Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csapásra megoldódna a gazdasági vészhelyzet, ha visszafizetnék a közösbe az ebül szerzett vagyon csak egy kicsi részét is. ..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.04.07 23:22:27
@István Tamasi: Ja meg tovabbi 30 evig fogja fizetni az orszag Gyurcsany autopalya hiteleit.
Most már végleg betelt a pohár, elég volt a balkáni, embertelen viszonyokból!  Kedves Praxis Blog!   Lehet, hogy kicsit összeszedetlen leszek, de fel vagyok zaklatva, az Orosházi Kórházban uralkodó  felháborító, embertelen viszonyokból már rettentően elegünk van! 69 éves édesanyám sokadjára…..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.03.03 22:20:27
@horex: Az utobbi evekben, a liberalisok annyi szelsoseges aljas hazugsagot terjesztettek az egeszsegugyrol, hogy mar senki nem hisz semmit se.
Par hete MSZP-es Bangone meselte el, hogy egy videki korhazban "HALÁL A MOCSKOS CIGANYOKRA" felkiáltással a foorvos szandekosan medove tett egy cigany not.

Ezek utan ez a tortenet is csak a szokasos baloldali remhirterjesztesnek, es hiszteria keltesnek tunik.
A napokban tette közzé az Európai Bizottság a 2020-as országjelentéseket, köztük a Magyarországra vonatkozó éves jelentést is. Nehéz lenne azt állítani, hogy ez a dokumentum alapvetően pozitív képet fest az ország helyzetéről (bár a kormány-médiában a kötelező siker-propaganda most is érvényesült),…..
Felcsútról (Hatvanpusztáról, a Budai Várból) határozták meg a választási stratégiát, de felvidéki magyarok jelentős része beintett, és etnikai pártok helyett a korrupt Smer-kormány leváltásra szavazott. Így se parlamenti képviselet, se kormánytagság nem jut a szlovákiai magyar pártoknak. ..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.03.02 17:13:28
@kunzoo: Ha nalunk egy kutya megugatja valamelyik terroristat, akkor fel evig pofaznak az embertelen diktaturarol. Ha meg a Torokok, Gorogok lonek akkor egy szot se szolnak.
Túl a nyilvánvaló rasszizmuson, a Jobbik konszolidálódása miatt pártnélkülivé vált rasszista szavazói csoportok meghódítására tett kísérleten, meg a jogállam maradékainak lebontásán (ti. jogerős bírósági ítélet tudatos ignorálása) még alapvető számtani problémák is adódnak a Fidesz-kormány…..
A patkányfogó a német kultúrában a manipulatív gonosz ember szinonimája...
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.02.12 01:54:24
@GNDL: "Kerítés azért kell mert jelenleg _nincs_ Magyarországnak határrendészete. Rendvédelme sincs, csak szólok... "

Vigyazz az ilyen kijentesekkel, Soros nem fog orulni, ha ilyeneket mondtok. Mert egyesek netan ugy ertenek, hogy Orban keritese megvedi az orszagot, ami liberalis korokben szentsegtores.
Azt kell mondanod, hogy kerites nem allit meg senkit, nem er semmit, akkor is ha mar sokadjara veri vissza az arabokat. Es amugy meg, nincs is migracio, nem is volt(amugy is mar megszunt ami nem is volt), nem lesz, mert az egy alproblema. A legfontosabb, hogy minel tobb arab jonn, annal inkabb tagadni kell.
Nagyon figyeljetek arra, ha eppen a hataron kurnak seggbe az arabjaitok, nektek akkor is rezenestelen arccal azt kell mondani, hogy ALPROBLEMA.
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.02.03 20:44:54
@math0: Idiota. Nincs semmilyen hatar. Ha odajonnek a lipsik a tunteseinkre provokalni, akkor eltakaritjuk oket. Persze a rendorok mindig megvedik a lipsiket. A mostanin is hangszoroval zavartak a tuntetest. Odamentunk, hogy leverjuk oket, de 50 rendor vedtek oket. Alig tudtuk elvenni toluk azt a szar hangszorot, de megverni mar nem engedtek oket. En meg a tuntetes utan is visszamentem hogy kiosztok par pofont, de meg mindig 30 rendor vedte a rohadek sorosberenceket.

