Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebella2

0 bejegyzést írt és 426 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi 12 évben Magyarországon módszeres hadjárat folyik az Európa-barát polgárság és humán értelmiség anyagi, létfeltételei és intézményi keretei ellen; ennek tudható be az akadémiai intézmények átszervezése, a CEU és a Norvég Alap kiűzése, a szociális háló szétszaggatása, az állami…..
ebella2 2022.11.08 06:32:06
@gigabursch: És ez nem az elhibázott orbáni támogatási rendszer miatt van? Azzal inkább dicsekszik, pedig mindenki tudja, hogy a dicsőitett magyarországi szaporulat mögött nem a magyarok megnövekedett szaporodási kedve áll. Orbán pont a magyarok szaporodása ellen tesz. Folyamatosan.
Hogyan lett a rendszerváltáskor még lelkes liberális fiatal politikusból sajátos fajelmélettel kampányoló autokrata vezető? Orbán Viktor politikai krédóját jól nyomon követhetjük, ha a székelyföldi Tusnádfürdőn elmondott programbeszédeit elemezzük. A valaha reálpolitikusként aposztrofált kormányfő…..
ebella2 2022.07.26 14:06:41
@a nagy hohohorgász: Szeretnéd?
ebella2 2022.07.26 14:52:45
@a nagy hohohorgász: Minek. Én itt is az átlag tízszeresét keresem. Ha akarnám még többet is keresnék, de nincs rá szükségem.
ebella2 2022.07.26 14:53:28
@atomic power 1986DucaDuca: Persze, persze. Más?
Tóta W. Árpád HVG360-on megjelent írása "Van pénz vizes vébére, olimpiára, Tihany gyarmatosítására, tankra, köztévére és KESMA-ra, háztáji egyházakra, csíki csipszre. Van Gruevszkire, Le Penre, orosz csuhásügynökökre, kínai vasútra, szélütött influencerekre. Tanárra nincs... Nem kellett uniós…..
ebella2 2022.06.17 08:03:10
@camilló: Az éppen elég, a a jó tanár elmegy és csak a gyengébbek maradnak, akiknek esetleg nincsen, vagy kevesebb lehetősége van más jófizető állásra. Minden szakmában vannak jók és vannak futottak még szintűek. Kevés pénzért -egypár kivétellel- inkább ez utóbbiak maradnak tanárnak. Ez nem munkaerkölcsi kérdés. A munkaerkölcsért nem tud házat, lakást venni a fiatal tanár, nem tudja rendes polgári színvonalon eltartani a gyerekeit az idősebb.
ebella2 2022.06.17 14:54:36
@Bandibacsi34: A legfontosabb a nemzetgazdaság számára. Számtalan meggazdagodott ország nemzetközi példája mutatja. Te azért csak mantrázd, amit a fideszes ostobáknak való propaganda elédtesz!
„Sajnos eddigi 36 évem alatt még sosem tudtam összeköltözni senkivel, így nekem ez egy fájó pont” – Talán ezért is érthető, ha Levélírónk mindent megtesz azért, hogy jelenlegi párjával eljusson végre a közös életig. De sok minden nem rajta múlik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
A testmagasság minden korszakban változást mutatott a történelem során. Az utóbbi 150 évben az átlagtermetet nézve a Föld legtöbb országában - legfőképp Európában - egy folyamatos növekedés figyelhető meg. Kontinensünkön 1870 és 2020 közt épp 11 centivel nőtt az átlagmagasság. Felmerül azonban a…..
ebella2 2021.11.16 19:24:35
@Örömhernyó: Én meg egy kivétellel csak csinos, csajokat dugtam. Az az egy is egy kis ital hatására jött össze. Soha nem volt gond szép nőket találni. (Egy 180 centis és egy 185 centis is volt köztük, de több alacsony is.) Az un. teltkarcsú nem az én világom. Tetszik, nem teszik (és ezt nem sértésnek szánom, inkább tényközlésnek), inkább magamhoz nyúlnék.

