Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorrh

4 bejegyzést írt és 3752 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt” – Ha valaki magányos, képes sok mindent elnézni, és lejjebb engedni azt a mércét. Posztolónk a szakítása után újra próbálkozik egy nővel, de úgy látja, sokkal jobb lenne, ha a…..
Lorrh 2024.04.25 16:50:32
@bz249: 11 év alatt csak kettő megengedett, a harmadiknál főbelövés jár. Nem vihető át sehova. Ellenben végbél közösülés bármikor akárhányszor lehetséges, ez még istennek is tetsző cselekedet.
Lorrh 2024.04.26 19:53:23
@F.M.J.: Nem hogy így gondolja, de így is éli. Ő benne volt/van mindenféle poliamor meg kommunában dugós swinger csoportokban. Váljék egészségére.
Bár lehet hogy már a kiégés is saját tapasztalata.
Lorrh 2024.04.26 21:44:06
@F.M.J.: mindenki ezt gondolja. Én például csak a szines lepkék világáig látok. Abban van minden tudásom és tapasztalatom. Lepkéken túl nincs is élet. Az számomra mordor földje. Mint a budai embernek csepelre menni.
   Nem szoktam túl sok bugyuta műsort nézni, de most én is rákaptam erre a nagy házassági kísérletre, ahol a párokat pszichológusok állítják össze, ki tudja milyen szempontok alapján. És csak az anyakönyvvezető előtt látják egymást először.     Aztán amikor nem működik a kapcsolat, mert undorodnak…..
Lorrh 2024.04.19 09:37:05
@Diorella Queen: Borzasztó sótlan merev fapina és nagy csavar hogy ennek az állandóan sírdogáló Jánosnak pont ilyen érzelmi fatuskó csajt adtak. Ja nyilván fontos a konfliktus meg a nézettség.
Hildácska nagyon csinos nő de full kamu. Egy pillantását se hinném el annyira mesterséges, grammra kiméri minden mozdulatát.
Egyszer elmegyek az éttermébe megnézem élőben.. már ha még ott dolgozik
Lorrh 2024.04.20 10:11:35
@Diorella Queen: ráadásul hazudik is hilda, hisz pont hogy emlitette a flörtöt a petra. nem is értem hát milló kamera felvette, rögtön lehetne bizonyítani. Ezt miért hagyta ki a rendező?
nekem az összes csaj ellenszenves, vagy buta, vagy gonosz, vagy bipoláris. De bogi legalább nem rosszindulatú, csak lelki beteg.
Lorrh 2024.04.25 15:05:04
@Diorella Queen: nem tudom miből lehet megítélni mennyit keresnek... nagy részt nem a saját lakásuk, a tévé öltözteti őket, kocsikat küldenek értük.
Nem hiszem hogy Kecskeméten birkózásból annyira meg lehet gazdagodni.
A csabinak van egy gigameganagy félkész háza. Jó mondjuk abba még 100 millát kéne belapátolni hogy kész legyen.
A Jánosbá egy lepukkadt körgangos Thököly úti házban lakik a legnagyobb forgalom és szennyezés közepén. Oda részegen se költöznék.
Andris komoly mérnökember, ezt irják róla: "Dolgoztam vele egy cégnél (a privát szakmájában), sőt, még síelni is voltunk egy társaságban, a hétköznapokban nagyon normális srác. :) Ahogy más már írta, ezt a műsort a zenés karrierjének a reklámozása miatt vállalta, az meg csak mellékes, hogy szépen fizetnek is érte."
1.Nem lehet már tagadni Mindig lesznek, akik tagadják azt is, amit mindennapos tapasztalataink is alátámasztanak, egyszerűen mert minden területen vannak afféle megrögzött tagadók. A klímánk változásának a ténye önmagában lehetne teljesen természetes folyamat, a gyorsasága viszont azt mutatja, hogy…..
                       Minden házasságban elérkezik előbb-utóbb egy pont, amikor a felek már nem tartogatnak túl sok új és izgalmas dolgot egymásnak. Mi a megoldóképlet, amivel mindez kiküszöbölhető?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
Idegbaj.blog.hu Filmbuziskodás 2024.03.12 19:40:03
Mostanra elmondhatom magamról, hogy a nikotin, koffein, cukor és só függőségem mellé, már keményen fim függő is lettem. Vagy tíz különböző sorozat folytatását várjuk sm-l. Már nem adok arra, hogy tele legyen egy film számítógépes effektekkel , mert vannak baromira jól sikerült alkotások ezek nélkül…..
Lorrh 2024.04.18 13:01:52
Lorrh 2024.04.20 10:08:03
@szociál: Legjobb rendező evör. a dogtooth a csúcs nekem.
Lorrh 2024.04.21 08:08:13
@szociál: na köszi, nem ismerem, ránézek.
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
                       „Az önzetlenség egy velem született tulajdonság, sosem mondta senki, hogy ez így a helyes, a szüleim se erre tanítottak” – Mi lehet a közös a házhoz szállítás és egy működő párkapcsolat között? Posztolónk elárulja.                                  Fedezd fel és használd!…..
