Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.03.15 15:34:02
@6.Lenin: "Apropó migrik, vagy 100 000 lődörög a Balkánon, tesztek nélkül. Most a ballibák valahogy nem emlegetik őket."

Az atysebeszeket felesleges tesztelni, azok tisztaban vannak a higeniai szabalyokkal, kizart hogy hagynak magukat megfertozodni.
Újságírónak álcázva. ..
Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.01.24 03:46:48
@Hova fogják elásni KariGerit?!:
Nincs itt semmifele diletantizmus. Igenis kivallo otlet volt, mehekkel elarasztani a buszmegallokat. Ezzel reszben tehermentesitik a tulzsufolt buszokat, es egyuttal raveszik az embereket hogy inkabb gyalogoljanak, vagy kerekparozzanak. Ez a tokeletes win-win megoldas.
Bevásárlókocsik a lépcsőházban? Miért? Hogy kerültek oda? Kicsit sem szokványos eset vagy gyakoribb mint elsőre gondolnánk?..
Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.01.14 14:10:26
@Rolph Meyer: Az pofatlansag, hogy mar vizelni sem lehet a lepcsohazban. Tutti azonnal szolnek valamelyik sorosfele civilszervezetnek, hogy pereljek be az ilyen fasisztakat.
A képviselők megunták, hogy a 7-es cikkely szerint indított eljárás elveszni látszik a bürokrácia és a politika dzsungelében. ..
Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója első ránézésre rengeteg mindenről szólt, ám lényegében semmi újdonságot nem tartalmazott. Sokan új elemként értelmezik, hogy a miniszterelnök elismerte pártja vereségét az októberi önkormányzati választáson, ám ez körülbelül olyan gesztus volt, mint amikor az…..
Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.01.12 06:38:02
@inreallife: "Evente 120.000 ember hal meg "

Szerencsere legalabb ennyi hozzad hasonlo drogos lipsi doglik meg evente. Remelem te sem huzod ki 22-ig.