A feleségem is szép, karcsú, de messze nem "gebe" és egy tízest nyugodtan letagadhat ma is, ruha nélkül is. Ruhában meg még többet. És csak 160 magas (52-54 kiló mióta megismertem a terhességei kivételével, a szülészorvosa mondta, hogy nem lavórból kell zabálni, hanem tányérból enni, és ezt máig komolyan veszi) én meg 180. Mégis ma is, két felnőtt gyereket felnevelése és bő tíz évvel kirepülésük után, boldogok vagyunk. Mindketten megtaláltuk az igazit. Nálam a magasság soha nem volt kérdés. Sem az alacsonyabb sem a magasabb csajoktól, soha nem féltem. Szerintem nem kellene a méreteket túlfetisizálni. Önbizalom. Az sugárzik és hat.
Az október végén megjelent vendégposzt reflexiójaként nézzük meg a skót törvényt kicsit más szemmel. Skóciában elfogadtak egy új törvényt, melynek értelmében az iskoláskorú gyerekek szülői beleegyezés nélkül vallhatják magukat másneműnek az iskola területén - írja a Daily Mail. Szabadon…..
ebella2 2021.11.11 06:27:44
@funfun: Jól látod, messze nem attól függ. Nem is értem, aki legalább érettségizett, hogy beszélhet ekkora butaságokat?
Folytatja „stoppos kampányát” a kormány abban a reményben, hogy a bizonytalan szavazók jelentős részét sikerül saját táborába terelnie. Azzal ugyanis, hogy Rogán Antal és kommunikációs gépezete Gyurcsány Ferenccel riogatja az embereket, el akarják terelni a figyelmet Orbán Viktor és körének zavaros…..
ebella2 2021.11.03 06:00:49
@MAXVAL bircaman közirtó: Mennyivel kevesebb fing lenne, ha nem lennél olyan, aki mindenhez hozzászól. Igaz neked ez munkaköri kötelességed lehet.
ebella2 2021.11.03 06:05:06
@midnightcoder2: Ezt remélitek. A valóságot senki nem tudja. Mindenesetre nekem egy ellenzéki ismerősöm nincs, aki emiatt nem szavaz majd az ellenzékre. Egy se. Durván százból. aki közt jobbikosoktól, maszoposokig minden párti és pártra nem szavazó, de Orbánt kártékonynak tartó ember van.
ebella2 2021.11.03 16:10:35
@midnightcoder2: Mondja aki fideszes, aki azt szeretné, hogy a párt maradjon és tovább lophasson a magyaroktól. . De ezeknek a szirénhangokan ma már nagyon kevesen hisznek. Elpuffogtattátok jelentésüket, tartalmukat, újat meg nem találtatok.
Idén áprilisban törvényt fogadott el az Országgyűlés egy új gigahatóság létrehozásáról, amely kisgömböcként különböző hatósági feladatokat kebelezett be. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SzTFH) ugyan október 1-jén megkezdte működését, látható nyoma azonban egyelőre nincs a…..
ebella2 2021.10.28 07:42:41
@Nzoltan: Kb ugyanez volt az un. őstermelők adózása mint ma. Akkor is csak egészen magas jövedelmek után kellett adózniuk, rengeteg pályázatuk volt 90%-os támogatással. Tíz-százmillióka vehettek fel gépekre, tárolók, raktárak építésére stb.(és nem csak a Fidesz emberei, hanem mindenki), már létezett a földalapú támogatás, stb.

Inkább itt a propaganda ami a Fidesz oldalára állítja a falusiak nagyobb részét. Nekem van ismerősöm, akinek a férje nem dolgozik három éve (falun nehéz 58 évesen munkát találni), már semmit nem kap az államtól (regisztrálni meg nem jár be a városba minek?), az ő százezres minimálbéréből élnek, meg a gyerekeik adnak nekik valamit, de mindketten hajthatatlan Fidesz fanok. Semmi nem érv neki, a M1-en hallottakhoz-látottakhoz képest. A saját nyomoruk sem.
ebella2 2021.10.28 12:49:04
@tiltsál ki te gyökér: Mindenesetre, nem három hónap járt, hanem kilenc.

