Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Tehén

67 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szibériában felvételi van az elit orosz kommandóba. A felvételi sikeres teljesítéséhez a jelöltnek négy próbán kell bizonyítania rátermettségét. Az első a testméret, a jelöltnek legalább 190 centinek kell lennie. A második az állóképesség, a jelöltnek le kell gurítania…..
Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi: - Helló fiúk, mit csináltok itt? - Épp a III. világháborút tervezzük. - Igen? És mi a terv? - Megölünk 140 millió afgánt, meg egy biciklis postást. - Egy biciklis postást? Őt meg miért? Erre…..
Vizeletadásnál mentem a toalettre és egy fél literes poharat csordultig öntöttem teával. Mondta a nővérke, hogy ennyi nem kellett volna. Leittam belőle 3 decit. A 2 nővér közül az egyik kajakra behányt, a másiknak kijött a szeme, mint a csigának, képzeld el a fejeket...forrás:…..
Onnan tudod, hogy megöregedtél, hogy a gyertyák már többe kerülnek, mint maga a torta...
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos...
[nefelejs 02] korod?[szomoru_fiú0111] 18[nefelejs 02] honnan?[szomoru_fiú0111] 0tól számítvaforrás: qdb.hu..
A tanár nincs megelégedve az elsősök szellemi színvonalával, ezért gúnyosan így szól hozzájuk: - Kérem, aki idiótának érzi magát, az álljon fel! Nagy csend, mindenki ülve marad. Egyszer csak egy fiatalember óvatosan feláll. - Nos, maga úgy gondolja, hogy rászolgált az idióta…..
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási…..
Hol a hiba? Otthagyta a pénzt az autón...  ..
Múlt éjjel feküdtem az ágyamban, a csillagos eget bámultam, és eszembe ötlött egy gondolat: "Vajon hová a fenébe tűnt a plafon?"..
Azt, hogy az emberi fantázia határtalan, eddig is sejteni lehetett, de a szükség nagyúr, ezért olyan kombinációkra sarkallja az emberi agyat, amelyet soha korábban nem lehetett ismerni. Az sem kizárt, hogy a feladat megoldása közben az agy teljes, korábban ki nem használt kapacitását…..
A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és nagyon meg akar szabadulni tőle. Jön is egy vevő, aki pont egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre. - Uram, ez pont 1 kiló 20 deka. - Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi az ürge. Hentes…..
Milyen nap van ma? Ha lemaradtál valamiről, vagy kimaradt néhány nap, akkor jól jön ez a hasznos eszköz. http://milyennap.wamma.huMÁV sztrájk-e van ma?A vasúti sztrájk állapotáról kaphatunk információkat. http://mavsztrajk-e.wamma.huforrás: jeje.hu..
Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj mellé, akit az este csípett fel. Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét-A férjed? - kérdezi idegesen-Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.-Akkor a volt…..