Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Runciter

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kezdetben egész kótyagos voltam, és nem is tudtam, hogy zuhanok.Megzavarodott érzékeim egymásnak ütköztek, mint macskák a zsákban. Nem tudván, hogy zuhanok, nem féltem a zuhanástól. Csak émelyítetta zűrzavar. Aztán hozzászoktam. A megszokás unalmat szült. Unalmambanaz unalom…..
Runciter 2015.05.17 23:34:40
@Ahasverus: Azt kellene cáfolni, hogy a queer egy lápi lidérc, amit bakancssarokkal kell eltaposni, miközben hamut pöccintünk rá? :-D Szedd már össze magad, nem egy Monty Python-szkeccsben vagyunk.
Itt van Amerika magyar hangja: a 444.hu. Eddig is az volt, most meg – a kitiltási ügy óta – leplezetlenül valóságos USA TODAY. Már megírtam korábban is: “A Magyar Jeti Zrt. gyökértelen sajtómunkása csupán egy agent provocateur. Egy dolgot akar csak: provokálni.” Ám ez mind…..
Runciter 2014.11.13 09:53:24
@Egy kis porszem: Igen, ők írták a bicikliző majmot. GFG ideges, mert a 444 megírta, hogy nyerték el az 1,3 milliárdot egy egyoldalas szakmai tartalmú pályázattal. Lop, és feszült lesz, ha valaki szól ezért.
Runciter 2014.11.13 13:31:31
@Egy kis porszem: most nem tudom, mire válaszoltál.
A közvéleménykutatások szinte behozhatatlan előnyt mutatnak a kormánypártoknak, ám vannak, akik megkérdőjelezik az óriási előnyt és valójában csak 4-5 százalékos vezetést adnak a Fidesz-KDNP-nek. Ha nekik van igazuk, akkor bizony vészriadót kell fújni a Fideszben, hiszen elég…..
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Runciter 2014.01.07 14:18:03
@bbjnick: "fölfedeznéd Kerényi kommunikációjának összetettségét, többrétegűségét, korszerűségét"

:-DDDD
Itt arra gondolsz, amikor arról beszél, milyen kegyetlen volt a sorsa, hogy Aczél Györggyel kellett konyakoznia? Meg hogy hirtelen kinevezték színházigazgatónak a komcsik?
Hűséges olvasóink tudják: blogunk sohasem hajszolta az olcsó népszerűséget, mindig kerültük a hatásvadász címeket, és mémipari outputjainkkal nem pengettük a zsigeri gyűlöletkeltés húrjait. Ebben a posztban két olyan embert fogok megvédeni, akik előtt amúgy nem fékeznék és…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Runciter 2013.11.27 15:05:09
@politikailagnemkorrekt: "Amúgy Kern András élő műsorban "hülyebuzizta" le Friderikuszt még valamikor a '90-es évek közepén, aztán mégsem lett belőle semmi."

Teljesen rosszul emlékszel, Bárdos András azonnal véget vetett az interjúnak.
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Megnyugtató érzéssel tölt el, hogy a nemzeti radikális média a korrupció ütőerén tartja a kezét, egy aljas mutyi sem maradhat leleplezetlenül. Fájhat is a feje Papcsák Ferenc gazdag, tolvaj fideszesnek, a Blikk ugyanis megírta, az Alfahír átvette, a Kuruc.info pedig felháborodva…..
Runciter 2013.09.13 11:23:38
@Dzsentrisvihák: "a felsorolt köztéri elnevezéseket, emlékhelyeket nem Markó Elemér "kapta", hanem a nemzet."

