Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győző a masszőr

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérdem magamtól: nos, Győző, mire lesz alkalmas ez a COVID-19? Na, figyelj csak! Most majd sokat fogsz olvasni és annál többet fogsz írni. Mert hát én néha így cseverészek személyemmel. Bólogattam, hogy persze. Amúgy is sok olyan könyv hever a polcomon, amit még nem sikerült végigolvasnom. Nem…..
Vannak alapvető higiénés szabályok. Első blogomban már leírtam, de Ismét ide pötyögöm, hogy 28 év egészségügyi múlt áll mögöttem. Boncteremben szükséges volt, hogy minden boncolást követően megfelelően mossunk kezet. Itt ezalatt nem azt értem, hogy megnyitom a csapot, folyatom és alá tartva kezem…..
Asztalnál ülök. Pedig normál esetben megszokott napirendem szerint már a tisztálkodási műveleteimbe fonódom s készülök dolgozni. Bár a "dolgozni" kifejezést nem szeretem. Mióta terapeutaként tevékenykedem, nem érzem, hogy dolgozni megyek. Csak be megyek és teszem a dolgom, mely mindig is…..
Kissé megkésve, de ismét jelentkezem írásommal. Az volt a tervem, hogy minden héten fogom bővíteni blogom, viszont nagy örömömre egyre csak szűkül az erre szánt időm. A mondatomat nem szükséges panaszként értékelni, inkább  jól eső érzéssel tudatom olvasóimmal. Szaporodnak a kezeléseim és a…..
Az első blogomban azt ígértem, hogy második írásom a masszázs miértjéről fog elsődlegesen szólni! Miért is jó az ha te három, négy hetente el mész egy masszőrhöz és vagy csak egy szimpla hátmasszázsra fizetsz be, vagy egy teljes testmasszázs az mit el vársz tőle?! Az tény, hogy tisztában kell…..
Köszöntelek kedves Blogom olvasója! "Miből is lesz a cserebogár"? Arra az elhatározásra jutottam, hogy mélyen szántó - ki mondott, vagy ki nem mondott -  gondolataimat megosztom veled! Folyamatosan kívánom veled megosztani szakmámon keresztül az emberekhez való viszonyomat! Megismerheted hitemet!…..