Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wildcoyote25

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieCops KLEIN ÚR 2019.06.03 06:00:00
„A közöny olyan, mint a mozdulatlan, sima tenger egy fuldokló körül. Olyan, mint egy birkanyáj, amely lelegeli a füvet.” A május 25-én befejeződött cannes-i filmfesztiválon életműdíjat kapott a nyolcvanhárom éves Alain Delon. Egy amerikai feminista szervezet az ünnepséget megelőző napokban…..
wildcoyote25 2020.07.12 00:25:53
@Field64: Hopp, Jean-Pierre Melville az ott? Én úgy tudtam, hogy neki felesége volt, és sosem hallottam arról, hogy meleg lenne. Nem mintha zavarna, csak nem találtam erről semmi infót. A feleségéről igen.
Dario Argento Sergio Leone mellett a legendás újhullámos generáció utáni olasz rendezőnemzedék alighanem legnagyobb alakja. A legsikeresebb nemzetközi karriert is ők ketten futották be, nem véletlenül. Nagyságuk abban rejlik, hogy a hatvanas-hetvenes évek - egyébként nem túl alacsony színvonalú…..
wildcoyote25 2020.05.02 18:46:30
@Lector Oris:
"Hááát, jó időtöltést azoknak, akik ezeket nézegetik. :-)))"

Mondja ezt az atomprimitív 300 című celluloidhulladékból készített avatárú fórumhozzászóló. A védelem visszavonul... :)
Olyan kis keleti parti szépfiú-értelmiségi feje van, de ha ránézel biztos vagy benne , hogy otthon recskázik a Jodie Foster oltárja előtt. Jeff Fahey exbalettos világjáró barátunk New Yorkban született. A sulik elvégzése után bejárta a fél világot, volt mindenhol szinte, hogy…..