Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dita^^

51 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dita's Diary Mint bárki más... 2009.06.09 00:53:00
Ülsz és gondolkozol az élet dolgain. De mégis mi az az élet? Mitől lesz valami képes gondolkodni? Egyáltalán mi az, hogy gondolkodni? Kérdések sokasága, válaszok mértéktelen hiányával ízesítve. Ahogy az ujjaimmal leütöm a gombokat, furcsa érzetem támad. Vajon miért teszem? Mi…..
 A pálya szélén állva azt hihetné az ember, hogy nem lesz tetőtől talpig sáros. Aztán megjelenik egy autó a kanyarban és máris beteríti a mocsok. Mikor felfogtam, hogy a kedvenc ruhámat épp most tette tönkre a 199-es rajtszámmal versenyző kocsi, enyhén szólva is kiakadtam.-…..
Dita's Diary Mr. Trent... 2009.02.23 19:46:06
 Mr. Trent Rohanok az utcán, egy teljesen átlagos nap. Csörög a telefonom, Sam azt kéri, minél hamarabb érjek be az irodába. Épp hogy beesem az ajtón, a kezembe nyom egy halom papírt, mondván anyagok a következő interjúhoz. Fáradt vagyok és nyűgös, de amint belépek az…..
Lassan egy hónapja, hogy nem írtam, de meg volt az oka. Nem volt időm. A folyamatos táncpróbák és  rengeteg tanulnivaló elvette minden időm. Tegnap azonban megszületett a kemény munka gyümölcse. Először is 6kor kezdődött az előadás a színházban, ahol csupán 400 ember…..
Hoze Film-kritika 2009.01.30 03:49:00
Kurt Cobain örökségeA napokban került a birtokomba a mellesleg már 2 éve leforgatott 'Last Days' című film, mely az egykori legendás Nirvana együttes frontemberének, Kurt Cobainnek az iuolsó napjait követi végig. Meglehetősen sajátos módon. Bár a filmet maga Gus Van Saint rendezte,…..
Ahogy a cím is sugallja, bizony engem is ismét elragadott a Jackass mánia. Régebben is imádtam ezeket a srácokat, de csak a sorozatot néztem...hébe-hóba, mikor épp rábukkantam a TV-ben. A filmeket csak most láttam, és újra belehabarodtam ebbe a normálisnak nem igazán mondható…..
    Nem is tudom, mikor írtam utoljára, ha minden igaz, akkor karácsony előtt. Nos, most bepótlom a lemaradást. Mondjuk a karácsonyról nincs sok minden mesélni valóm. Szokásosan telt. Tv-ztem orrvérzésig, zenét hallgattam meg gépeztemXD Végülis ugyanazt csináltam,…..
Dreams and scars :) 2008.12.24 18:10:34
Boldog karácsonyt minden kedves olvasónak,meg nemolvasónak.Egyetek annyi sütit amennyit nem szégyelltek,év közben úgyis a norbi-ápdét veszélye fenyeget,most meg el van nézve bármit csinálsz.Tehát mézeskalács orrvérzésig ;)A video meg az Igazából Szerelem c. alapfilmből van.Az…..
Dita^^ 2008.12.25 11:17:21
Dita's Diary ... 2008.10.16 21:54:53
Gondoltam írkálok egy kicsit. Ezek sültek ki belőle...MP3 nélkül nincs élet Egy kis kütyü, ami a szívedhez nő. Ami olyan, mint te, hisz a te ízlésed szerint tartalmazza a dalokat. Ami elfér a zsebedben. Mindig ott van veled és nem kell végig szenvedned a több órás utakat…..
Mert szép*.*Ludwig van Beethoven-Immortal Beloved   Good morning, on July 7Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes,…..
Dita's Diary Kávéház... 2008.12.18 19:05:00
Ehhez a történethez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Eszembe jutott...leírtam...ennyi. Olvassátok! Kávéház Az utcán sétálok, nem volt kedvem taxit hívni. Igazából már egy órája lejárt a munkaidőm és csak a kirakatokat bámulom. Különösen fényűzőek így az…..
Dita's Diary Bodies*.* 2008.12.15 18:52:31
Végre van egy kis időm, hogy leírjam, milyen is volt a pesti Bodies kiállítás. Szombaton fél 7kor, mikor még mindenki vígan aludt, csorgatta a nyálát a kispárnájára, na akkor én már talpon voltam és készülődtem.XD Fél 9re le is értem a pályaudvarra, ahol kb 45 percet kellett…..
