Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám Span

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
Ádám Span 2020.10.15 09:04:41
@A kiló nem százat jelent.: akkor miért hiszed el, hogy más betegek mondjuk influenzába haltak meg, regebben egyáltalán, mostanában is csak keveés PCR tesztet végeznek az influenza vírusokra. Tehát azt simán elhiszik az emberek, hogy X ében 10.000 ember meghalt influenzában, minden bizonyíték nélkül, de most amikor van bizonyíték akkor kételkednek. Sokan okoskodnak, hogy túl kevés covidost boncolnak fel, miért, minden szívrohamost felboncolnak, hogy megnézzék vajon nem tévedett az EKG és a Troponin teszt?
Ádám Span 2020.10.15 09:11:55
@A kiló nem százat jelent.: én nem vitattam, csak egy hibára hívtam fel a figyelmedet (abból a hibából természetesen következik egy második is). A hibát továbbra sem javítottad. Az influenza veszélyes a maga módján, kétségtelen, de mint ahogy te linkelted 0,01% a halálozási rátája, a SARS-COV-2-nek 0,28% az eddigi legbiztosabb (Manaus) felmérés alapján, ez pont 28-szoros különbség. Arra, hogy a "A koronavírus a fiatalok, egészségesek körében alacsonyabb veszélyt hordoz, mint az influenza." adjál már egy hiteles studyt.
Régóta állhat itt, elbújva. De csak most találtam rá. „Na igen, most sok mindenre van idő”  – magyarázza ügyesen e felfedezés kései voltát egy másik kíváncsi polgár, amikor összefutunk a mai meglepő felfedezésem helyszínén...
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
Ádám Span 2020.04.26 16:19:38
@MEDVE1978: Nagy Britannia nem tesztel jelentősen többet mint Magyarország: 9439/ 1 millió lakos vs 6574/ 1 millió lakos. Izland vezet 135.833 / 1 millió lakossal, de akik jól állnak azoknak 25.000 vagy több van.
Jelenleg a világ legnagyobb haditengerészeti flottáinak listáján az Egyesült Államok és Kína után az orosz flotta következik, mely leginkább Vlagyimir Putyin utóbbi években mutatott haderő-fejlesztési politikájának köszönhető. Napjainkban az orosz haditengerészet legütőképesebb egységeit 1…..