Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gnme

0 bejegyzést írt és 4853 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván kevesekből vált ki melengető érzést egy doboz tej látványa, míg egy kutya még a legszőrösebb szívű humán egyedekből is képes előhozni néha egy ellágyult tekintetet. Fogyasztóvédelmi szempontból viszont bizony a tej és a kutya ugyanaz az eset. Mi van, ha hibás az áru? - kérdi…..
Nem izgatja a UPC-t, hogy azért kellene kimennie a szerelőnek, mert elpusztult a modem, se telefon, se interenet, csakazértis emailben válaszol. A szerelő persze nem ment hosszú hétvégén, úgyhogy naiv ügyfél biztos hogy 72 óránál tovább maradt minden nélkül: Szerencsés ember…..
gnme 2014.05.07 20:56:27
@A hozzászólás kitiltás miatt törölve.: hogy hülyék, mint a főd.. az nem kétséges

(lásd telefonos segítségnyújtás ..kb ez a szint: szaros a segge? .. talán a wc papír)

szerencsére jó informatikusom van

így mentesítjük magunkat linux alapokon, előrelátva

(csak tudnák a vonal túloldalán, mi a pingvin.. hát sarkköri állat, világos b+ .. látni a natgeo-n)

ilyen ez a popszakma

valami pennát

www.youtube.com/watch?v=1Rb0Mi8TN3M
Akkor is meg kellett volna néznie a gyereket, ha egyáltalán nem oda tartozunk és egyáltalán nincs kártyája. Valamiért csak kitalálták a Hippokratészi esküt. Tisztelt Praxis!   A napokban sikerült olyan sajnos rossz tapasztalattal gazdagodnunk, amit szeretnék önöknek megírni.…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Bizonyára nem hallott még róla T. vendáglátós, de börtönnel sújtható fizetésig fogva tartani a vendégeket. Naiv ügyfelet és párját 4000 forint kizsarolásáig tartották sakkban az Absolut Wellness Apartmanban, mivel nem akartak extrát fizetni a nem működő wellness…..
Sziasztok küldenék nektek egy friss ropogós sztorit,ma reggelről: Helyszín: Székesfehérvár.Szóval a történet: Jelentkeztem a múlthéten egy állásra,egyszerű leírás semmi konkrétum,kell az ember hívunk azonnal. Elküldtem az sms-t,hogy mennék,érdekelne. Válasz,okés ekkor meg…..
gnme 2014.04.18 22:41:51
@Oltalom: há' érted én itt Dodikámat bíztatom, kefélje a szukákat

nyomja is :-)

el is viszik, meg sem születtek a kölykök, már van előjegyzés

de hogy gyereket, ..ide?

minek? ..hogy elhagyja az országot nyelvtudás nélkül is?

www.youtube.com/watch?v=J-eZxoXafVs
A rendszeres testmozgás egyik alapfeltétele, hogy ne kelljen sokat utazni az edzés helyszínére. Komoly hátráltató tényező lehet, ha tovább tart eljutni a pályára, mint amennyi időt ott fogunk tölteni. Amikor elkezdtem a futást, az első edzéstervem rövidebb edzéseit a környező…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tamás Gáspár…..
gnme 2014.04.01 21:39:08
emón gond nélkül kinyomtatnak egy tízmilliárdos tartozást is

fn.hir24.hu/penzugy/2014/04/01/10-milliard-forintos-csekket-kapott-egy-nyugdijas-hazaspar/

német úr bemehetne az áramszolgáltatókhoz: bemutatkozni

- jó napot kívánok, én vagy a német .. akkor nézzük hogy nyomtatódott ki a tízmilliárd, a nyugdíjasoknak
Az állam nemrégiben átvállalta valamennyi önkormányzat teljes adósságát, nagyjából 1200 milliárd forint értékben, a fideszes politikusok pedig ezzel kampányolva járják az országot, és a döntésről, az adósság "eltűnéséről" bizonyságlevelet adnak át az…..
Naiv ügyfél egy mezei készpénzfelvétel után arra lett figyelmes, hogy nagyjából 20 ezer forintot számolt el az OTP arra, hogy bement egy fiókjukba a pénzéért. A számlacsomagja szerint 1271 forint is elképesztő összeg, ha jobban belegondolunk, azért, hogy visszakapja a banknak…..
Naiv vállalkozókkal minden évben befizettetik az 5000 forintos védelmi pénzt az ipari kamarának, ami cserébe az évente rendez egy bulit, amire nem hívja meg a vállalkozókat: Ez bazmeg egy igazi faszszopó kompánia. Minden cégemmel évente 5000 Ft-ot be kell fizetni a nagy fogalmatlan…..
A Krímben élő orosz – és egyelőre munkanélküli – atomerőmű-mérnökök között Orbán Viktor a legnépszerűbb magyar miniszterelnök-jelölt. Ha most vasárnap lennének a választások, akkor Orbán Viktor és a Fidesz nyerne a vizsgált szavazói csoportban - közölte a…..
Sziasztok!   Olvastam a „Nyugdíjas nem is ember” című cikketeket, ennek kapcsán gondoltam rá, hogy én is írok nektek. A posztoló arról panaszkodik, hogy nyugdíjasként, tapasztalattal, szakmával nem alkalmazzák. Nos, ha a kedves posztoló azt hiszi, hogy a fiatalok helyzete…..
gnme 2014.03.20 17:13:55
@marczy: hátt.. nézd

