy kompenzáld!
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
  Úgy történt, hogy Zagyva Gyula az első találkozáskor majdnem megevett minket, mert szerinte manipulatív, liberális hazudozók vagyunk, ráadásul nem tudok beszélni és idétlenül vigyorgok. Később azonban megpuhult ez a hatalmas ember, és mélyinterjút adott nekünk a…..
Röhögni mindenki szeret, én speciel még kínomban is, vagyok annyira barom, hogy még a saját nyomorúságomon is kiválóan el tudok szórakozni, így nem voltak prekoncepcióim a Tv2 új celebszopatós műsora, az Ezek megőrültek!-kel szemben, ami dióhéjban arról szól, hogy b-listás…..
Két héttel ezelőtt még azt gondoltam, hogy talán az éjjeli őrre fogják kenni a vörösiszap-katasztrófát, de Illés Zoltán államtitkár csavaros gondolatmentét nem tudtam előre modellezni. Szerinte ugyanis a jegyző feladata lett volna a gátak ellenőrzése ... Szerintem mindannyian…..
A Global Media Monitoring Project legfrissebb kutatása szerint alig változtak a nemi arányok világszerte a médiában. A "Who Makes the News" nevű kutatást 108 országban végezték el, több mint ezer online, nyomtatott és elektronikus hírszolgáltatást, 17 ezer hírt és 38 ezer…..
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..
Gestas 2010.10.03 14:00:59
Az Örülünk, Vincent? blog bemutatja a Világszabadalom! magyar adórendszer®-t. Az adórendszer, melynek elveit az április választások során a polgárok elsöprő többséggel megszavazták, méltányos, egyszerű és munkára ösztönöz. Az adóbevallás — csattanós választ adva…..
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
Gestas 2010.09.30 18:34:39
@kisfaszú: Bazzeg egy percel beelőztél, tiszta pipa vagyok:))
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
Mandiner blog Budapest, ha csodás 2010.08.02 14:01:00
Hungary, 1938   Piros-fehér-zöld szív; bikinis nők csoportfotója; a Lánchíd este; Trianon előtti Nagy-Magyarország; szilikonos óriásdekoltázs fém dollárjellel a mélyedésben. Nem egy szabadverset idéztem: ezt az öt képet dobja ki elsőre a „Hungary” keresőszóra…..