Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beervet

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejegyzésem azzal a céllal írom, hogy rávilágítsak néhány komoly hibára, melyet mi, kisüzemi sörfőzdék a vendéglátóhelyekkel, boltokkal, multikkal közösen és karöltve elkövetünk, és ezzel a fogyasztók részére nyújtott élményt csökkentjük, a sörök minőségét rontjuk. Mielőtt viszont nagyon…..
Citrás posztomban már utaltam arra, hogy a későbbiekben írok majd egy bejegyzést a komlókról, összehasonlítva az európai alternatívákat a különleges, újvilági komlókkal. Most jött el ennek az ideje. :) Újvilági alatt értem elsősorban a hazánkban előszeretettel felhasznált amerikai komlókat, de ide…..
Vetbeer Citra vagy nem Citra? 2020.01.28 21:27:15
Az USA-ból kiinduló sörforradalom kéz a kézben járt a komlóforradalommal, azaz ahogyan föllendült Amerikában a kisüzemi sörfőzés, úgy igyekeztek a farmerek és tudósok együttes erővel újabb és újabb, egyre intenzívebb aromájú komlókat kifejleszteni, nemesíteni. Ezen törekvés eredményeképpen 2008-ban…..
Mit vár el az átlagos ember a sörtől? Legyen a sör egyszerű, megfizethető, jól csúszó, hideg lager, és az sem baj, ha túl szénsavas. Abból úgyis veszít, mire a jóember a harmadikat bontja, és lassul a tempó, telítődik a gyomor :) A kézműves sörforradalom ilyen egyszerű igényeket kérdőjelezett meg,…..