Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sharam

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
Subba Madonna 2011.08.25 05:46:00
Madonna húszévesen (vagy nem). Punetti kitakarva...
Máté fotói szerint minden nap egy kemény kihívás a Váci úti Tesco matricázó személyzetének. Bár látszólag mindegyik dobozban 2 süti van, van amire hármat írnak, és van, ahol csak egyet számolnak el...
Sharam 2011.08.17 11:20:41
..
Sharam 2011.08.02 13:37:51
Most egy ideig hanyagolom a témát,  mert tartsunk mértéket, de addig gyorsan összeszedem a Persolról azokat a dolgokat, amiket mindenki tud. Dick Dastardly, az első rajzfilmsztár Persolban   - A céget 1917-ben, Torinóban alapította egy Giuseppe Ratti nevű…..
napszemüveg Smith Nolte – 2009. 2011.07.17 14:50:00
Mindenkori kedvenc napszemüvegem. Nem ez van rajtam a leggyakrabban, de ez az, amitől kicsit megemelkedik a pulzusom, amikor kiveszem a vitrinből, és tudatosul bennem, hogy ma keményen idióta leszek. Túllihegős típushiba: ennyi kék már sok Az üvege enyhén kékes, nem…..
Ez egy kellemes hangú és humoros emberrel való beszélgetés. Körmendit le lehet alázni a fórumban, ő ugyanis szarik a névtelen kritikákra, a fórum meg ugye azért van, hogy nyugodtan szarozzák őt. Dombóvári István azonban jó beszélgetőpartner, ha nem csak annyit akar belőle…..
Douglas MacArthur, az első híresség Ray-Ban-ben   Szia Aviator tipusu napszemuveget vennék, AO Eyewear. Ez tényleg az, vagy csak valami megmarketingelt kínai brand? 17000 Ftért van itt Brnóban a General modelljuk. Fekete lencsével, arany kerettel. Gagyi? Más gyártók aviator…..
A stílus és jó megjelenés természetes velejárója egy burzsujnak, így nem meglepő, hogy rendszeresen használ valamilyen parfümöt. Akár olyat, melyet saját személyiségére szabtak. Persze ha nem erre vágyik, és nem fordul mondjuk Zólyomi „Parfümőr” Zsolthoz, akkor…..
Sharam 2011.06.17 23:05:23
@nemorino: konkrétan milyen filléres összetevőkre gondoltál, felsorolnád ?
a több éves munkát egy illat kifejlesztése során valóban meg kell fizetni, ahogyan a kiváló minőségű alapanyagokat is.
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
[A lista közben elavult kicsit, megszűnt a Lukács, és bejött új szereplőnek például az Erdős és fiai, a Levendula és a Fragola.] Éppen tegnap volt a fagyikehely (sundae) születésnapja, amit a Google is megünnepelt. 119 év szép kor, hozzá ez a tavaszi idő, ideje kicsit ünnepelni…..
Sharam 2011.04.07 06:34:07
@világevő: A vanilin a vanília fő illatanyaga, nem keverendő össze a szintetikus társával! :)
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Louis CK, azaz Székely Lajos egy vörös, kopaszodó, nem túl jóképű, kissé elhízott, középkorú faszi, aki évek óta stand-up humoristaként keresi kenyerét, és alkalomadtán megpróbálkozik egy-egy tévésorozattal. Az első ilyen, a prolisitcomok non plus ultrájaként ismert Lucky…..
Egy karakán hős nem elég a sikerhez, kell hozzá az ellenpólus, a fehérhez a fekete, és így tovább, ettől lesz dráma a dráma. A 24 nyolc évada nem szűkölködik a karakteres rosszemberekben, beépített szemét dögtől a féregként viselkedő elnökig volt itt minden, mint a…..
retro gastro Boci karamella 2010.03.08 06:20:00
A lengyel boci karamella a ’70-es évek édességiparának egyik csúcsterméke volt, a szocialista import egyik méltó büszkesége. Édességboltokban árulták kimérve, gondosan papírzacskóba csomagolva. A karamella kétrétegű csomagolásban került értékesítésre: egy vékony…..
Sharam 2010.03.08 08:07:32
Divat lett tévésorozatokat mozifilmben feldolgozni, ha minden igaz már forog a Szupercsapat (A-Team) nagyfilmes verziója, és már tuti, hogy lesz Szex és New York 2 is, így annyira nem csodálkozunk, hogy a TJ Hooker című széria is erre a sorsra jut, hiszen ebből aztőn nem nehéz…..