Lorrh 2024.04.18 12:57:44
@God Harald: már akinek van még ágya meg keze. Megaforintról nem is beszélve.
                       Ha a szakítás után többet találkozol az exeddel, mint akkor, mikor még együtt voltatok, az ugyanúgy nem normális, mint az, ha furcsa tárgyakat kapsz tőle ajándékba.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
Lorrh 2024.04.17 20:39:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: biztos kövér és büdös a nő aki kutyának sem kell csak ennek a kocka nyomigyereknek. Megtalálta a Jacques a foltját.
                       A pasi megérti, ha a csajának fontosabb az anyja, mint ő, de neki semmilyen körülmények közt sem kötelező kedvelnie. Nincs is rajta túl sok kedvelni való, ráadásul most szóba került, hogy esetleg ő is odaköltözne hozzájuk.                                   Fedezd fel és…..
Lorrh 2024.04.12 12:38:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
- Tegnap este hazamegyek és megkérdem anyát:
- Van valami kaja?
Igen,- válaszolta - van két szendvics a hűtőben.
Odamegyek, kinyitom és benézek a hűtőbe:
- Anya, csak egy van!
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
Lorrh 2024.04.10 23:17:58
@Egon, az egér: a hiteled akkor inflálódik el ha az inflációnál jobban nő a fizetésed. Ez egész kevés embernél történik meg szerintem.
Az államkincstárjegynek azért ilyen magas a kamata, mert a valós infláció ennél nagyobb. A ksh hivatalos inflációs adatát elhazudják.
Lorrh 2024.04.11 13:39:42
@Egon, az egér: ja, igen, ha marad a törlesztőrészleted (ami nem fog, mert a bank se hülye) akkor igazad van.
Lorrh 2024.04.12 08:03:30
@Egon, az egér: majd jön a mészárolmaffailölö és mondja, hogy "de szép 10% kamat, nehogy valami baj érje, kellene havi 100ezres biztosítást kötni rá" :-)
                        „Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön” - Levélírónk egyik haverja csúnyán megjárta már a félrelépéssel, ám ő nem is ilyesmiben gondolkodik.              …..
Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!? Hülyeség! Nehogy már…..
Lorrh 2024.04.09 07:17:07
@szociál: ja és itt nem egy emberről van szó, hanem a csládról is. Ha kiteregeti a szennyest akkor a gyerkei vastagbelét fogják egy vaskapmóval kirángatni a torkukon keresztül. Hogy értsék az üzenetet. a maffia nem enged.
Ez a magyarpéter egy rendszerhiba volt, de összezárnak most szorosan. Ilyen többet nem lesz.
Ja és a vargajudit tartja magát a maffiához, ő nem beszél, sőt elszinészkedi a hattyúk halálát is, pedig ő még köztársasági nyugdijat sem kap.
Lorrh 2024.04.09 21:49:08
@s: igen, ez szánalmas, hogy az 54. rendű vádlottat tudták ilyen izzadtságszagúan összehozni Hadházyval, persze a fideszes index rárepült erre a szarra is.
Sajnos a telex is durván benyal orbánnak és már a HVG is. Kb nem maradt független sajtó.
Lorrh 2024.04.10 23:14:02
@Diorella Queen: ja, soha. De ez a fideszmánia minden szinten már nyomasztó.
                       A barátnő addig macerálta Levélírónkat a féltékenységével, amíg odaszólt neki egy durvát. A csaj besértődött és azóta elérhetetlen. A pasi üzenetekben kérleli őt, és arra kíváncsi, mikor érdemes abbahagyni ezek küldözgetését.                                   Fedezd fel…..
Lorrh 2024.04.10 21:23:33
@moonshadow: pontosan!
                       „Ha igaza van, azt be szoktam látni. De tény, hogy eddig még senkivel sem voltam, aki ilyen lett volna, mármint ilyen mértékben” – Posztolónk egyszerűen nincs hozzászokva ahhoz, hogy időnként gorombáskodjanak vele. Eddig még sosem volt ilyen pasival, és úgy érzi, nem is lesz…..
Lorrh 2024.04.09 21:19:40
                       „Míg fölértem hozzá, legalább 4x csörgött rám, de tömegközlekedtem (hát autóm sincs,) ő elkezdett poharazni, és teljesen elázott, mire megérkeztem” – Az is kínos lehet, ha saját lakás hiányában a családi házban intézi valaki a találkozókat, de az még kínosabb, ha egyes nők…..
Lorrh 2024.04.04 23:26:52
@Reactor: de ehhez mekkora buta pasinak kell lenni, hogy egyedül vegyen fel hitelt a nő kedvéért???
Nem arról beszéltek ti itt évek óta, hogy a pasi legyen alfahím és dominálja le a csajt?
Hogy addig fejlessze magát hogy a csajok omoljanak a lába elé?