Én - a nemzet részeként - biztosan nem kértem lektűríróról elnevezett teret. Mire számítsunk, lesz Vavyan Fable tér is? Vagy ő nem elég antiszemita?
Runciter 2013.09.18 10:32:03
@Dzsentrisvihák: Vavyan Fable magyar.
Runciter 2013.09.18 10:40:20
@♔batyu♔: Látom, nem érted. WA egy lektűríró, Tormay Cécile is. A lektűrírók közül ők azzal emelkednek ki, hogy antiszemiták. És pont róluk szeretnének köztereket elnevezni. Biztos véletlenül így alakult.
Olcsó, ám kétségtelenül szórakoztató tevékenység az önjelölt, kóros feltűnési viszketegségben szenvedő magyar Paulo Coelho-hasonmások álbölcsesség gyűjteményein, a propaganda- és a pénzcsináló gépezetet olajozó értéktelen celebkönyveken, ábrándos lelkű tinilányok…..
Oh, igen, az interjúalany felébredt szörnyű, lidérces, nyomasztó álmából. Kertész Imre és Iris Radisch beszélgetése döbbent visszatekintés. Mint azok a megrázó vallomások, amelyekben a szcientológia fogságából szabadulók hökkenten néznek magukra: Én? Ezek között? Ilyen…..
Runciter 2013.09.16 11:32:37
@bambanő:

"érveid nincsenek, ezért a legdurvább jelzőt húzod elő, indokolatlanul"

Vannak érveim, csak nem gondoltam, hogy fel kell mondani a leckét. A hápogó dolog ugyanis kacsa, a náci elveket valló pedig náci. De úgy csinálok, mint ha azt hinném, hogy nem érted.

Van két helyzet.
1. Szerepvállalás más embercsoportok szisztematikus, állami közreműködéssel történő legyilkolásában (pl. a ruandai mészárlás, Eichmann, örmény népirtás, Vörös Khmer)
2. Ebből film, könyv, újságcikk, műtárgy, kiállítás készítése, ezek díjazása, a díjak elnyerése. (pl. Hotel Ruanda, Kertész Imre, a Musza Dag negyven napja, Killing Fields)

Aki szerint ez a két pont morálisan, hatását tekintve és egyáltalán, bármilyen módon ugyanaz, az aljas, amorális szemétláda. És mivel a mostani kontextus a náci Németország által kivitelezett zsidóirtás, ezért náci.

"a nácizás az adu, ami mindent üt
pont olyan, mint a náci Németországban a zsidózás, elpusztítja az ellenfelet"

Nem pont olyan, és bár ezzel is tisztában vagy, mégis leírom, miért.

Náci beszédet egyrészt nem muszáj mondani. Ha meg valaki nem tudja megállni, mondjuk betegesen beszédkényszeres, akkor maximum undorodnak tőle a jóérzésű emberek, kirúgják, ilyesmi. De nem "pusztítják el", ahogy te fogalmaztál.

Aki zsidó származásúnak született, az egyrészt ezen nem tudott változtatni, nem tudott nem zsidó lenni. Lehetett csecsemő, öreg vagy keresztény (mint pl. Radnóti), nem volt elég. A következmény annyi volt, hogy a származása miatt kirabolták, majd megölték. Ahogy te fogalmaztál, "elpusztították".
Emlékszünk még azokra az időkre, amikor az LMP-t fikázták azzal, hogy az SZDSZ köpönyegéből bújt elő? Lám-lám, feleim, immáron nem divat Schifferékkel kapcsolatban ezzel riogatni, már csak az úgynevezett demokratikus ellenzék felől vádolják őket a jobbra tolódással, és nem…..
Runciter 2013.09.13 09:52:02
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Pontosan hány százalékon is állnak ezek a vérprofik?
Runciter 2013.09.13 10:23:47
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

7,43%. Most 2-4%-on állnak.
Örülök, hogy segíthettem.
Augusztus 20. számomra egy meglepetés-nap volt, mert előző nap este kaptam egy szlovák rendtársamtól egy telefonos kérést, hogy egy Panamából jött jezsuita szeretne Pestre látogatni, tudnék-e segíteni neki az eligazodásban. Őszintén szólva nem voltam túl lelkes a kérésre, mert két napra rá…..
Amikor elindítottam ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem fogok benne Novák Előddel foglalkozni. A Jobbik képviselőjével csatáztam már eleget az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságában – bár ezek nem szellemi csaták voltak, hanem inkább stílus- és időnként morális…..
Runciter 2013.06.18 00:14:03
@kérődzőgiliszta:

