Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tps

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 16.-án lesz a román Jégkorong Szövetség ülése, amikor végül is megszavazzák az új év sorsát, hogy elengedik-e a három "NAGY" csapatot, és milyen csapatot/csapatokat tudnak bevonni a román bajnokságba.  A Progymnak a MOL-Ligába való indulása szinte mondhati…..
tps 2010.06.11 19:03:50
@mL: hát elnézést ha tévedek de tudomásom szerint nem két játékos hiányzik...Molnár Zoltán,Bálint Lorant külföldön válaltak munkát tudomásom szerint!Melletük Kozma Zsolt és a csapatkapitány Nagy Levente sem vesznek részt az edzéseken,hogy mért nem azt már nem tudom,és ha ezek a játékosok nem lesznek tagjai a csapatnak akkor nagy gond lesz a csapatnal,mert ugymond ezek a jelenlegi rutinos játékosok a csapatnát...
A tegnap esti éves beszámolón megtudtuk, hogy úgy a vezetőség, mint az ott összegyűlt kis hoki barát közösség elfogadta a 2009/2010-es szezon végkifejletét. Úgy a játékosok értékelése mint a román bajnokság IV. helyezése elfogadott eredmény volt játékosainktól. Amint a…..
tps 2010.05.27 15:25:22
@Kertész László: ja jo lenne ez a kanadai edzö-játékos...csak legyenek jatekosaink is,mert ahogy tudom eddig tárgyalva volt az összes játékossal és senki nem kötött szerzödést eddig a következö szezonra:(
annyira elfogathatatlanok a körülmények...röviden ennyit.
Hajrá Sport Club Helyesbítés 2010.05.04 12:43:00
A Krónikában megjelent interjú kapcsán Ráduly Róbert a következő helyesbítést közlését kérte blogunktól: a Milyen népszerűségnek örvend Csató Imre a szurkolók körében kérdésre adott válasza kevésbé szerencsés, mondhatni sértő megfogalmazásban jelenik meg a cikkben,…..
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Azt hiszem hogy aki tegnap ott volt annak nem kell semmilyen kommentárt fűzni ehhez, pontosan tudja miről van szó. Sajnos nem sikerült a felzárkózás, de ez már nem rajtunk szurkolókon, vagy a játékosokon, hanem 4 játékvezetőn múlott. A mérkőzés a lehető legjobban kezdődött…..
tps 2010.03.20 14:53:03
@DAKTARI: ahogy latom nincs mit veled foglalkozni:)evek ota ez van Gyergyo ellen fontosabb merkozesen,ha lassak eselyunk van akkor szo szerint megesznek a birok...

Amugy szerintem nincs mit foglalkozni ezzel a daktarival:))(szerintem Mathe vagy Vilike bironk alnev alatt)egy szo sajnalak:)es sok sikert a segnyalashoz;)
Nagyon szep a birok iranti tisztelted:D(akiknek abszolut semmi kozuk a jatekvezeteshez)
Hajra Progym HGy!!!!
Eddig is örömmel adtunk lehetőséget azoknak a kedves olvasóinknak, akik érdekes cikkel, statisztikával leptek meg bennünket. Kriga törzshozzászólónk a Mol Liga nézőszámait elemezte alaposan, sok szempont szerint. Következtetéseit fogadják szeretettel. Kezdjük a lényeggel. A…..
Jégkorong Nyert az SC, nyert a HC 2008.12.14 20:54:00
Mindkét Csíkszereda nyert, de egyik sem ott játszott, ahol beharangozónkban írtuk. Az SC a Vákár Lajosban verte simán, 5-1-re a Progymet, a HC ellenben Gyergyószentmiklóson fogadta a Ferencvárost, és intézte el 4-0-ra. Ahogy az lenni szokott, megint nem múlt el meccs Wallenberg-,…..
Már nem a Dunaújváros és a magyar válogatott volt, továbbá a román szelekció aktuális szövetségi kapitánya a gyergyószentmiklósi Progym vezetőedzője. A klub a honlapján ismertette a döntést, amelyet a csapat eredménytelenségével magyaráztak. A Progym a Mol Liga…..
Pénteken a Steaua bejelentette indulási szándékát a magyar-román interligában. Ezzel véget ért ide vonatkozó szavazásunk. Megállapítható, hogy olvasótáborunk elégedett lehet a fejleményekkel.A hét elején két kérdést tettünk fel a világ legjobb olvasótáborának.Ön szerint…..