Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolika74

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Pirlo a Napoli elleni meccset megelőzően arról beszélt, hogy a Napoli gyorsasága és labdakezelési technikája különbséget jelenthet a szerdai Olasz Szuperkupa-döntőn, de a Juventus meg akarja mutatni, hogy nem az a csapat, amelyiket a szurkolók az Inter ellen látták csúfosan kikapni. „A…..
A Juventus a Fiorentinát fogadta a karácsonyi szünet előtt, ám csupán néhány órával a kezdő sípszó előtt hír érkezett, miszerint az Olasz Olimpiai Bizottság helyt adott a Napoli sokadik fellebbezésének, és a meccset újra kell játszania a feleknek azt követően, hogy a Napoli nem tudott/akart…..
A Juventus a Ferencváros elleni 2-1-es kiszenvedett győzelemmel biztosította a helyét a legjobb tizenhat között, hála Álvaro Morata góljának, amely a 92. percben érkezett Myrto Uzuni és Cristiano Ronaldo góljait követően. „Más hozzáállást akartunk mutatni a pályán, de tudjuk, hogy ezeknél a papíron…..
Zolika74 2020.11.25 09:21:44
Az olasz sajtó értesülései szerint elakadtak a tárgyalások a Juventus és Paulo Dybala között az új szerződés részleteit illetően, s a Chelsea ugrásra készen figyeli a fejleményeket. La Joya tavaly nyáron közel járt ahhoz, hogy elhagyja Torinót, s leginkább a Manchester United és a Tottenham Hotspur…..
A Juventus 36 éves kapitánya, Giorgio Chiellini BL-győzelemről álmodozik a 2020-21-es idényben, miközben elmondta, hogy a visszavonulástól nem tart. A sorozatban megnyert kilenc bajnoki cím ellenére a Juventus kulcsjátékosa elmondta, hogy a Juventus számára az európai győzelem volt a cél, miközben…..
Zolika74 2020.09.19 15:26:47
Zolika74 2020.09.19 15:32:07
A bianconero csapat 18 pontot bukott idén vezetésből, ezúttal az Udinese tréfálta meg Maurizio Sarri csapatát 1-0-s vezetésről, a mester pedig arról beszélt, hogy a csapat szervezetlenné vált a 2-1-re végződő meccsen. „Mostanában ezt látjuk, elveszítettük a szervezettségünk és az felállásunk.” -…..
Zolika74 2020.07.24 12:13:08
@Tony.: úgy legyen, nem tudom mit keres itt, felőllem Bl-t is nyerhet!!
Nincs egyszinten a Juvéval!!!
A firenzei napilap, a Corriere Fiorentino értesülései szerint a lilák figyelik Maurizio Sarri helyzetét a Juventusnál, és kedvező esetben készek foglalkoztatni a toszkánai bankszektort igencsak jól ismerő szakembert. A napilap szerint számos kérdőjel merült fel Beppe Iachini firenzei jövője…..
Zolika74 2020.06.25 14:33:18
Fabio Capello elég kritikus hangot ütött meg Maurizio Sarri legutóbbi ténykedése kapcsán, főleg ami a Napoli elleni tizenegyespárbajt illeti. Az Olasz Kupa-döntőt követően a Napoli ünnepelhetett, 4-2-re nyerték a déliek a párbajt, Cristiano Ronaldo pedig nem is lőhetett tizenegyest, ő volt az…..
Ismételten igencsak nagy gödörbe került a Juventus, néhány forrás szerint hamarosan edzőváltásra kerülhet sor, és az sem jó hír, hogy Sarri és Agnelli egy közös vacsorán vett részt. Igaz, a hírek szerint jól sikerült a megbeszélés, de mikor már erre sor kell, hogy kerüljön, az nem jó jel. Kár is…..
Olasz forrásból származó pletykák szerint a Borussia Dortmundnak sikerült egy kisebb előrelépését elkönyvelnie Emre Can megszerzése kapcsán, miután a játékos jóváhagyásáról biztosította a német klubot, már csak a két klubnak kell megegyeznie a transzfer pénzügyi részletei vonatkozásában. Alfredo…..
Maurizio Sarri nem kíván részt vállalni a Cristiano Ronaldo formajavulásáért járó dicséretben, a mester szerint inkább a portugál gólgép édesanyját illeti az elismerés, hogy ilyen embert szült a világra. A bianconero csapat simán, 3-1-es eredménnyel jutott be az elődöntőbe, ahol a Milan vagy a…..
Zolika74 2020.01.23 13:52:02
@del pipi: ö olyan mint annak idelyén Davids , kell egy ilyen romboló fútó ember, nem a technika fogja meg ölni az tuti
Zolika74 2020.01.23 21:36:05
@Lanzafame: Írtam is
Az olasz sajtó értesülései szerint a jelenlegi állás szerint az Inter nyerheti a versenyfutást a Tottenham Hotspur középpályásának ügyében, s Christian Eriksen akár már januárban Olaszországba költözhet. A Calciomercato úgy tudja, a dán válogatott játékos tájékoztatta jelenlegi munkaadóját, hogy…..
Zolika74 2020.01.02 14:30:31
@del pipi: nem ide való, semmi más!!
Persze ez csak saját vélemény!!
Zolika74 2020.01.02 14:29:28
@venember83: de többet érne, de őszintén kinézed ebből az emberből, mert eddig amit akart semmi nem úgy van, egy dög esetleg a több paszos játék semmi más!
Az, hogy a Juventus PSG-játékosokkal erősítsen, az nem újdonság, ugyanis olyan futballisták érkeztek Párizsból Torinóba, mint Kingsley Coman, Blaise Matuidi, Adrien Rabiot, vagy éppen Gianluigi Buffon. Úgy tűnik, hogy Paratici nagyon azon van, hogy gyarapítsa a francia fővárosban megfordult…..
Zolika74 2019.12.30 21:34:03
A calciomercato értesülései szerint a Juventus vezetője, Fabio Paratici három igazolást szeretne véghez vinni most januárban, miután idén a csapat a szokásosnál keményebb harcban van a scudettóért. A 2019/20-as szezonban Antonio Conte az elmúlt évtizedben nem látott magasságokba emelte az Intert,…..
A Tuttosport különleges hírekkel/pletykával igyekszik megörvendeztetni karácsony tájékán a bianconero szurkolókat, mivel arról számolt be a pletykalap, hogy Paul Pogba visszatérhet a Juventushoz már most januárban 60 millió euróért, amennyiben Emre Can a Unitedhez kerül. A visszatérésről már jó…..
Zolika74 2019.12.25 11:28:48
@frenky441: így van,ugylátom mindenki el felejtette amikor Allegri Can t berakta hátvédnek meg ki tudja minek és hogy Can nagyon is jól játszott! Szidjuk itt Mandzsut is, sokszor ki húzott ö minket a bajból, ha Pjanic a felét futná mint ö akkor a kórházban kötne ki!!
Saját véleményem
A Juventus vasárnapi veresége után több lap is a klubon és csapaton belül felmerült ellentétekről számolt be. A milánói Corriere della Sera által közölt pletykák szerint a torinói klub vezetőségében kétségek merültek fel Maurizio Sarri kinevezése kapcsán, illetve hogy talán inkább Simone Inzaghinak…..