Pedig probaltunk egyezkedni a rendorokkel, hogy nehany pofont kiosztunk, aztan menjenek bekevel, de meg ennyit sem engedtek.
Törölte Facebook-oldaláról a közös fotójukat. ..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.25 16:21:45
@István Tamasi: "A borkai prostijait lopásból, korrupcióból származó pénzzel fizették ki ahogy a hajóutat és a tudatmódosító szereket is"

Akkor ezt viszont a Gyurcsanyodon kerd szamon, mert az egesz hajoutat es prostitualtakat a DK szervezte es fizette. Ok csaltak csapdaba Borkait. Ha ezt az aljas tamadast raadsaul meg korrupcios penzekbol csinaltak, akkor a FASZVERO Greczy utan, a Gyurcsanynak is lekene mondania a Dako elerol.
Az LMP korábbi elnöke szerint az ellenzéki EP-képviselők elárulják a nemzet érdekeit...
Külön akarnak indulni. ..
A képviselők megunták, hogy a 7-es cikkely szerint indított eljárás elveszni látszik a bürokrácia és a politika dzsungelében. ..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.13 15:09:42
@morpho: "@Tényelek: Nincsenek ilyen elvárások a Sargentini jelentésben, te pedig hazudozol és óvodás módon sorosozol. "

A SZAR gentini jelentesben, konkretan az is benne van, hogy ORBAN ELKOBOZTA A ZSIDO VAGYONOKAT, ami szerintuk utoljara a masodik vilaghaboru idejen fordult elo. Ilyen es meg ennel nagyobb allatsagokkal van tele a jelentes.
Meg hogy a fasiszta jobbikkal osszefogott a fidesz. A valosagban meg, ki is fogott ossze a fasiszta jobbikkal ??? Csak nem az MSZP, DK, Momentum, LMP ? De pont ok a liberalisok.
Van, amit jobb volna 2019-ben hagyni, mintsem áthozni az új évbe, ilyen például a faragatlan Schmidt Mária és a és a még viccnek is rossz Bayer Zsolt kettőse. Az elmúlt év utolsó napjain sikerült mindenkit, akinek van jövője - beleértve saját gyermekeiket és unokáikat is megsérteni, egyetlen…..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.07 01:31:52
Ebben is világbajnokok vagyunk...
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.04 09:59:08
@morph on deer: Megis mit kene tamogatni, Greczy Zsolt faszvereset ?
Egész jól megúszta Orbán tévedéseit eddig a Fidesz, de jól látszanak a párt köreiben a pánik jelei. A nagy stratégiai hibák mellett az sem játszott a kormánypárt kezére, hogy az ellenzék ráérzett a siker ízére. Már sokkal kevésbé szólnak a hírek a kis pártocskák egymás elleni csatározásairól, mint a…..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.02 01:48:32
@morph on deer: Hogy Greczy Zsolt verne a faszat szadba kocsog lipsi.
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.02 01:50:38
@morph on deer: Persze lefogadom hogy elvezned, sot alig varod.
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2020.01.03 01:37:21
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az emberek hozzaszoknak a johoz, es utanna mar az lesz az alap. A liberalis idokben nem volt novekedes az emberek mar a stagnalasnak is orultek. Most meg 10 eve stabilan 5 %-al no gazdasag, es meg is keveslik. De ha evi 20 % lett volna a novekedes az elmult 10 evben, mostanra azt is keveselnek. Talan csak az exponencialis novekedessel lennenek elegedettek.
A Momentum a Soros, meg az új Gyurcsány. ..
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2019.12.28 17:36:05
Erről a legnagyobb magyarországi vallási szervezet, a katolikus egyház feje, Erdő Péter bíboros beszélt...
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2019.12.25 12:27:20
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: A világgazdasagi "válság", az volt hogy úgy SZÉTLOPTÁTOK AZ ORSZÁGOT, hogy ÁLLAMCSŐD LETT BELŐLLE.
A haszon a pénztárcáé lett volna, a veszteség az adófizetőké...
NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK 2019.12.25 04:47:00