Most meg jössz ezekkel a nyúlbélákkal, akik lemennek kutyába?
Ezeket pont ti, nagymegmondó emberek - ti nézitek le, hogy lúzerek.

Most akkor döntsd el melyik oldalon állsz.
Lorrh 2024.04.05 08:39:15
@bz249: Jogos! Amúgy a házasság előtti saját vagyonod a válás után visszajár a közösből is.
Más kérdés, hogy egy anyát a gyerekével sosem tudsz kirakni a közös lakásotokból, ha ő nem egyezik bele az eladásba.
Lorrh 2024.04.05 11:34:41
@bz249: Az autó csak akkor számít értéknövekedésre, ha egy 1968-as Lamborghini Miuráról beszélünk, annak 1-ről 2 millió euróra ment az értéke. A dacia duster meg semmit nem ér már használtan sok év után.
Ellenben az ingatlan az tartja az értékét, sőt borzalmas sokat nőtt az elmúlt 10-15 évben.

Velem hiába vitatkozol, ez a bírósági és jogi gyakorlat: ha valaki egy másfeles panelt vitt be a házasságba akkor neki onnan egy jelenértékű másfeles panel jár első sorban, utána a többi meg felezendő.
                       A csaj egyértelműen szakított Levélírónkkal, aki ennek megfelelően nem is utasította el más nők közeledését. Mivel exével megmaradt a beszélőviszony, elmondta neki. A csaj erre felháborodott, mert szerinte ha nem sokkolta a szakítás, akkor nem is szerette igazán.      …..
                       Az újrakezdések mindig rizikósak, hiszen annak valami oka csak volt, ha a szakítás egyszer már ki lett mondva. A pasi tudja magáról, hogy nem fog változni, és valószínűleg azok az okok sem, amik miatt szétmentek. Most az újrakezdés egy dolgot hozott: rengeteg kételkedést,…..
Lorrh 2024.04.02 13:38:13
@God Harald: bizony! Ha van teje, van ideje, miért ne szoptasson!

