Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dukey42

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem vagyok megszállott Rammstein rajongó, a 2005-ös budapesti koncertjük után nem volt kérdés az idei megtekintése sem. 8 körül érkeztünk a bejárathoz ahol már szokatlanul kellemes élményben volt részünk. Az előttünk motozásra váró 20 év körüli társaság…..
Akinek bilincseltek már meg éjszaka kocsiját, az élesebben érzi DrDudor fájdalmát, akinek kis híján 100km buszozásra változott a csütörtök estéje, merthogy a közteres nem volt hajlandó csekket kiállítani a kerékbilincselésről. Miért is? Éjfélre értünk haza Győrből, ahol…..
Subba Immortal 2008.10.15 08:50:00
Az első black metálos poszt sikerén felbuzdulva íme egy újabb. Mivel voltak páran akik nem voltak tisztában a műfaj zenei sajátosságaival, gondoltuk bemutatjuk nektek, hogy milyen jópofa kis muzsikát is játszanak ezek a jámbor lelkek. Hazai fronton brutális külalakjától…..
Subba A szex nem olyan jle. 2008.02.05 12:24:00
Dzsilla hívta fel a figyelmünket a Durex Magyarország weboldalán látható, kattintós, közérdekű tájékoztatós kis flash izére. A türelmetlenek kedvéért következzen mind a húsz ékes magyar mondat:  Excuses: 10. Az er lea a veringmet 9. Nem talk olyat, ami jnne m tben 8. Nekem…..
Azon kevesek kedvéért, akik nem látták volna még az Index főoldalán a minap, becementezzük ide is az alábbi análgyöngyszemet, meg mert amúgy is itt a helye Orosháza büszkeségének. Pornós humor, karikásostorral pattintott angolság, bruhahaha. ..
Orosháza szülötte: Páger Imi, alias Anthony Hardwood akkorát alakít ezen a 2 perces videón, hogy azt nem lehet leírni. A videón Páger a tavalyi Las Vegas-ban rendezett AVN Awards Show-n (Adult Movie  Awards) mutatta be Pornstar Bootcamp-jét, de pontosan nem vagyok képben, hogy…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
dukey42 2007.09.05 20:48:39
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Subba Szevasztok zsernyákok! 2007.05.22 15:18:20
Előd üzeni, hogy most már nyugi legyen BAZMEG...
Subba Hét képe vs. Szupercukiság 2007.05.21 17:09:00
A különböző testrészek szellemes felhasználása tetoválásokhoz olyan művészeti ág, amit csak támogatni tudunk. Pláne, ha ilyen kreatív az alkotó...
dukey42 2007.05.21 18:34:36
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..
Subba Subba szív iWiW: A piton 2007.05.10 14:24:00
            - Legszánalmasabb idióták gyűjtőhelye- A lányok nagyon megörülnek ha meglátják!- A metroszexuális külsejére és környezetére igényes intelligens HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI- Minden Magyar Klubja- Szilas- Mi az Anyu,…..
dukey42 2007.05.11 14:39:58
Subba Subba SZÍV iWiW - Censured 2007.04.12 21:11:00
Igen, minket is zavar, hogy amikor itt rámászunk valakire, napokon belül törli az adatlapját, vagy legalább leszedi a legtréfásabb képeket. Szóval akkor gyorsan, gyorsan, tessék kattintani!- Fater és Anyuci party előtt - Nade Dana! - Diagyűjtemény…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.11 13:11:00
Mindenképpen szükséges egy szerencsétlen, rákban meghalt kamaszlány blogját a szüleinek folytatni, képekkel a ravatalról meg mindennel?..
dukey42 2007.04.11 13:31:18
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
dukey42 2007.03.07 19:59:27
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
dukey42 2007.03.02 16:41:19
Számtalanszor dícsért kedvenc olvasónk, Kicsiskip újabb kincset bányászott elő valami kilencvenes évek eleji VHS-kazettáról. Egy német igazgató, négy nő, akikre a legjobban a "kurva" kifejezés illik, valamint egy korszak, amikor még elég volt annyit mondani a sikerért,…..