Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elit Alice

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig két hét múlva már csak drágábban juthatunk hozzá a pendrive-okhoz, zenelejátszós mobilokhoz, mert az Artisjus akkortól tesz matricát ezekre is. Vagyis április 15-től szerzői jogdíjat kell fizetni, ha pendrive-ot vásárolunk. Ha valaki vásárláson töri a fejét, érdemes…..
Elit Alice 2009.04.03 12:45:37
Annyira azért nem vagyok nagyvárosi patkány, hogy ne tudjam kidugni az orrom a nagyobb parkokba. A Hyde Park - St James Park kettős adott volt, hiszen egymás közelében helyezkednek el, előbbi főleg az önjelölt, félbolond prédikátorok kedvenc helyévé züllött Speakers' Cornerről,…..
MOFOKARCSI A Rough Trade lemezbolt 2008.12.11 13:25:00
Sikerült benéznem London egyik, nagyon híres lemezboltjába. Ez a Rough Trade, egy önálló brand, amely 1976 óta létezik, egyben indie lemezkiadó. A lemezboltokat sújtó recesszió (fogalmazzunk így, úgyis divatos ez a szó mostanában) mondjuk őt sem kíméli, de még így is…..
A Read it Later egy Firefox kiegészítő, amellyel bejelölhetjük azokat a linkeket amelyeket később akarunk elolvasni, majd ezt a listát egy web oldalon megtekinthetjük, és elolvashatjuk az oldalakat. Persze sok apró funkció segíti a bookmarkolást és a későbbre eltett oldalak…..
A nyár végét több esemény is jelzi, ezek közül nekem leginkább a SZIN beindulása, valamint a Burger King kedvezménykártya rohamos elfogyása volt feltűnő. Viszont nagyon ki voltam éhezve valami nem megszokott megmozdulásra. Nos, mindez teljesülni látszik egy háromnapos rendezvény…..
Elit Alice 2008.08.28 11:30:39
Bigyóblog Tévéhuzat 2008.08.27 09:39:35
Amikor éppen nem nézzük a tévét - mert ilyen is előfordulhat - ráhúzhatjuk ezt a védőhuzatot. Feltéve, hogy lapostévénk van. Ha nem, akkor a monitorra húzzuk rá.Via Boing Boing..
A következő képeken egy manhattani penthouse lakás látható, nem sokkal, de néhány jelentős módosítással az után, hogy az összhatás, rettenetes összeg beinvesztálásával, elérte a tökéletes állapotot... A tulajdonos hölgy 4.3 millió dollárért jutott hozzá a rezidenciának…..
Ez itt a Balaton Sound beszámoló második része. Ajánlom mindazoknak, akik ott voltak,  de azoknak is, akik nem. Továbbá, akik végigolvasták az első részt és még bírják szuflával, végül, de nem utolsósorban pedig azoknak, akik szeretnék megtudni, hogyan is láttam én a…..
Néha nem is az a fontos, hogyan szól, inkább az, hogyan néz ki (vagy mégsem? :). Vicces malacos fülhallgató Japánból, 12 dollárért.Via Engadget..
Elit Alice 2008.06.23 20:27:31
...de tegye fel a kezét, aki nem költözne be! Beauvoir ház, Bruce Bolander stúdiójából. Architect: Bruce BolanderVia: Remodelista..
Elit Alice 2008.05.22 09:24:50
Egy magára valamit is adó webszájt ma már ad néhány tartalmi feedet. Feedhirdetésekben ugyanakkor egyelőre kevesen gondolkoznak. Pedig a webszájtok valójában maguk alatt vágják a fát, ha engedik látogatóiknak, hogy hirdetésmentesen jussanak hozzá a tartalomhoz. Van jó pár…..
Két ember létezik a Földön. Az egyik, aki használja a Twittert (sőt, ismerősei is vannak a szolgáltatásban), és nem is kell neki különösebben magyarázni, hogy miért jó, addiktív, hasznos. A másik ember, aki még nem próbálta, és azon értetlenkedik, hogy nem tudják twitterező…..