Most jövök egy női fórumról és a téma előadója szerint -aki egy "sokat tapasztalt" férfi - a pasik így beszélnek a csajukról akit épp megdugtak és utána a haveroknak a kocsmában ez megy:

Szóval megjön Béla az adott hölgytől és már jön is:
- Bélukám! Átlátszó a füled komám!
- Jaaa sácok! Leszívták az agyam! Ez a csaj… Tereza Orlowski ehhez képest szende szűz! - Gyerekek. Ahogy ez nyelte… Féltem, hogy elröhögöm magam.
- Nem má… Olyan kis szerelmesnek nézett ki tegnap.
- Az is volt, de bekapcsolt a parafaktor, hogy megtartson és olyan kezes bárány lett, hogy megszűnt benne minden ellenállás!
- Isten vagy Bélú!
- Tudom komám!
- De valami konkrétat is nyomjál már! 3 hete szingli vagyok.
- Mit meséljek. Olyan cukin röfög szopás közben, mint egy kismalac. A bundás meg kicsit Hitleresre van nyírva. Tudod. Ő az a fajta, aki szerint a pasik közül csak a pedók pörögnek a kopasz pu…ira.
- Jaaaj istenem. Na az még egy okoska kaszt. Még! Még!
- A kis nyelvecskéje meg olyan volt, mint mikor Sanya eszméletlenre itta magát azután hogy az asszony kirúgra és oldalt fekve kilógott a nyelve.
- Wuhahahaha!!!! Ordenáré röhögés.
… a seggén meg van egy tök idióta anyajegy…
- Wuhahahahah!!!
… a melle meg úgy laffogott amikor ugrált, hogy szó szerint csattogott.
sírvan yüszítős suttyó röhögés.
Lorrh 2024.04.03 13:00:40
@God Harald: a te baráti köröd így beszéli ki egymás csaj ügyeit? Én ilyen tahó dumákat még nem hallottam.
Tizenegy néhány nappal ezelőtt új szereplő lépett elő a szürkeségből. Magyar Péter. Akkor még úgy éreztük, egy ember határozza meg a következő napokat, heteket. Aztán hirtelen kétszemélyes lett a történet. Nem akárkivel kettőződött meg a létszám: Varga Judittal. Hosszú idő telt el március 15. óta.…..
Lorrh 2024.03.30 18:02:45
@2024: VJ nem maga beszél hanem a rogáni propagandisták írják meg a szövegét és a facebookját. Egy ekkora jelentőségű ügyben te tényleg azt hiszed hogy VJ maga beszél a saját szavaival a saját történetét???
Naiv-e vagy?

De tényleg, legyél már picit nyitott szemű. Tanulj ennek az országnak a történelméből. Rajk László bevallotta hogy jugoszláv kém volt és felakasztották ártatlanul. Te tényleg nem érzékeled a körülötted levő világot?
Új paradigma Az empata 2024.03.28 23:55:27
Varga Judit (a leendő kormányfő ex-felesége, akinek volt férje az egykori igazságügyi miniszter elvált házastársa) interjút adott Hajdú Péternek, a magyar sajtó fenegyerekének, aki kíméletlen és iránymutató kérdéseivel sarokba szorította riportalanyát. Rutinosan kerülve a bulvárnak még a látszatát…..
Lorrh 2024.03.29 18:56:07
@2024: konkrét ügyről beszélgetünk. Az általánosítás buta dolog.
Itt konkrétan vargának kell hazudnia és eljátszania a hattyúk halálát hogy jóvátegye amit a felvételen mondott. Gondolom rogánék zsarolják a gyerekeivel.
Lorrh 2024.03.30 17:53:26
@2024: nagyon vicces sztrovacsek vagy te.
1. Aki igazságügy miniszterként, a családok védelmezőjeként sajkát magát nem tudja megvédeni az alkalmatlan. Mindenre. Posztjára és családi szerepére is.
VJ nem egy áldozat tipus, hanem egy óriási állami hatalom megtestesítője.