Egyébként leszarom a baloldalt. Hülyeségeket vernek a fejedbe, hogy aki nem szereti az országot, nemzetet megrontó Potrohost, az balos, vagy liberális. Még csak többségben sincsenek, lásd MZP megválasztását.
Azt hiszem, ez a lesz az a poszt, amely jobban megteremti a nemzet egységét mint Janó elnök a legszebb napjaiban. Kéz a kézben fogják elküldeni a szerencsétlen posztolót a Viktor hívek és a Fletó rajongók a büdös 'csába. Pedig emberként semmi bajom Dobrev Klárával, okos, felkészült hölgy, aki más…..
STOP STD 15 tévhit a szexről 2021.09.03 14:49:26
Gyerekkorunk óta hallunk mindenfélét a szexről – hol barátoktól, hogy a netről, tévéből szedve össze mindenféle elborult elképzelést. Amik persze aranyosak, de némelyik már ciki lehet, ha felnőtt korra is megmaradnak. (Pláne, ha hangoztatjuk őket.) Az, hogy nem íródtak még mindig felül, sok esetben…..
ebella2 2021.09.07 17:19:42
@Dani77: Már akinek van ilyesmivel gondja. Akinek számolgatni kell, hogy lesz jó, annak már régen rossz.
ebella2 2021.09.07 17:21:13
@Hát löködnek!: :))) Gondolom észrevetted, hogy nincs.
ebella2 2021.09.07 17:47:18
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A magyar származású milliárdosok közül 25 milliárd dolláros vagyonával Péterffy Tamás szerepel a legelőkelőbb, 65. helyen. Őt Soros György követi a 288. helyen, akinek a saját vagyonát már „csak” 8,6 milliárd dollárra becsülik, mivel pénzének jelentős részét alapítványokba szervezte ki, és ezek – jogilag – nem számítanak a személyes vagyonába. "

index.hu/gazdasag/2021/04/07/igy-gazdagodtak-ok-jelentosen-nott-a-milliardosok-vagyona-tavaly-ota/

Másfél év alatt elköltené az összes, akár nem is mobilizálható pénzét okoska! Persze te ezt is jobban tudod, a kiadott pártanagyokból!

Jó a hülyét játszani egy-két szarházi kedvéért? Vagy semmi eszed? Nem vagy képes ellenőrizni egy láthatóan fals adatot egy egyszerű művelettel?
A Fidesz vezető politikusai egyre nyíltabban beszélnek arról, hogy az ország akár el is hagyhatja az Európai Uniót, ha az érdekeik úgy kívánják. Korábban csak néhány szélsőségekre hajló pártember fejtegette a tagság feladásának lehetőségét, de most egy megfontoltságáról és visszafogottságáról ismert…..
ebella2 2021.08.16 06:31:33
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Neked biztos orosz származású, szerencsétlen bolgárokon és rajtuk élősködő régi, jó "elvtárs". De tudod a magyaroknak kellene, hogy épüljön szépüljön, nem a fajtádnak! Azok meg kénytelenek elhúzni innen, rendezettebb, nem tolvajok kezén lévő országokba.
A hangzatos szólamairól elhíresült Orbán-kormány közel 10 éves tündöklése után lecseréli a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a közintézmények falain az Alaptörvény preambulumaként ismert Nemzeti Hitvallásra (NEHI). Mielőtt feltennénk magunknak a belülről önkéntelenül is feltörő kérdést: „Épp ez a…..
ebella2 2021.08.06 13:54:37
@6.Lenin: Mit kiabálsz primitív barátom? Ideges vagy? Látod, látod. Tanulni kellet volna, ha nagyon nehezen is ment!
ebella2 2021.08.06 14:03:03
@6.Lenin: Nem érted. Világos volt elsőre is hogy gondjaid vannak. Pedig nem kell hozzá Mensa tagnak lenni. Elég egy kicsi átlag alatti IQ is. De, ha az sincs, hát nincs. Ilyen az élet primitív barátom. De te ezt biztos megszoktad, ha nem tizenöt éves vagy.

Kérdezz bátran, bár én ennél lejjebb nem megyek, de hátha valahogy megérted, az hogy ostobán mantrázod, hogy semmi esélye ez ellenzéknek, bár a nem a csüngőhasú kezében lévő kutatók átlagában egy jó éve vezet, az nem egy teljesítmény egy szobafestőtől sem.
Vajon miért található meg csupán nyomokban a klasszikus értelmiségi középréteg Magyarországon? Az okok nyilván sokrétűek, a jelenség azonban a tapasztalat szerint nem keveseket zavar azok között, akik végül a külföldi életet választják. A kassai dóm..
ebella2 2021.08.02 15:11:57
@nemecsekerno_007: Az a baj, hogy aki havi százezreket fizet be az is balkáni ellátást kap. Mégis kötelező fizeni. Közben nem használod, mert, ha baj van maszekhoz mész, ha teheted és főleg az teheti aki sokat fizet. Ez így egy adó.
Magyar szemtanú Jugoszlávia háborúba torkolló felbomlásáról és a gonosz módon gerjesztett vallásos-nacionalizmus katasztrofális következményeiről...
ebella2 2021.07.28 13:46:45
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Érved nincs? Ha te mondod dicséretnek hangzik. De, ha már értelmes magyarul nem tudsz, akkor kénytelen vagy barmozni meg sorosozni , mint egy betanított kirakati propaganda majom.