Sokan emlékszünk arra a játékra (oké, valószínűleg nem játék volt, de én annak használtam), amikor egy táblán két gombot tekergetve lehetett rajzolni. Soha nem sikerült egyenes vonalat húzni, de órákat elszórakoztam vele. Most itt van az apró, tollváltozata is. Unalmas…..
Vadiúj fejlesztés: vízálló macska! Titkos ügynököknek különösen jól jön! ..
Az újév sok ember számára a fogadalmakról is szól. Csakhogy fogadalmaink nagy része az újévi másnapossággal együtt köddé is válik. Mit tehetünk? Például emlékeztethetjük magunkat fogadalmainkra. Még ez sem elegendő? A legjobb módszer, ha mások is tudnak fogadalmunkról, így…..
 A képek klikkre nagyobbak lesznek, úgy már olvasható a leírás. Érdemes átfutni, nem kevésbé elmebeteg, mint a termék maga. Az ára így is látszik. Shop: CITIZEN:Citizen..
Lezárult a Cukiság és a Forma dizájnbolt közös, ünnepi cukipályázata. A mezőny rendkívül erős volt, a bírák feladata nehéz, de megszületett az eredmény. A mikulássapkákban bővelkedő pályázati anyagok közül ezek a legjobbak. Ők mind nyernek valamit, a kérdés csak az, ki…..
Elit Alice 2007.12.21 09:10:21
MOFOKARCSI Na ide kell menni 2007.12.18 09:57:00
2007. december 29. CitadellaPhil Hartnoll (Long Range / Orbital - UK), Simian Mobile Disco (Wichita - UK), FineCutBodies (Chi), TG Gon (TranceWave), Bergi (A38), Killbert (Lollipop)Belépő: december 24-ig: 3500 HUF, december 27-28-29: 4000 HUF, a helyszínen: 4500 HUF.Elővétel: Subvibe,…..
Úgy tűnik, nem volt alaptalan az a korábbi feltételezésünk, hogy a Google azért szentel kiemelt figyelmet a Gmail kontaktlistájának fejlesztésére, mert az új közösségi funkciókat ennek segítségével szeretnék beindítani. Lemondtak tehát az Orkut bütyköléséről, vagy új…..
Design Pumpa Zombik a H&M-ben 2007.11.21 08:00:00
Roberto Cavalli új kollekcióját "kisebb" tömeg várta egy utrecht-i bevásárlóközpontban. A H&M kínálatában megjelent darabok valamivel az átlagár fölött, de megfizethető áron piacra dobott design-termékek, így marketing szempontból sem…..
Elit Alice 2007.11.21 12:23:34
MOFOKARCSI New York: GE Building 2007.11.21 09:15:00
Az előző bejegyzésben alulról tekintettem a városra. Amíg a hosszabb, személyes benyomásokat rögzítő cikk megszületik, jöjjön hát az igazi ellenpólus, a Rockefeller Center-ben találgató GE Building teteje. Az art deco óriás a város legfeltűnőbb felhőkarcolói közé…..
Bigyóblog Karácsonyi giccsbomba 2007.11.20 18:46:00
Lassan elárasztanak minket a különböző karácsony díszek és az őrületből természetesen mi sem maradhatunk ki. A sort a giccsek giccsével kezdjük, egy karácsonyi torta. A tortán lévő eprek nem csak díszek, hanem 1GB-os flashdrive-ok is egyben. A csoda horribilis összegbe kerül,…..
Elit Alice 2007.11.21 01:33:54
A videóra Róka hívta fel a figyelmünket, köszönjük szépen...
Kottke-nál találtam rá Kelly Dobson találmányaira. Legutóbb olyan turmixgépet fejlesztett, mely az emberi hörgésekre, búgásokra, sikításokra figyelve forgatja pengéit. Kiváló feszültséglevezető eszköz még a Sikolytest. Én már renngetegszer gondoltam arra, hogy olyan helyen is…..
Elit Alice 2007.11.15 21:02:45