itt olyanok kapnak ko'sút díjat, akik kottát sem tudnak olvasni

ez egy ilyen ország

jól teszi a posztíró ha lelép

minél előbb, annál jobb.. neki
Az az igazság, teljesen tanácstalan vagyok. Baloldaliként egyszerűen nem tudom, most mitévő tegyek, menjek, ne menjek, részt vegyek-e ezen a március végi felvonuláson. A szervezők kijelentették, hogy „A Békemenet ezúttal a magyar-magyar megbékélést szimbolizálja a bal- és…..
Rájöttem, hogy ha az ilyen alap dolgoknál is, mint a vérvétel a zsebébe kell nyúlnia az embernek, akkor nagyon nem érdemes megbetegedni. Mi lehet egy műtétnél? Tisztelt Praxis!   Egy egyszerű vérvételhez kapcsolódó esetről szeretnék beszámolni. Elöljáróban annyit, hogy a…..
Az elmúlt napok híre volt egy szokásos könyv, amelyben a beosztott hízeleg főnökének. Bővelkedik ilyenben a történelem, semmi különös. Petronius ugyanígy csavarta ujja köré Nerot befolyást, pénzt hatalmat remélve. Minden hatalommal rendelkező számára a legnagyobb kihívás a…..
Rég elmúltak azok az idők, amikor államférfiúink valódi polihisztorok voltak, és a kamerák előli elfutás helyett nem hogy csak a parlamentben, de akár természettudományokban, a bölcseletben vagy épp az irodalom terén is hallatták hangjukat. Gondoltuk eddig. De most véletlenül…..
Lászlót azzal a szöveggel rázta le az Allianz Biztosító, amikor a szomszéd ház teteje egy közepes viharban rászakadt az autójára, hogy a tető jó állapotú volt: 2013.08.10.-én anyósomnál töltöttük a hétvégét Öskün, ez egy kis bakonyi falu. Földrajzi elhelyezkedését…..
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
Simicskó István sportért felelős államtitkár közleményben tudatta: tájékozódik az olimpiai jutalmak kifizetésével kapcsolatban – miután az Átlátszó nagy nehezen kiperelte, és így végre nyilvánosságra került, hogy pontosan ki és mennyit kapott. Csakhogy az elszámolást ő…..
Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak…..
Tisztelt Mt!   Egy olyan dilemmáról szeretnék nektek írni, ami hozzám hasonlóan sokakat érinthet. 27 éves nő vagyok, az egyetem után hamar sikerült elhelyezkednem, nem a szakmámban, de nem bánom, szeretem a munkámat. Rendezett családi körülmények között nőttem fel, nem voltak…..
gnme 2014.03.05 22:09:10
@Circus: tényleg nem varázslat, színtiszta vegykonyha

a Kaáli televan negyvenesekkel, meg telesírt zsebkendőkkel
Lázár János jött, (meg)látott és győzött. Nem volt szégyellős, nem válogatott az eszközökben, nem játszotta a finnyás úriembert - miért is tette volna? - de végül sikerrel lenyomta a versenyszférát, mint hálószobai fing a libidót. Az eredmény egy halott és egy sikerrel…..
gnme 2014.03.04 20:34:23
@dzsoni5: ..szartól a repülőig minden feltörhető és törölhető .. ha valaki, te tudod

oszt ennyi.
gnme 2014.03.04 20:42:21
@Melee: a saját példámat tudom mondani..

már el van adva :-) elkésett az állam, akármit is akar :-) fasz a fülibe

áháhá
gnme 2014.03.04 20:51:31
@miva?: én tudom hol élek, balra van a kamra, ott a bor, jobbra az ajtó ott vannak a kutyák

őket jobban szeretem, mint az embereket.

vagy

egyik bevásárlóban a polcon van a bor, a kutyák ugyanott

ugyanígy tudom az utat a kórházba, ott az orvosom

más meg nem érdekel, tőlem felfordulhat minden magyar

(hisz a fajtájukat rendelettel irtják)
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Sokszor olvasom a blogot, és úgy gondoltam én is elküldöm a saját történetemet. Habár még csak tanuló vagyok (kereskedelem), de rendszeresen kell gyakorlatra járnom (2 hetente) az egyik nagy magyar lánc üzletébe. Nem mondhatom, hogy nem szeretem…..
gnme 2014.03.04 19:17:04
@kovi1970: jött egy csávó egyik felkapott "újcsinált" helyi szakközép oskolából azt aszongya, jó napot kívánok

mondtam erre neki melyik kormányrendelet (az inzulin elvétele) szóval itt megértést ne várjon, előbb lököm le a lépcsőn, köszönni.. az felejtse el, meg jól is kell viselkedni, mert könnyen süketek lehetnek a fülek

mondtam is neki iziben, aki a fajtáját irtja, annak én nem köszönök, leköpöm

de azért csak erősködött érted..

mondom akkor mondjad, mondta a sódert.

mondom egyszercsak, mikor a seggem már elvásta a kamuduma.. kéne két lakatos

hát az nincs, egy végzett

-> akkor arra van az ajtó

kiment egy szó nélkül
Ha Magyarország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerláncának dolgozója vagy  akkor vedd meg a lejárós szar dolgokat és dolgoz ingyen! Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben. Micsoda jelenség az, hogy a főnök…..
gnme 2014.03.03 18:54:15
@Boka1: hát a' jahh, kár hogy ezt csak a cégvezetők tudják

erre iszunk

zenét? ipari, ebben nem sírnak ha fáj (pro tools, mackie, waves, izotope ozone 5, tube tech, slate, t-racks)

www.youtube.com/watch?v=xCgCMsigfYY