Miért jó ez neked?
ebella2 2021.07.28 13:52:12
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Okoska! Mert a harmincéves háborút például, nem felekezeti és vallásháborúként határozzák meg, magyarul.

Mondom, komoly bajod van a magyar nyelvvel. Oroszul lehet másnak hívják, de most nem jelentést írsz a központodnak, hanem beszélgetnél magyar oldalon, ha értenél rendesen magyarul. Komoly hiányosságaid vannak a gyenge kiképzésednek hála. Érettségid legalább van?
ebella2 2021.07.28 14:01:37
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Költői volt okoska. Nehéz a magyar?
Valószínűleg mindenki hallott már arról social engineering technikáról, melynek célja, hogy megtévesztéssel az embereket rávegye, hogy érzékeny információkat áruljanak el magukról. Az ESET kiberbiztonsági vállalat most a kiberbűnözők egy másik kevésbé ismert, de mostanában egyre gyakoribb támadási…..
ebella2 2021.07.23 10:20:42
"Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése." - írta a…..
ebella2 2021.07.12 11:18:17
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Az MLSZ a homoklobbi tagja? Mert ő is harcol a magyar szurkolóók ellen, ahogy az UEFA is.

De látom mindent akarattal félreértesz! Kár ezt erőltetned, főleg így!
ebella2 2021.07.12 11:24:02
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Csak úgy viselkedik, ahogy azok kívánják, vagyis szolgájuk, ahelyett hogy kiállna egyenes gerinccel, mint egy magyar.

De ennyi. Van akivel el lehet itt beszélgetni, de a többség vagy a hülyét játssza, vagy ténylegesen az, és még agresszív paraszt is ráadásul. (Mintha attól lenne igaza.) Nem szánok erre több időt.
A városias, civilizált világ magatartásmintáira a 20. században az I. világháború és az 1968-as diákmegmozdulások hatottak a leginkább. Az első világháború folyamán minden harcoló fél követni kényszerült a porosz-német mintát, amelyben mindent alárendeltek a centralizált állami-hadigépezet…..
A 2013-ban elindított Stipendium Hungaricum a Kormány által a „keleti és déli nyitás” külpolitikája jegyében alapított ösztöndíjprogram, melynek keretében egyre növekvő számú hallgató érkezhet magyar egyetemekre. Meglepő módon a legtöbben a 10,5 millió lakosú Jordán Hásimita Királyságból tanultak…..
ebella2 2021.06.30 13:29:10
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Soros tőlem akár meg is dögölhet.

De az ekkor sem normális egy magyar nacionalista számára, hogy egy orosz nevű, nem is Magyarországon lakó bértahó, a magyarok dolgába szól. Erős gyanút vet fel, hogy mi is a valódi, foglalkozásod.
ebella2 2021.06.30 14:05:14
ebella2 2021.06.30 15:53:01
A magyar ipar leépülése 1992-től (a KGST összeomlásától) indult el és nem 2004-től, amikortól tagjai lettünk az EU-nak. A belépéstől fogva Magyarország kapta lakosságszám-arányosan a legtöbb támogatást. Olyan volt ez, mint a második világháború utáni Marshall-terv, de még annál is több.…..
ebella2 2021.06.25 11:43:10
@Rodney_2:
"az pont az Orbán kormány teljesítménye."

Vagy a világgazdaságé amely éppen a tíz bő esztendő időszakában volt. Kíváncsi lennék, ha éppen recesszió van 2010-2015 ig., milyen lenne az a teljesítmény. Vagy egyáltalán újraválasztották volna.
ebella2 2021.06.25 16:16:30
@Rodney_2: Milyen cégeknél voltál te vezető beosztásban, ahol elnézték neked, hogy egy pörgő piacit olyannak tekints, ami rátok nem hat? aki azt meri mondani, hogy egy pörgő piac ugyanolyan lehetőségeket teremt, mint egy erősen visszaeső? És ki beszélt (ha abban igazad is lenne) itt csak Európától? Gyanús vagy te nekem. Nagyon gyanús. Nem Kádár alatt volttál te vállalati felsőmenedzser?
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
ebella2 2021.06.22 16:06:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Láthatóan nem is szégyelled, hogy elvtársaid micsoda elfajzott állatok, közben meg prédikálnak. Igaz egy orosznak aki itt nyomul idegenben némi baksisért annál vastagabb a bőre, hogy bármit is szégyelljen.
Szokásához híven a parlamenti választás közeledtével vesz elő éles, megosztó témákat Orbán Viktor, így egyszerre provokálja ellenfeleit, és teszteli a sajátjait. A héten elfogadott úgynevezett pedofil törvény eklatáns példája ennek a taktikának. Azzal, hogy tudatosan összemossa a pedofíliát és a…..
ebella2 2021.06.17 10:23:42
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ja. Csak a neved orosz.

