Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harzol2

2128 bejegyzést írt és 591 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevem Szabó Veronika Pestszentimrei lakos. Engem nagyon bánt az, hogy  Kedves politikusaink csak úgy döntenek a fejünk fölött mintha valami Istenek lennének.Én nem fogom hagyni, ha kell a végsőkig elmegyek de nem hagyom, hogy felépüljön ez a KKK.Nem azért költöztem ide,…..
Figyelj, én ilyen hóviharban nem megyek sehova pénzt költeni, inkább tolom otthon a WoW-ot. De ha nem veszem fel pénzemet a számlámról, akkor mit csinál vele a bank? Elbukja a tőzsdén? Dehogy! Megőrzi a számládon, és ha meg tudod állni, hogy sokáig nem nyúlsz hozzá, az összeg…..
harzol2 2010.03.19 12:36:04
Nekem fater mindig ad pénzt új farmerra, meg mozira. Akkor minek nekem saját bankszámla? Leginkább azért, mert ő sem állhat melletted örökké, pénztárcanyitásra készen. Biztosan előfordult már, hogy megláttál valamit a kirakatban és szeretted volna megvenni, de nem volt nálad…..
Futóblog Terep vagy aszfalt? 2010.01.22 12:32:00
Az eddigi hozzászólások alapján azt vettem észre, hogy a többség inkább az aszfalton való futást részesíti előnyben, a kisebbség pedig a terepen való futást. Persze ennek a lakóhelyünk is lehet oka, ami nagy mértékben határozza meg lehetőségeinket. Régebben kizárólag…..
Futóblog Ki a gödörből 2010.01.10 21:10:00
Különösen a téli szezon tomboltával minden futó szembesül azzal, hogy CSINÁLNI KELL. A motivációt újra és újra megtalálni. Önéletrajzi ihletésű videóban próbáltam bemutatni ezt az érzést, a belső vívódást és szűnni nem akaró küzdelmet saját magunkkal. Motiváció…..
Futóblog HHH körök 2009.11.26 17:45:25
Korábbi postokban, kommentekben többször szóba kerültek a hármashatárhegyi futóútvonalak, ahol gyakorta megfordulok. Egyrészt a Fenyőgyöngye parkolója könnyen és gyorsan megközelíthető (még tömegközlekedéssel is a Kolosy térről 65-s busz), másrészt pedig azért, mert innen…..
harzol2 2009.11.27 08:00:49
@tapirka1014:
A szintút talán jól kivehető. Attól egy úttal korábban.

Egyszer voltam fent és elég is volt. Ellenben van aki heti rendszerességgel futja.
Az elmúlt hónapokban nagyon sokat cikkeztek arról, hogy ezért meg azért már nagyon itt lenne az ideje a korrekciónak a részvénypiacokon, azonban láss csodát a sok mogorva és pesszimista kommentár közepette szépen emelkedtek újabb csúcsok felé a tőzsdeindexek. Amerikában fontos…..
                     LÉGYSZI mindenki írja be mekkora távolságot mért a versenyen 42,195 helyett! Mert nekem IGEN gyanús lett hogy a 3D GPS-es Timex ironman trail runner-em 44,2…..
harzol2 2009.10.08 09:40:39
@WITCH:
Az lehet, hogy lát 3-4 műholdat is, de a lényeg nem ez, hanem az össze-vissza verődő jelek. Az aluljárókban, hidak alatt, épületekben az ilyen jelekből dolgozik és ez teljesen tévútra vihet.

Idén a Téli Mátra teljesítménytúrán gondoltam végig trackelem az útvonalat és nézem a pontos távot. Mátraszentimrén azonban bementünk a házba pecsételni és 10 perc alatt a GPS végig mért. Méghozzá több, mint 2km-t hozott össze. Otthon a számítógépen nézegetve volt, hogy 200 métert ugrott 5 mp alatt.

