Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Höhöbezzegén

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szégyellik, hogy elvesztették a munkájukat, csődbe ment a házasságuk, vagy adósságaik vannak. Feladják identitásukat, a névtelenségben keresnek menedéket. Lena Mauger és Stéphane Remael francia író és fotós szerzőpáros a The Vanished: The Evapored People of Japan című könyvükben írnak azokról az…..
Höhöbezzegén 2020.07.20 18:07:13
@nemecsekerno_007: Furcsa, hogy csak baloldaliakat emlitettél. Segítek: Mandiner, Origo, kuruc, pestisrácok brigád. Biztos csak benézted!
Höhöbezzegén 2020.07.20 18:10:02
@MAXVAL bircaman közíró: Nem,a kisember az a farháttal narancsra önkielégitő fidesz szavazó. You are welcome!
Höhöbezzegén 2020.07.20 18:16:41
@MAXVAL bircaman közíró: Japán mint liberális demokrácia, azért ez megkacagtatott! Kár, hogy a 60-as években a gyermekpszichiáter nem volt divatban, lehet tudtak volna segíteni rajtad azok az ádáz komenyista doktorok. Sajnos most már nagyon késő!
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Höhöbezzegén 2020.07.12 16:28:52
@Digitális Dzsihád:

Uhh többször neki kellett futnom hogy mit is szerettél volna itt kifejezni aztán az Enigma kódtörői segítségével azt hiszem sikerült!

Oscar-t nyert magyar filmek, a többes szám is kicsit vicces, de képzeld el, FELIRATOSAN nézik! Már az a 3 s&m aki a magyar filmekre gerjed...