Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bamtaab

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekig voltunk a liga felmosórongya, mi több az elrettentő példa számos feltörekvő csapat számára, ami rendben is van, de végignézni, ahogy a mi pickkeinkből húzza ki a Boston Tatumot és Brown-t, na az jobban mellbe vágott, mint Slash-t a pacemakere egy tisztességesen átmulatott éjszaka…..
A Heat LeBron James 2014-es távozása óta nem kezdte ilyen jól az idényt, és lassan kijelenthetjük, hogy a fiatal gárda már most, egy fél idény alatt kinőtt a szimpatikus feelgood csapat szerepből. Habár a nagyszerű szezoneleji védekezésből nem sokat látunk jelenleg (december végére egészen a…..
  Mi az, tetszik a James-AD páros, mi? Jó reggelente végignézni a box score számokat, meg hogy idén eltartott kisujjal lehet böngészni a védekezési hatékonysági rangsort? Naná. De nem volt ám ez mindig így, elhiheted... Az egész ott kezdődött, hogy 2012 nyarán megszereztük a nagy halat, Dwight…..
Joel Embiid (23 pont / 57 TS%)*  Kawhi Leonard (26 pont / 53 TS%)  LeBron James (26 pont / 57 TS%)  *2019/2020-as kerekített szezon átlag. Mi a közös bennük? Mindannyian a liga elit pontszerzői, akiknek a teljesítményét legfeljebb korlátozni lehet egy meccsen, teljesen semlegesíteni szinte…..
Az idei nyár órási meglepetéseket és fordulatokat hozott, de most ahelyett, hogy egyes csapatok vagy játékosok gyengébb formáját elemeznénk, nézzük azokat, akik villámrajtot vettek októberben és azóta is váratlanul jól teljesítenek.   Dwight Howard (Los Angeles Lakers) PTS  6.7           REB 7.9 …..
Egy szoros playoff mérkőzéshez kevés dolog fogható. Fej-fej mellett a csapatok, 45 perc kőkemény csata után, minimum 82 meccsel a lábakban, a nézők ordítása mellett a tömött arénában az…..
A Westbrook-jelenség már több mint egy évtizede osztja meg a közvéleményt, a szurkolókat, illetve a kosárlabda szakértőket. Foglalkozunk vele, mert nem értjük teljesen az embert, nem láttunk még ilyet, nem tudjuk, hova kell őt tenni, hogy kell ezt az egész helyzetet kezelni. Kicsit olyan, mint a…..
Anthony nyúzott arccal botorkált ki a konyhába. Unottan bepattintott két szelet kenyeret a pirítóba és mivel már 202 napja nem játszott tétmeccset az NBA-ben, egyéb tennivaló híján csöndesen elindította az öt évvel ezelőtti 62 pontos karriercsúcsának összefoglalóját a kedvenc YouTube csatornáján.…..
Hosszas tárgyalások, rengeteg szappanopera, csapaton belüli sértődés és Klutch maffia módszer után végre korunk egyik legtehetségesebb játékosa Los Angelesben kötött ki. Miután a Pelicans…..
“Nem vagyunk egészen biztosak benne, hogy hogy, de itt vagyunk.” San Antonio Spurs (W/L 42-31, 8. hely) Az életben (és a sportban) sokszor az a szép, hogy tökéletesen váratlan fordulatokban bővelkedik, ám néha felesleges…..
Az NBA Y / Z generációs szupersztárjai (Y - 1982 után születettek, Z - 1995 után születettek) bizony nagyon keményen ránk rúgták az ajtót. A játékosok nem 2017-ben ismerték meg a cserekérelem…..
DeMar Derozan nem dob triplát Derozan példaképei, mint Michael Jordan vagy Kobe Bryant a középtávoli és a fadeaway dobások mesterei voltak, így nem meglepő, hogy a fiatal DeMar is ez alapján alakította…..
If you have seen both movies, you might have some questions when reading the title. Star is Born is an evergreen story of a troubled rock star and his muse, how they fall in love, inspire each other, while Bohemian Rhapsody is the grandiose movie about probably the greatest singer of all-time and…..
2017 elég érdekes év volt az NBA szupersztárjainak új nemzedéke számára. Az elköteleződés hiánya miatt a csapatvezetők egyre inkább vonakodva ajánlottak ellenértéket az…..
Mi lenne, ha Eric Clapton-t, Keith Richards-ot, Mitch Mitchell-t (The Jimi Hendrix Experience), John Lennon-t feltennénk a színpadra, és eljátszanának egy Beatles dalt? Szinte napra pontosan ötven éve, 1968. december 11-én zajlott le a Rolling…..
A San Antonio Spurs edzőlegendája (5x NBA bajnok, 3x Év Edzője), Gregg Popovich 2016-ban tartott előadást a kosárlabdával kapcsolatos filozófiájáról, játékosai jelleméről, illetve csapata…..
Miközben keleten a legjobb csapatok vezetésével kezd kialakulni a szűk felsőházi elit, a nyugati konferencia kiszámíthatatlanabb és zsúfoltabb, mint valaha. A nagyágyúk gyengélkedését…..
Mindenkinek megvan a saját dobásformája és stílusa a pályán, így természetesen lehetetlen objektíven eldönteni, hogy melyik a legjobb ezek közül. Különösen esztétikai szempontból…..
Az idei szezon tele van meglepetésekkel és fordulatokkal, de most ahelyett, hogy egyes csapatok vagy játékosok gyengébb formáját elemeznénk, nézzük azokat, akik villámrajtot vettek októberben és azóta is…..
Tom Thibodeau "So this is it. You’re gone. I’m sorry for taking so long to wrap it up, but I believed we could figure out something to keep us together and save this relationship. I understand your concerns, but you caught me off guard with all this drama… I thought we were okay,…..
Some say it’s the most peaceful time of the year. Knowing that the marathon has just started, everyone is chilled out and more or less happy with their current roster (Except for the Cavs and the Wizards. They are super unhappy, miserable teams condemned to sit on a sad island very far from…..
  A 2000-es évek elejétől kezdve bővelkedünk a jobbnál jobb Sherlock Holmes feldolgozásokban, mind a TV sorozatokat, mind filmeket illetően. Míg az ezredfordulóig inkább a hagyományos Viktoriánus korabeli alapok és kosztümös színházi tradíciók mélységes tiszteletben tartásával nyúltak a rendezők a…..
Most young players from the 2014-15 rookie class signed their extensions either last year or this summer which gives us a pretty good overview of how team owners and general managers see the future of their draft picks and what characteristics you need to have if you want a well-paid, long-term, and…..
  Gary Clark Jr. came out with his Come Together (The Beatles) cover last year, featuring an electro-rock mixture of him playing the guitar and Junkie XL (Deadpool, Mad Max, etc.) producing the beats. Now this song belongs to the original soundtrack of the latest DC comic-book superhero movie,…..
Shortly after the official Media day this week, the NBA has kicked off with two preseason games showcasing two of the best (young) teams the league has to offer, the Boston Celtics and the Philadelphia 76ers (and yes, yes, the Charlotte Hornets). I’ve never thought that I could be that happy…..