A GPS-nek megfelelő vételi körülmények kellenek. Már a szűk utcákban lehet némi pontatlanság, de fedett helyen még komolyabb eltérések adódhatnak.
Futóblog Mezitláb futni?? 2009.09.02 16:47:00
Orosz Péter, kiküldött tudósítónk jelentkezik NYC-ből: Ezek tehát a duplaradírok. Nördködés, mezitláb futás, extravagancia. Valami ilyesmire számítok én is vasárnap a 24. Nike félmaratonon...
A francia villamosreneszánsz úgy tűnik, immár átlépte Európa határait is. Nem, most nem a franciák által a volt gyarmatokon gründolt észak-afrikai, vagy vietnami kötöttpályás fejlesztésekre gondolok, hanem a Réunion által tervezettre. Réunion egyike Franciaország négy…..
Lassan azért kiderül, hogy a web 2.0-nak nevezett "moder internet", vagyis a közösségi szolgáltatások által határolt időszak mégsem annyira aranybánya a marketingnek.Egészen pontosan: a hagyományos marketingnek. Ugyanis a hagyományos marketing egyirányú valami. A…..
Mára lassan mindenki közösségi hálózatokhoz értő marketinges lesz, és tutira tudja, hogyan kell egy-egy közösségi hálózatban marketingelni. Azért én feltennék egy nagyon provokatív kérdést mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a közösségi hálózatokat fogja reklámra…..
Elérkezett az idő, hogy kicsit megújuljon és elköltözzön a blog. Saját domain, saját tárhely, saját blogmotor...   Az új cím: http://blog.harzol.hu/..
Ma elvileg 3x2000 méter lett volna a Kacsás-tónál, de nagyon úgy nézett ki, hogy majd egyedül kell futnom, ezért inkább bejelentkeztem az Anna réten Gösswein Csabi által szervezett sprint edzésre. Kegyetlen meleg volt és meredek pályák és nekem rettentően nem ment. A 4 darab kb.…..
Nem hittem volna, hogy a mai edzésen tudok normálisan teljesíteni, hisz hiába ment jól a tegnapi könnyű futás a vasárnapi 28km még kicsit közel van. Geriéktől indultunk ki a Kacsás-tóhoz, hogy 3x1 kört nyomjunk, mint két hete és nekem nem esett jól a futás. Kint aztán a…..
Ma Sunkával és Gerivel futottunk egy laza kört a Nagyvölgy-Csemetéskert-Turul útvonalon. Nem erőltettük a fölfelét sem, de aztán a Csemetéskert után háromszor is megfutottunk Gerivel egy-egy szakaszt. A fölfelét én nyertem, a két sík részt Geri. :) Jó hangulatú és jóleső…..
Hétfő: 9km, 50:57 Kedd: 17km, 400 szint, 90:59 Szerda: 13km, 400 szint, 90:27Csütörtök:  7km, 35:30 Péntek:  pihenő Szombat: 6km, 30:41 Vasárnap: 28km, 800 szint, 164:04 Összesen: 80km, 1600 szint, 7 óra 42 perc 38 másodperc   Pusztán az adatokat…..
A mai hosszú futáshoz kedvem is volt, időjárás is kedvezett a kellemes alig 20 fok fölötti száraz idővel és Geri is benne volt a 25km-ben, ami ma tervbe volt véve. A nagyvölgy felé indultunk és nem erőltetve 16:40 alatt fel is futottunk rajta, ami egész jó idő ahhoz képest,…..
Megvártam, hogy a vihar lehűtse a levegőt és utána indultam el futni egy könnyűt. Egész jól esett, bár az elején még fáztam is kicsit, de aztán a megáradt Csala patak meghátrálásra kényszerített. Nem volt kedvem a sáros földúton visszaküzdeni magam, ezért Csalán…..
Ma valahogy nem volt erőm edzeni. Szerda óta csak szenvedek. Ötször tusoltam nap közben, de még így is végigizzadtam a napot és este nem volt semmi kedvem futni. Nagy szenvedés lett volna csak egy átmozgatás is, ezért inkább kihagytam...