Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juliet

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi-régi hagyományos királyságban (melyet lehetett rosszul és jól is csinálni…ezt megítélte a történelem, nem az én asztalom, akarom írni blogom:)) az volt az előnyös, hogy nem az élet része volt, hanem az egész élet arról szólt…így hát akarva akaratlanul…..
Juliet 2012.01.04 22:09:19
Bkv dolgozó vagyok és az alábbi eset történt velem: A bokatörésem márc. 22-én történt a Batthyány téren... dugulás volt a ffi mosdóban, így mindenki a nőibe járt, s az előtér falikútjából a víz kispriccelt a kőre. Általában feltörölték, de akkor nem volt ott a…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Juliet 2008.03.19 15:01:53
"Szeretném Veletek megosztani megacuki képeimet. Az elsőn képeken Nyafi cica látható a pár napos Garfielddal, aki azóta szép nagy kandúr lett. A harmadik képen szereplő cirmik anyukája is Nyafi, de őket már elajándékoztuk jó helyekre" - magarázta a képeket a kiscicák…..
"Ezen a képen is ehhez a poszthoz hasonló dolog történik. Jenő és a macska rendszeresen így alszanak, főleg ilyen téli hidegek idején" - írta nekünk Gyula.Mi mondjuk egy egeret eléggé hiányolunk a kupac tetejéről...
"Van néhány kép, ami szerintem elég cuki. Az állatok sorban: az alvó szürke cica Vilma. A cirmos kandúrka Brumi, a megejtően néző, gyönyörű cica pedig Lili (Lilly)" - sorolta nekünk Borcsa. Köszönjük a képeket! ..
Idén is csak december 28-tól 31-ig vásárolhatók meg szabadon egyes pirotechnikai eszközök, úgymint római gyertya, vezetőpálcás rakéta, petárda, szikraszökőkút, és kizárólag Szilveszter napján este hat órától másnap reggel hat óráig használhatók fel - írja a…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Tequila! 2007.10.08 09:00:00
Hihetnénk, hogy a cím a The Champs 1958-as slágerére, esetleg a közkedvelt mexikói agávépálinka mértéktelen fogyasztásának következtében érzett másnap esetén felvett hasonlóan optimális testhelyzetére utal, de nem. A cím a képen látható cuki cica neve is egyben...
Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
Subba Szolgálati közlemény 2007.01.12 17:01:45
Aki még egyszer beküldi a Subbának a cukivagyok.hu honlapot, az számítson retorziókra...
Juliet 2007.01.13 12:35:59
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...
Juliet 2007.01.12 19:20:18
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Subba A hét szava 2007.01.03 14:51:03
PARAFFINGACS - Valami kőolajipari melléktermék, ha jól értjük, de lehet, hogy nem értjük jól. Egyébként se nyúljon hozzá senki, mert az Egészségügyi Minisztérium szerint rákkeltő...
Subba A gázzal mindig vigyázni! 2007.01.02 12:48:00
Az is nagy baj, ha a békásmegyeri panelban robban be, viszont az még súlyosabb, ha az ember egy faházakkal teli, kis panamai szigeten lakik...
Juliet 2007.01.02 15:49:58
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..