Neked fogalmad nincs a világról, ezt már nem egyszer bebizonyítottad.

Egy egészséges felnőttre milyen veszélyt jelent egy buzi? Téged el lehetne csábítani? Akkor nem vagy biztos abban, hogy hetero vagy. Érdekes. De egy gyerekre nagyon nagy veszélyt jelent a pedofil.
ebella2 2021.06.17 11:11:20
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mondom nem tudsz semmit erről se és nem is vagy képes elfogadni azok érveit akik értenek valamit. Ráadásul össze-vissza tekeregsz.

Utoljára. A propagandától senki nem lesz homokos. Én se lettem, pedig már tizennégy évesen jártam a pesti éjszakát, ami tele volt buzikkal, főleg a férfi klotyók. És hidd el egy fiatal szép srácot gyakorlatilag állandóan megkörnyékeztek. A fiam se lett buzi, pedig ő már gyerekkorába nézhette a neten a pornót. Mégis a lányok érdeklik, pedig a netes pornóoldalakon nem nehéz buzulást látni. (És ezen a törvény sem változtat.)

Ne legyél már ilyen vonalas! Magyarországon csak az ostobák ennyire vonalasok. Jó a szlávok hajlamosak szolgálni (különösen a keleti szlávok), ők szeretik ha a vezér mondja meg mit gondoljanak. De ha ide írsz a magyarokhoz....
ebella2 2021.06.17 11:55:32
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te írtad te tökkelütött: "A gyerekre viszont hatalmas veszélyt jelent anyílt homokos propaganda."

Egyre komolytalanabb vagy.
A Fülöp-szigetek elnöke nem dohányzik és nem is kedveli azokat, akik füstölnek (kevés jó tulajdonságának egyike…). Noha Rodrigo Duterte finoman fogalmazva is meglehetősen keménykezű országvezető, mint Met írásából kiderül, még így is bőven vannak, akik cigiznek...
ebella2 2021.06.17 11:44:04
@Golf2: És mégis csak alig több mint egymillió ember nézte átlagban a meccset a tv-ben.

Az kb. tíz százalék. Még, hogy kihalt! Te a városban voltál egyáltalán?
„1302-ben „Lajos budai pap vezetésével zsinatot tartottak, amelyen feloldották magukat a kiközösítés alól, majd ők közösítették ki az Anjou-párt főpapjait, támogatóit, és magát VIII. Bonifác pápát is. A Képes Krónika beszámolója szerint: „a rosszra még veszedelmesebb rosszat halmoztak: összehívták a…..
ebella2 2021.06.09 17:34:01
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A világban nem. Az orosz kémeknél igen.
Kommunikációs zsonglőrködéssel próbál időt nyerni magának a kormány, miután szembesült azzal a ténnyel, hogy még a saját szavazói se nagyon értik, miért olyan fontos Orbán Viktornak a kínai elitegyetem magyarországi terjeszkedése. A Fudan elleni hétvégi tüntetés pedig bebizonyította azt is, hogy a…..
ebella2 2021.06.09 12:19:37
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Én, sokadszor mondom, nem vagyok ballib. Nacionalista vagyok. Ez persze neked semmit nem mond, mert te mindig az vagy ami a hordóhasú. És a krigeri nem mondta, hogy úgy gondolja mint a hordóhasú, hogy remek, hogy Kínától hitelt veszünk fel és azt kínaiak javára fordítjuk, majd a végén a magyarok visszafizetik, a kínaiak meg élvezik az ingyen egyetemet. Sőt. Éppen az ellenkezőjét mondta.

Ép ember nem gondolhatja úgy mint te, hogy ez helyes. Persze, ha megfizetik....
ebella2 2021.06.09 17:06:26
@konrada: Maradjunk ebben! Te nagy szakértő vagy, látszik. Nem is érdemlem meg, hogy veled vitázzak! Hol vagyok én a te szakmai zsenidtől.