Regisztráció Blogot indítok
Adatok
methylcytosine

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első ismert csata, ahol lőfegyvert használtak, a towtoni ütközet volt, 1461. március 29-én. A rózsák háborújának legvéresebb ütközetét a Yorkok és a Lancasterek vívták, Saxton és Towton között, Yorktól 17 kilométerre délre. A két fél 10 órán keresztül harcolt egymás ellen, az összecsapást hóvihar…..
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
methylcytosine 2021.08.01 20:13:33
@A Momentum kiütötte orbánt: A Szputnyik is "hat" bölcsészkém. Itt nem az a kérdés, melyik hat, melyik nem, hanem, hogy mind a kettő ugyanazt az adenovirus vektort használja, ezért az oltás után nemcsak a Covid, hanem az adenovirus hordozó ellen is kialakul a védettség. Tehát a J&J harmadik oltásként 2 Szputnyik után nem "hat".
Lassan elérkezünk ahhoz a pillanathoz, amikor a karbonsemlegesség megkerülhetetlenné válik, és drasztikus lépésekre lesz szükség ahhoz, hogy visszafordítsuk a kritikus szinteket döngető szén-dioxid-kibocsátásunkat. Éppen ezért sürget átfogó intézkedéseket az Európai Bizottság új elnöke, Ursula von…..