Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5G

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Razer Anzu szemüvegnek szemüveg, csak épp nem okos. Évekkel ezelőtt jelentek meg az úgynevezett okos szemüvegek, amelyeknél a lencse, vagy a lencse egy része megjelenítőként is funkcionál. Van amikor az egész egy kijelző, de arra is akad példa, hogy projektoros technológiával egy részére…..
A 10 éves Xiaomi a jelek szerint komolyan gondolja a tévés piac meghódítását is, hiszen a cég egy igazán innovatív darabbal lép színre. A 82 inches képátlóval bíró készülék 8K felbontású, azaz a jelenleg uralkodó 4K részletességének a négyszeresét produkálja...
Mit híresztelnek? Igaz-e? És ha nem, miért nem? Ki áll az egész mögött? A sakálemberek? Ennek jártunk utána!..
Angliában az elmúlt néhány napban több 5G hálózathoz tartozó tornyot is felgyújtottak. A rendőrségi nyomozás pedig kiderítette, hogy ennek jó eséllyel köze van ahhoz a hisztériakampányhoz, amelyet a technológia ellen folytatnak az összeesküvés elméletek hívei...
A mobil iparágban a márkanevet birtokló HMD Global bemutatott végre egy 5G telefont a Nokia 8.3 személyében...
A Dell és az Oracle egy 5G-s laptopon tesztelte az új hálózat sebességét...
Az Ericsson bejelentette, hogy elindítja egyedülálló, dinamikus spektrummegosztó megoldása kereskedelmi bevezetését, melynek segítségével a távközlési szolgáltatók gyorsan és költséghatékonyan kezdhetik meg az 5G szolgáltatást országos szinten...
A Huawei beszállt a ringbe, és bemutatta hajlítgatható mobilját, amelynek kijelzője kinyitva 8 hüvelykes. A Mate Xs nevű termék összehajtva kétképernyős okostelefonként szolgál, egy 6.6”-es fő-, illetve egy 6.38”-es másodlagos képernyővel...
Négy szülőből hárman aggódnak a gyermeküket veszélyeztető okoseszköz-függőségtől, minden negyedik szülő pedig már tapasztalt is függőségi tüneteket gyermekénél – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés…..
A Cisco legújabb Annual Internet Report előrejelzése szerint 2023-ra a világ mobilkapcsolatainak több mint 10%-át teszik majd ki az 5G kapcsolatok, amelyek átlagos sebessége 575 Mbp/s lesz, vagyis 13-szor gyorsabb, mint egy átlagos mobil kapcsolat. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a mesterséges…..
Az Ericsson kitolt egy tanulmányt, amely szerint az 5G által kínált lehetőségek egyre komplexebb rendszereket hívnak majd életre, és az így létrejövő, minden eddiginél nagyobb adatmennyiséget csak mesterséges intelligenciával lehet majd hatékonyan kezelni. Azt már most látjuk, hogy az 5G-nek…..
A MediaTek már korábban rendelkezett olyan felső kategóriás rendszerchippel, amely támogatta az 5G technológia használatát, és a cég most előállt egy lényegesen kisebb tudású, de kedvezőbb árú változattal is a Dimensity 800 személyében. Mindez pedig azt jelenti, hogy már a közeljövőben…..
A várakozásoknak megfelelően a Samsung tényleg bemutatta február elején új csúcstelefonjait. Az 5G támogatású S20 szériába elképesztő vas és kamerarendszer került, a termékek például támogatják a 8K felbontású tartalmak rögzítését. ..
A három év alatti gyermekek fele, a 4-6 évesek 90 százaléka használ okoseszközöket; főként okostelefont, tabletet és notebookot – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés szerint a szülők annak ellenére adják…..
Eddig úgy volt, hogy a telekommunikációs iparág legnagyobb éves ünnepén, a barcelonai MWC-n mutatja be egy nagy kazal piaci résztvevő legújabb 5G technológiával kapcsolatos megoldásait. De persze az is lehet, hogy semmi sem lesz az egészből...
Az ötödik generációs mobilhálózati technológia elterjedése elkerülhetetlen, legalábbis a Kaspersky mérnökei szerint. Nem, és nem azért mert a háttérhatalom ezzel sugározza be az embereket, hanem egyszerűen mert ---->..
Az USA már jó ideje nyomasztotta az Egyesült Királyságot, hogy zsuppolják ki a Huawei-t, és ne engedjék, hogy a kínai cég bedugja az orrát a vadiúj 5G infrastruktúrával kapcsolatos fejlesztési és hálózatépítési bizniszbe.  De, Boris Johnson tartotta magát, és jóváhagyott egy olyan előerjesztést, ami…..
Az új generációs 5G adatátviteli technológia nem csak azért jó mert gyorsabban jön le a film a torrentről, lehet nézni 8K-ban a Netflixen a kaszabolós filmeket, vagy lehet felhőalapú szolgáltatások segítségével játszani úgy, hogy nincs is otthon játékkonzol. Bár tény, hogy leggyakrabban ezeket az…..
Az 5G körül óriási a hype, hiszen egy új, forradalmi technológiáról van szó, és ezt meglovagolva sokan akarják magukat ultrainnovatív, jövőt építő cégnek beállítani. Előfordul, hogy van ennek alapja, de az is, hogy az egész csak egy óriási, bélgázzal töltött lufi...
Brutál erős kínai konszern robbantaná ki az árháborút 5G támogatású hajtogatható mobiljával..
A 8K kontentek online fogyasztása miatt feküdt rá erre a vonalra a vállalat..
Minden amit tudni akartál az 5G-ről, de nem merted megkérdezni! NAGYON RÖVIDEN! TÉNYLEG! ..