Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoliKa1988

52 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A háromdimenziós tartalmak megjelenítését és kezelését biztosító megjelenítő eszközök, házimozi rendszerek és Blu-ray lejátszók, illetve a Smart TV rendszerrel megtámogatott modellek után úgy fest a közeljövőben a 4K, azaz Ultra High Definition felbontású terméke…..
Egyre több reklám vagy film készül hazánkban, és Windows Phone vonalon Magyarország eddig is kiemelt szerepet töltött be ilyen szempontból. A WP 7.5 megjelenésekor több reklámot is nálunk forgattak, és az új Lumia 900 reklámja is itt forgott. Kiemeltem pár érdekesebb képet, de…..
  A héten egy érdekes képregény kerül a boltokba Amerikában, egy rövid sorozatról van szó, melyben összekapcsolják a Doctor Who és a Star Trek világokat. A tartalom szerint a Szövetség legfélelmetesebb ellensége szövetkezik a Doctor legádázabb ellenfeleivel. A Doctor, társai…..
ZoliKa1988 2012.05.30 11:48:42
 Hiába vártak sokat a gyártók a szupervékony, többek között optikai meghajtót mellőző hordozható számítógépektől, azok nem nagyon váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. 2012 elején úgy áll a helyzet, hogy a notebook szegmensben meghatározónak számító tajvani…..
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
A pletykák szerint az Apple május végén kezdi meg az új MacBook Airek gyártását, és júniusban dobja piacra a Sandy Bridge-processzorral szerelt ultrahordozható laptopjait.Az Apple láthatóan fenn akarja tartani az Air iránti érdeklődést, ami tavaly októberben óriási méreteket…..
Az Apple bemutatta a profi laptopok új generációját. Ez volt eddig:És ez lesz mostantól (13, 15 és 17 col):Ahogy a képeken is látszik, mindegyik gépbe Core i-processzor került, méghozzá a második generáció, tehát az összes konfigurációnál jelentős az előrelépés. Az eddig…..
A megbízható jelzőt lassan epitheton ornanskét viselő DigiTimes szerint elég jól esély van arra, hogy a következő iPhone processzora már kétmagos lesz. Több jel is utal arra, hogy ilyen váltásra lehet számítani: egyrészt az intenzív grafikai számításokat igénylő játékok,…..
Na kérem, egyre jobban hasonlítunk az Egyesült Államokra, pont nemrég írtam egy összefoglalót arról, hogy arrafelé milyen népszerűek az Apple Store-os üvegportálok, amiket rendszeresen betörnek, és rohannak az áruval, erre tessék:Az Andrássy úti iStyle kiállított iPadjét is…..
Ezekben a percekben élesítik a blog.hu fejlesztői a blog.hu-s blogok mobilverzióit. A Desire-en már látszik az eredmény. Legalább olyan szép és letisztult lett a Webisztán mobilverziója, mint amilyen az m.index.hu. Szép munka. Már csak az adminfelület mobilosítása hiányzik a…..
A Gizmodón olvastam nemrég egy írást, amivel részben egyetértek, és ami a Mac OS X átalakulásáról beszél. Szerintük a Magic Trackpad az első lépcső azon az úton, ami az Apple összes eszközét a multitouch és a gesztusvezérlés útján indítja el. Az iPhone és az iPad…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Volt egyszer egy Kárpátaljai magyar internetes rádió 2010-ben... magyar billentyűzet betűivel írt Frissítések: a rádió jó ideje másik helyre költözött, IDE (a linkek rég nem működnek, törölve mind) - Eredeti poszt:  Hát már ilyen is van. Még csak tesztadással jelentkezik, de már van... Tegnap…..
oldalak.blog.hu Szivesseg.net 2009.11.25 11:27:00
Ezen az internetes portálon bárki, bármilyen szívességet felajánlhat, vagy kérhet tehát segíthetünk egymásnak. . Azért csinálják, mert 1. jelen társadalmi helyzetünk kulcsa szerintünk: önzetlenségben fejlődni 2. a portál lehetőséget ad tapasztalni: érdek nélküli…..
