Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álmoselefánt

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Csínytevés vagy lopás??? 2009.02.16 09:15:00
 Szombaton egy nagy élelmiszerboltban a desszertek között válogattam.  A hosszú "csoki utcában" egyedül kószáltam a sok finomság között, nehéz volt a választás.  Rövid idő elteltével visszafogott, ám szenvedélyes szóváltásnak voltam…..
 Sok ember szerencsétlenségtől retteg, mások pedig megrohamozzák a lottózókat, bízva a "péntek 13"szerencsét hozó jóslatában. A hiedelem e nap balszerencsét hozó jelentéséről a keresztény valláshoz kötődik. (Jézus keresztre feszítése, Ádám és Éva…..
Álmoselefánt 2009.02.13 10:48:06
 Négy nap munka egy nap képzés! Ismét egy kezdeményezés. Nem kommentálom. Inkább azt boncolgatnám, hogy az ötödik napon, vagyis az oktatási napon, mit lenne érdemes tanulni. Talán a levelező oktatás lenne a legmegfelelőbb. A vasutasok úgyis megint sztrájkolni akarnak, a…..
 Hogy lehetek ennyire naiv? Gondoltam, ez még Magyarországon sem történhet meg. Úgy látszik tévedtem. A poszt folytatása előtt fontosnak tartom a következőket megjegyezni: „Ma már a csonvelőátültetés nem jár műtéti beavatkozással, ez a folyamat inkább…..
"Kilencéves kislányt erőszakoltak meg egy vécékefével a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánháza általános iskolájában. A bűncselekmény még január 23-án történt, a rendőrség azonban csak csütörtökön számolt be a részletekről. Az iskolából értesítették a…..
Álmoselefánt 2009.01.29 19:53:42
@Horizont: Telyesen igazad van, a szülők felelőségét illetően. Én sajna intézetben nőttem fel önhibámon kívül (nem tartozom a kissebséghez ezt fontosnak tartom elmondani). Az én véleményem szerint az intézetben és hasonló műintézményekben csak tanul a gyerek és nem feltétlenül a jót. A mindennapi monotónia és a hasonló dolgok, mindent meglehet szokni bármilyen furcsán is hangzik.Sőtt tudok olyat aki a kóter nélkül szinte nem tudott létezni.Nehéz a helyesmegoldást megtalálni az ilyen és ehez hasonló esetekben.
Tudtad? Hazajöttem: 2. rész 2009.01.29 15:08:00
Ma reggel bekapcsoltam a tévét, a TV2 jött be először, azon is ment a világhírű Jóban-rosszban, gondoltam, megnézem (kint csak kevés magyar csatornát tudok nézni, jó, ha a Duna, az M1 és az M2 streamingje bejön). Nem kellett volna.Szóval: Magyarok! Férfiak és asszonyok! Ez…..
Álmoselefánt 2009.01.29 16:11:38
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
Hány maffiát számolt fel a rendőrség a rendszerváltás óta? Hogy kívánja az uzsoramaffiát megállítani, felszámolni? Vagy ez nem is csak rendőrségi kérdés? Az uzsoramaffia, 3 különböző nézőpontból. Olvasói levél, Szabolcs megyéből: "Szóval van az a dolog…..
Álmoselefánt 2008.12.08 11:38:54
Vastagbőr A Nemzet Csótánya 2008.12.01 10:19:00
Egyáltalán milyen becenév ez? Hogy lehet a csótány, az egyik legkártékonyabb állat valaki beceneve? És, hogy lehet a Nemzetnek csótánya? Akkor most Gyurcsány a Nemzet tolvaja? Na jó, Ő mondjuk tényleg az, dehogy Nagy Feró egy csótány lenne? Én azt hittem szimplán csak egy…..
Vastagbőr Mozgássérült taxisok 2008.11.10 09:31:00
Egy kedves olvasói levéllel indítanánk ezt a hetet:   "Nádor utcai cégbíróságra vitt az utam tegnap, de előtte leültem egy kávéra, mert punnyadt voltam. Hamar feltűnt, hogy a környék valami taxis találkahely lehet, mert ameddig a szem ellátott, mindenütt taxik…..
Ki fejti meg, hogy ez a hír miről szól, mi az üzenete és kik a célcsoport? Nálam "run time error"-ra fut mindig, ha elolvasom ..."Steiner Kristóf , a VIVA tévé sztárja meghökkentő kijelentést tett. A Celeb vagyok, ments ki innen című, hamarosan induló műsor kapcsán…..
Majdnem elsikkadt egy remek sztori a nagy nyári uborkaszezon közepén .... A Külügyminisztériumban új bukaresti nagykövetet kerestek. Mondani sem kell, minden olyan államban, ahol nagy számú magyar lakik (Szerbia, Szlovákia, Románia, Ukrajna), vagy meghatározó világhatalom az ország…..
Álmoselefánt 2008.08.11 20:43:28
AZ EREDETI VERZIÓ: A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem…..
Vastagbőr Hajdú elszórta magvait 2008.08.01 12:30:00
Sajnos sikerült. Hajdú ezt is megcsinálta. Elszórta a magvait. Amit 12órája tagadtak az mára tény. Sarka Kata bekapta a legyet és már 10 hetes terhes. Sajnos abban nem bízhatunk, hogy Kata félrelépett és a baba egy igazi férfitől jön, így csak az a halvány remény maradt, hogy a…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Elvesztette a szentesi kórház ellen indított műhibapert a csongrádi Blázsik Ildikó, akinek kisfia három évvel ezelőtt nyílt gerinccel született. Most a családnak kell kifizetnie a közel félmilliós perköltséget. Jelenleg az ápolási díjból és a családi pótlékból összejövő…..