2. Hirtelen PONT akkor jön elő ez a bántalmazotti sztori amikor MP-t kell karaktergyilkolni. Te meg beszopod ezt. Te mindent elhiszel amit a kossuth rádió bemond??? :-)))

3. Ha igaz hogy bajerzsolt 10 éve tudja hogy verik a minisztert otthon akkor hhogy semmit nem tettek a fidesztársak???? hazugság level 100.

4. a HVG pont a rogáni propagandá gépezet része lett ebben az esetben. Hirtelen (4 év után) törvénytelenül megkapott egy rendőrségi jegyzőkönyvet amit a fidesz adott át neki hogy a saját érdekét szolgálja. Mennyire "érdekes" hogy pont MOST jött ki ez a sztori. Mocskos ügy ez.

Amúgy leszarom MP-t, nem ő lesz a messiás, de ennek a mocskos rezsim koporsójába legalább belevert egy nagy szöget.
Lorrh 2024.03.30 17:58:16
@2024: apropó: a sztori ott kezdődött hogy orbán áldozatnak bedobta a két nőt akik simán csak bábuk voltak az ő játszmájában. Ezzel indult a lavina. Ez UTÁN kezdett MP szembefordulni a rendszerrel.

Ja amúgy akinek egy mákszemnyi esze van a NER maffiában, az csinál titkos felvételeket és dokumentumokat amikkel majd magát megvédi ha ki akarják csinálni. Simicska lúzer volt, nem hitte hogy őt is ki lehet tönkrevágja a "haverja".
A Simicska utáni korszakban már m-i-n-d-e-n politikus próbálja védeni magát és az érdekeit. Aki nem az lúzer és eltapossák.
                       Mit jelent manapság az, ha valaki normális nőt keres? Legyen hűséges, csinos, okos, céltudatos, igazi jellem, és ne használjon káros szereket. Ennyi? De akkor milyen egy Normális Férfi és mit tud mindezekért cserébe nyújtani?                                  Fedezd fel…..
Lorrh 2024.03.27 19:37:19
@Capillarissa69: Normális == NEM hiszteroid, NEM borderline, NEM nárcisztikus, NEM infantilis.
Mert ezekkel tele van a világ.
Kb lehetetlen kategória normálist találni.
Lorrh 2024.03.28 09:45:19
@Andy73: a való világban nincs ismerkedés, mindenki már a telefonját bámulja és ha hozzászólsz akkor megijed ettől
                       „Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi?” - Vajon mennyire törvényszerű egy év után a pasik érdeklődésének csökkenése? Talán úgy érzik, hogy a nő már bőven meg van hódítva, és fölösleges több energiát…..
A különféle német nyelvű országok (Ausztria, Bajorország, Német-Római Birodalom, Németország) több évszázadon keresztül legfőbb szövetségeseink voltak, ez valahogy „történelmileg így alakult”. Igaz lehet az is, hogy ez a magyar német/osztrák afféle kutya-macska barátság volt, mert minek nekünk…..
Lorrh 2024.03.21 09:15:34
@megamovieboy: ... és meg lehet nézni hogy a magunk erejéből, a mi népünk fia - orbánviktor - mennyire sikeres, fejlődőképes prosperáló országot tudott kiépíteni a 14 évnyi egyeduralkodásával.
Most épp semmiféle megszállás nincs, mi a magunk tehetségtelenségéből és ostobaságából züllünk le Európa aljára.
Ebből tökéletesen látszik, hogy ennek a népnek nem való az önrendelkezés, jobb volt nekünk a monarchiában.
Persze hogy nem iparosítottak, mert ez egy mezőgazdasági ország. Bezzeg most meg inkább odaadjuk a csodás értékes termőföldjeinket a kínai akkugyáraknak hogy elszennyezzék.
Lorrh 2024.03.26 11:40:16
@gigabursch: "hohóliai események"
Ez mit jelent? sosem hallottam még ezt.