Valóban működő ingyen sms küldés a wadja.com-tól. Regisztráció után meg kell adni a mobiltelefonszámot, is itt bejelölhetjük, hogy szeretnénk-e, ha az SMS címzettje látná a mobilszámunkat. Ezután már küldhetjük is bárkinek az ingyen SMS-t, a compose-SMS menüpontban. A…..
Hivatalos microsoft komaptibilitási lista melyben mind a szoftverek mind a kompatibilis hardverek felvannak sorolva. Ezen oldal böngészésével dönthetűn új eszközök beszerzése elött vagy hogy átáljunk e windows7 re jelenlegi rendszerünkről. Én csak ajánlani tudom a windows 7-et...
A regisztrálás folyamata a kezdetek óta állandó céltáblája a webbel foglalkozó ergonómiai szakembereknek. Nem ok nélkül, hisz a legtöbb regisztrációs folyamaton könnyű fogást találni. Gyakorlatilag egyik rosszabb, mint a másik. Ennek az oka, hogy a regisztráció egy…..
Ma kaptam: ingyen kitűző Az első 3000 regisztráló garantált ajándékot kap, lehet választani: "I love my boss" poháralátét "I love my boss" körömreszelő "I love my boss" kitűző Link: www.ilovemyboss.hu/azonnali-ajandekok.html  ..
ZoliKa1988 2009.08.22 01:50:08
Az Ootz.org az egyetlen magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal, ahol a regisztráció után a tagok naponta kapnak ingyenes játéklehetőségeket és a szerzett pontokért különféle ajándéktárgyakat vásárolhatnak az ajándékbolt részlegben. Az összegyűjtött pontokat a…..
A Facebookon könnyebb nyomon követni ismerőseink közösségi életét, mint a valóságban. Egy nemrégiben készített felmérés szerint minden ötödik tinédzserben erősíti a féltékenységet az a tény, hogy könnyebben fér hozzá párja közösségi életének egyes történéseihez.A…..
Olvasom a hírt, hogy…"Elhunyt szombaton a világ legidősebb férfija, a 113 éves Henry Allingham, az I. világháború egyik utolsó brit veteránja." Ez önmagában nem is igazán érdekelne, de belegondoltam, hogy vajon az én generációm, a mai 25-35 éves korosztály,…..
Újsághír:A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint a férfi kedden azzal hívott fel egy 85 éves asszonyt, hogy a lányát baleset érte, kórházba került, és a műtéthez 1,7 millió forintra van szükség. Az asszony átadta neki a közben 1,9 millióra…..
ZoliKa1988 2009.07.17 18:30:36
oldalak.blog.hu vizzl.com 2009.07.03 16:43:01
A Vizzl vizuális kereső, milyen egy korszerű, jól áttekinthető, megfelelő szűrési lehetőségeket biztosító keresőfelület. Egyelőre az amazon, youtube és ebay szolgáltatásokban tud keresni. Szerintem nagyon szép és letisztult kezelőfelülete van. A weboldal egyből egy…..
BuheraBlog Mutasd a jelszavad[!/?] 2009.06.28 19:10:08
Jakob Nielsen "használhatósági szakértő" radikális ötlettel állt elő nem rég: javaslata szerint a felhasználói felületeken fel kellene hagyni a begépelt jelszavak maszkolásával, azaz a kiscsillagok/bonyók megjelenítésével a jelszavak valódi karaktereinek…..
Angol cím: A fish out of water Magyar cím: Partra vetett hal Leírás: Mivel még mindig nem talált munkát, Peter úgy dönt, hogy halász lesz. Ám mert még a csónak kölcsönzési díját sem tudja megfizetni, úgy dönt, hogy indul egy versenyen. Eközben Lois elviszi a tengerpartra Meget,…..
ZoliKa1988 2009.06.26 17:44:28