Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rahl

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A poszt május 3-án, vasárnap este íródott, a negyeddöntők azóta lezajlott eredményeinek ismerete nélkül -- de csak most volt módom a blogra helyezni) Nos, a nyolcaddöntők előtt megtett tippjeimből 6 sikeres volt, 2 nem – ami nem rossz arány, főleg, hogy csak egyet…..
Véget ért az NBA alapszakasza, amit a Cleveland nyert meg (yes!!!). A Cavs végre igazi csapat lett, a helyzet már nem az, mint 2 éve, hogy James a hátán vitte be a csapatot a nagydöntőbe, ahol nem ment neki a játék, ki is söpörte őket a Spurs. Természetesen most is ő a motor, az…..
-- mondta KMCs monogrammú igen kedves cimborám jó évtizede, kb. a Tomorrow Never Dies megjelenése idején, merő szóviccből, nem is gondolván, hogy veretes szavai 10 év múlva komoly értelemmel bírnak majd, hiszen a franc se hitte volna, hogy eljön a Kvantum PöcseHa az emberfia elmegy…..
Először is: olyan kurva szó, hogy CELEB, nincs a magyar nyelvben. Persze, értem én, hogy a latin>angol "celebritas" rövidítése, és hogy hülye cím lett volna a "Híresség vagyok, ments ki innen", de könyörgöm, a cím így is hülye (sőt), a műsor méginkább…..
Ma Dávid Ibolyát választotta újra elnökévé az MDF, egy szánalmas lehallgatási botrány közepette. Ki a fenét érdekel, úgyse jutnak be a parlamentbe legközelebb. Az SzDSz meg Szent-Iványi Istvánt választotta az Országos Tanácsa élére, így kissé erősebb lett az idióta…..
A nagyobbik Gellért-legenda “Symphonia Ungarorum”-epizódjának helyes értelmezéséhez                       (Megjelent: in: “Fénylő csillag a magyar tudomány…..
A múltkor több mint 200 lelkes őrült rucccant át a szóvicc-blogról, hogy megtekintse elmém legújabb dudvahajtásait (Tessék hülyének lenni 2.).Köszönet nekik érte. Szíves viszonzásul hadd kedveskedjek nekik két újabb, frissen zápult leleménnyel.Először is egy képrejtvény,…..
  Most olvasom, hogy a Mária Rádió (ja, ugyanaz a neve mint lengyelországi társáé -- a katholikosz-ok nem túl kreatívak, ha nevet kell adni, pedig annyi szentjük van, mint bolyban a hangya) megkapta a sugárzási frekvenciát (pályázat nélkül!) újabb 5 évre az ORTT-től, annak…..
Hatványpatkány Színtelen SZIN? 2008.07.21 12:40:00
   Nézegetem az idei SZIN kínálatát egy újság hátlapján, mint mókus a vadalmát, és vajmi messze vagyok attól, hogy örömömben ráélvezzek a papírra. Sőt, akkor sem lett bennem semmi org, amikor beléptem a szin.org-ra.A SZIN több évtizedes pauza után pár éve…..
Hatványpatkány Duzzog az asszony 2008.07.19 14:15:00
 Mert hogy már kerek 24 hosszú és rettenetes órája van blogom és nem ővele foglakozok. Meg hogy nem ciculunk, mert azt nézem épp, van-e kommentem. És hogy sóval behinti és felszántja a Geeforce kártyámat, meg belepisil a vinyómba.Végzett már valaki mérvadó felmérést…..