Megugrotta volna a képességeiket miben? Az agymosásban, propaganda terrorban és manipulációban? Ha jön egy olyan jelölt aki még orbánéknál is manipulativabb és hataloméhesebb hogy legyőzze őket és megragadja a hatalmat akkor az valóban jó lesz a népnek? Utána hirtelen szelid és demokrata lesz belőle?

Mert amúgy teljesen világos hogy orbánéknak zéró képessége van a gazdaság javitására vagy a külpolitikára. Mindkét területen súlyos kudarcaik vannak.
                       „Ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei” – Levélírónk barátnője egyedül neveli a gyerekét, és néha el is viszi a pasijához, aki nehezen viseli el, így azt, hogy odaköltözzenek vele, nagyon nem akarná.      …..
                       Egy kulturált és modern férfi 40 felett már jobban odafigyel a külsejére, mert a tükör kegyetlenül megmutatja a valóságot. Posztolónk vonakodik a kozmetikai szalonoktól, így fiatalító házi praktikákra kíváncsi.                                  Fedezd fel és használd!…..
Lorrh 2024.03.25 21:07:58
@God Harald: ja az csak legendás poén volt, nincs ilyen a valóságban. Polgárpukkasztás. Bár szerintem a XXI. századra nem maradtak polgárok, mert kipukkadt az összes már.

Amúgy a GYMN-ben edzeni kell a hereizmokat és akkor össze tudod húzni meg nyújtani.
                       „Már az is zavarni szokott, hogyha mellettem van az ágyban, vagy a fürdőszobában” – A pasi már sok mindent bevetett, hogy magára kényszerítse az együttélés szabályait, de egyelőre még mindig nem pályázhatna a Legjobb Társ-díjra. Magában keresi a hibát, és valószínűleg jó…..
Lorrh 2024.03.22 10:53:43
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te így élsz? Fizetsz ha emberi közelséget akarsz? Nem zavar hogy csak pénzért van veled és amúgy szarik rád? Vagy csak baszás az élet? Egy ürítés és futsz is tovább?
LOL - ahogy a boomerek mondják.
Lorrh 2024.03.22 13:24:26
@bz249: Virágh jutott eszembe erről, az anyagias center. Tessék:

részlet

„Kedves sporttársak! Jövendő egyesületem, melynek színeiért élni-halni akarok!

Van szerencsém közölni Önökkel szolgáltatásaim árát, azzal a megjegyzéssel, hogy irányáraknak tekintendők, a különféle helyi körülmények: rossz időjárás, lejtős pálya, kampós fűszálak 15-20 százalékot emelhetnek rajta.
Cipőbefűzés: 25 forint 40 fillér.
Rövid vágta: 42 forint 30 fillér, ugyanez labdával 57 forint 90 fillér.
Csel: 18 forint, ha cselsorozatban kerül alkalmazásra, 30 százalékos engedmény.
Forintos labda: 1 forint 50 fillér.
Gól: közvetlen közelről 100 forint, távolabbi lövéseknél méterpénz.”

És így tovább még vagy kétszáz tételt sorolt fel. Mondanom sem kell, milyen elkeseredéssel olvastam végig, aztán lecsaptam az asztalra az üzleti kártyát:

– És hol a szív? Hol a lelkesedés?

Virágh a fejéhez kapott:

– Hát nem elfelejtettem? – és sietve beírta: „Szív 150 forint, lelkesedés 200 forint.”