Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajánkodó

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
kajánkodó 2009.08.22 16:24:44
@Judfin: egyetértek
kajánkodó 2009.08.22 16:31:45
@jakab: Vétkesek közt cinkos aki néma.Nem én mondom, Babits mondta. De igaz. Ő pedig hallgatott, aztán szörnyűlködve tördelte a kis finomka kacsóit. Hát ennyi. Engedte kimászni a palackból a szellemet. Egy szavába került volna, hogy tárgytalan legyen mindaz, ami mostanság a híradók vezető anyagait képezi. De ő a könnyebbnek látszó útat választotta. Akkor is. Nem először, és nem utoljára. Sajnos.
kajánkodó 2009.08.22 16:54:13
@jakab: Én egy egyszerű, mezei polgár vagyok, aki nézi/megéli/megszenvedi a történéseket, és elvárná - ó, szent naivitás - hogy biztonsága, nyugalma, jóléte (??) érdekében azok tegyenek, akiket voksával a törvényhozásba küldött (ez esetben mellékes, hogy "befutott-e" a kiválasztott.)
"Én úgy emlékszem, felszólalt a gárda ellen, amikor elérkezettnek látta az időt... " Na látod, ez a baj! Benézte...
Az "elérkezett idő" az első előtti pillanatban volt, s ha valakinek, hát egyedül neki lett volna módja, eszköze a leállításra. De nem tette meg. Lesz itt olyan roma-magyar háború, amit még az ETA és a Moszad is irigykedve szemlél - pedig ő, a nyuszibácsi elejáét vehette volna a láncreakciónak.
Januárban adtad be Magdi? Akkor várjál még!Most azt hagyjuk, hogy Magdi a Blikkben mondja el... Nem lényeges. Kellett valami kis sztorika a negyedik oldalra, aztán ez lett belőle. A magyar állapolgárság megszerzése nem egy sétagalopp. Ilyen Magdi eseteknél mindig kiakadnak a népek,…..
kajánkodó 2009.04.10 23:34:31
PremiumLager:
"Kapjatok már kicsit magatokhoz, nézzetek körbe a világban, milyen alapon szívjátok ti Magyarország vérét?" Kapjál te magadhoz, nyuszifül - és szégyenkezzél!
"Miért nem építenek a határon túli magyarok maguknak semmit?" - ők építenek, vazze'! Te, és a hozzád hasonlóan gondolkodók viszont romboltok. Földig. Elsősorban önmagatokat.
"Miért nekünk kell helyettük megcsinálni mindent?
Mire fel követeltek ti bármit tőlünk?"
Tudsz legalább egyetlen dolgot mondani, amit "helyettük" kellett megtenned?

"A ti őseitek legfeljebb a szülőföldjükért küzdöttek" - ha nem csak az iskola mellé jártál volna, talán lenne némi fogalmad arról, hogy "a ti őseitek" a TE őseid is. Csak annyi a különbség, hogy az általad olyannyira megvetettek tudnak ám küzdeni a szülőföldjükért - ellentétben veled, veletek.

"Aztán ha majd lesz mire büszkének lennetek, és valamit adtatok is ennek az országnak, ti személyesen, nem az ükapátok, majd akkor gyertek az állampolgárságot követelni."-Büszkék is vagyunk, mert ragaszkodunk MAGYAR hagyományainkhoz, óvjuk anyanyelvünket, szebben-helyesebben beszéljük azt, mint te. Mi helytállásból, kitartásból, megmaradásból, gyökereinkhez való ragaszkodásból régóta mutatjuk a példát - csak azt ti nem veszitek észre, mert nem láttok ki a kicsinyes gyűlölködéseitek sarából. Kényelmetlen viselet lehet ez a kemény szemellenző...
Tardai történetek Huszonhárom 2009.03.03 08:00:00
A Vladimir muterjáék a nem-dobunk-ki-semmit család. Legutóbb valami részeg állat rászart a lábtörlőjükre, hallod, az öreg kivágta középen a dzsuvás részt, azt' lukasan használják a lábtörlőt, mondván jó az még, zárt lábbal úgysem töröl senki sem lábat a kapuban. Na,…..
"Nemcsak a vidékieknek szar" című sorozatunk újabb epizódjában Edó és kolléganője ugyan nem mértek mínusz hét fokot a buszban, mint zsámbéki sorstársnőik, de ők is jól összefagytak tömegközlekedés közben, a 160-as és 260-as buszjáratokon. Ugyanis egyáltalán…..
Intro. Egy tárgyalóban vagyunk, valahol az NBH épületében. Egy vita közepébe csöppenünk, így Pindrochot már be se nagyon kell mutatni, ő vette át az ügyet. Ez a kompos dolog most világos lesz. Szóval nem lefelé utaztak a folyón, hanem a kompon keltek át, és Kőváryékat 1200…..
Jobb későn mint soha, ahogy az ősi román mondás tartja, úgyhogy vessük vigyázó szemünket Bukarestre, és lássuk, miről, kire és hogyan szavaznak ma a román állampolgárok, akik az előzetes adatok szerint inkább nyaralni mennek, vagy csak szimplán otthon maradnak, ahelyett, hogy…..
"Vót nálunk a faluba egy ember, az öreg Pitlák. Hát annak mániája volt a gatyalopás. Egyszer.... „ -- Mammut honvéd. Árkos-hidas gyakorlótér, tücsök ciripel, madár dalol, majd egy rikoltásra megelevenedik a bozótos, gyakorlóruhás szerencsétlenek rohangálnak fel-s…..
Eliza Baar után itt van marriam, aki az igaz szerelmet keresi, mert az igaz szerelem nem fejez be igaz szerelmet nem egy happy end ott csak egy dolog, ami tovább, mint az idő tart, és az igaz szerelem.Itt a nyár, és ilyenkor mindenki társra vágyik, még a szoftverek is. Az uborkaszezonban…..