Dita's Diary Sebészet...-.-" 2008.12.11 17:33:01
A következő sorokban leírtam, mit is műveltek velem a sebészeten, ha nem bírod az ilyesmit, akkor ne olvasd el:PXD Na most, mikor már kellőképpen kiment a lidokain hatása a lábamból, gondoltam leírom a mai napom...-.- Csak hogy teljes legyen a kép, az elején kezdem... Kedden…..
Dita's Diary Avery... 2008.12.01 20:10:00
Ma lukasórában kezdtem el írni, de sajna kicsöngettek mielőtt befejzhettem volna-.- Aztán következett a művtöri...ott is írogattam és végül itthon tettem pontot a végére:D Olvassátok!:DAvery Az ablakban állva nézem, ahogy darabokra hullik a világ előttem. Az esti szellő…..
Az alábbi iromány a Fight Club című remekműnek köszönhető. Megragadott Tyler, elvont, torz elméje és pár mondat erejéig magából a filmből is idéztem. Olvassátok! Olyan élet ez, ami percről percre véget ér Éjfél van. Megint. Nem tudok elaludni. Megint. A doki azt…..
A mai bejegyzést az abszolut példaképemnek, Dita von Teesnek szentelem:) Sokan, mikor meghallják a nevét vagy fogalmuk sincs róla, ki lehet; vagy az ugrik be nekik, hogy óóó jaj tudom már...ő az a sztriptíz táncosnő...-.-" Na igen, a legtöbb ember nem lát a dolgok mögé.…..
Dita's Diary Megint csak úgy... 2008.11.15 10:33:00
  Keringő a Halállal   - Nyáron valahogy sokkal szebb a város. –gondolta Sarah, miközben a kirakatok előtt sétálgatott. –Istenem már ennyi az idő. –kapott a fejéhez –Még be kell fejeznem a Dior cikket. Leintett egy taxit és 10 perc múlva már a…..
Ezt pár perce firkantottam...gondoltam kiteszem ide is, mert miért ne... Csak ülsz a székben. Nem tudod, mit higgy. Hagyd, hogy elragadjon az álom vagy küzdj a valóságért. Mindkét világot szereted, de nem tudsz választani. Mindkét világban szeretnél élni, de érzed, hogy csak az…..
Hoze Vers 2008.11.09 16:10:00
Mikor végeEgy saját vers...  Csak ülni akarok, egyenesen akár lámaHa tükörbe néznék tán, az igazság fájnaNincs tükör mert én sem létezemHiába múlt el immár 2000Hiába haltak meg jó barátaimFagyhalált nem halhat lelkem, de nekem nem kínCsak nevetek azon min mások…..
Dreams and scars Mesét a népnek 2008.10.28 23:06:00
Egyszer volt,hol nem volt,a sáros bakancsokon túl,a padlásfeljáró kis csücskében élt a rákoscsabai minihadosztály.Népes seregük több tucat szakaszból állt,köztük voltak a taktikai berepülő-legyek,a rettenthetetlen magasugróbolhák akik minden védőfalon átficcentek,és a…..
Dita's Diary Fehér alapozó...:D 2008.07.22 22:12:00
Azt hiszem, olyan 10 felé ébredtem fel...felújítják a szomszéd lakást...-.- Imádtam hallgatni a kopácsolást...Kiabálltam is h "Ugyan hagyd már abba!", de nem használtXD Anya ma szabadnapos volt, pontosobban csúszón volt, ahogy ő mondtaXD Ezen mindig olyan jót…..
Dita's Diary Örök szenvedély^^ 2008.11.02 18:37:00
Elérkezett az ideje, hogy egy post-ot szenteljek egy másik szenvedélyemnek is, méghozzá az egyenruhásoknak:D Hihetetlen, hogy mennyire meg tudja változtatni egy srác külsejét az egyenruha. Jó kicsit szűkítem a kört, mert végülis a vasutasok is egyenruhában járnakXD Én most…..
Dita's Diary Értük... 2008.11.01 22:05:44
Nagyon ritkán vagy lehet még nem is írtam komolyabb hangvételű bejegyzést, de most így érzem magam. November 1...halottak napja... Természetesen nem csak a mai napon emlékszem azokra, akiket elvesztettem, de ilyenkor szoktam meggyújtani a gyertyákat. Mindenkinek egy-egy kis mécses.…..
Dita's Diary ez is, az isXD 2008.10.28 18:09:00
A szombati buli túl jóra sikeredettXD Szokásos módon 7kor betámadtuk a Tescot, mert azmijenjómár alaponXD Akciós piákkal felszerelkezve elvonultunk egy közeli játszótérre... asztal, pad...már csak a kockás terítő hiányzott meg egy pakli kártyaXD Szép lassan iszogatva…..