1. Lehetett maradni, úgy, hogy fizeted a járulékot, de nem kapsz érte állami nyugdíjat. Zsarolás. Védelmi pénz. Ezt azóta visszavonták, utólag, amikor a legtöbb ember - nem visszalépett, hanem - nem tett semmit, hogy maradjon.

2. Az akkor államosított pénznek fele-harmada ha megvan. Magánszámla nincs. (Az, hogy megnézheted, fizet-e utánad a munkaadód, az nem magánszámla.)

3. Ehhez képest a maradék manyupok (akik állítólag eltőzsdézik a pénzt) 15-20% hozamot értek el tavaly. Puszta létükkel szembesítik a kormányt a hazugságaival. Szóval ne legyen kétségünk, el lesznek tiporva.

És ezt mind te is tudod pontosan, szolga, szóval ne hazudozz.
Érdeklődéssel olvastam Lakner Dávid újszerű megközelítéssel megírt cikkét a melegházassággal kapcsolatban (Kell-e a melegektől védeni a házasságot?). Újszerű, amennyiben nem a megszokott módon érvel, s nem ad kapásból helyt akármelyik álláspont bevett érveinek. Dávid…..
Naiv ügyfél cége folyamatos kapcsolatban állt a NAV-val, ennek ellenére csak az idei adóbevallásnál derült ki, hogy tavaly nyáron törölték az adószámukat, azaz háromnegyed éve nem létezik a cég. Elég kafkai helyzetbe kerültünk, és azért írok, hátha tudtok segíteni a…..
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
Kellemes bilincselős szexszel kezdte az m1 a vasárnap délutánt. A 14:50 perckor kezdődő Díszkíséret című film 12-es karikát kapott, vagyis egy felső tagozatos a kanapén heverve, szüleivel nézhette végig, ahogyan egy tengerészgyalogos vidáman gyömöszöli az ágyhoz bilincselt…..
Runciter 2013.02.25 12:05:43
@Tittikém: valszeg az a rész volt, amiben egy szál f@szban flangált egy szakállas ember:-)
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
Runciter 2012.12.30 12:51:38
@Egyallampolgar:

hazudsz, Lendvai arra válaszolt, hogy a Fidesz egyszeri nagyarányú gázáremelést jósolt. Ezután másfél évig nem volt gázáremelés.

Persze mi fizettük azt is, és ezt a mostani rezsicsökkentést is mi fogjuk. Ahogy a telkóadót, a csekkadót mind-mind áthárították, ezt is át fogják. Dehát a magadfajta kommunista ezt nem veszi észre.
Ismét jelentkezett egy régi szerzőnk, Lobelt Ledfold, aki egy korábbi posztra reagálva írt arról, miként működik a protekció a multivállalatoknál. „Az én munkaadó cégemen belül az állások, különösen a jó állások Svájctól Ausztráliáig, Kínától Argentínáig ismerős…..
A kormány felsőoktatási döntése és az arra érkező reakciók nem csak a Fidesz esetében pikánsak. A Gyurcsány-kormány 2006-ban döntött a fejlesztési részhozzájárulás 2008-tól történő bevezetéséről. A fer-ből aztán nem lett semmi, elsodorta a 2008. március 9-ei szociális…..
Sortilegus írása A magyar társadalom talán legnagyobb rákfenéje, a gazdasági kibontakozás egyik legkomolyabb akadálya a korrupció. Dr. Papanek Gábornak, a Magyar Tudományos Akadémia Ipari és Vállalatgazdasági Bizottságának elnökének tanulmánya szerint Magyarországon a…..