Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LastScout

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Adósságnyomás-mérő 2011.09.22 14:15:00
LOL :-) A kormany.hu-n lévő roppant bonyolult "csodaalkalmazás" 875 ezer forintba került a Nemzetgazdasági Minisztériumnak. Gratulálunk a Borg-s 2007 kft.-nek! "Sarkalatos hozzászóló" máris a segítségünkre sietett:"Lehet paraméterezni! <object…..
LastScout 2011.09.22 22:13:35
@csizsikpizsik: De ha abba fektetik, akkor nem tudod ilyen csillivilli kis mérőkén megnézni, hogy mennyit esett. Tényleg most akkor 68, és 87% közti a méréshatár?? mert bármilyen paramétert adok meg, mindíg erre a részre zoomol rá. Mivan ha mondjuk holnapra pikk-pakk 10%-ra csökken... nem fogjuk látani..
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
LastScout 2011.09.20 20:57:28
@2llkedő: Nyilván én sem kapok egyszerre két helyről fizetést, mert én is egyszerre csak egy helyen tudok dolgozni. Nem arról beszéltem, hogy a polgármester akit említesz miért ne kaphatna két fizetést. Arra gondolok, hogy amiből sok van, és egyszerű, az általában olcsóbb..
Az én példámmal élve, én bármikor el tudnám végezni a sori munkás munkáját, mint ahogy csináltam is, nem keveset.. de fordítva kétlem, és nem azért, mert én vagyok a legkirályabb ember a földön, és senki nem tudja utánam csinálni amit csinálok, csak egyszerűen érteni kell hozzá..
LastScout 2011.09.20 21:02:26
@Chuck No Risk: Apámnak és anyámnak sincsen diplomája, mégsem tartom őket hülye lusta kreténnek. Keményen dolgoznak, igyekszem példát venni róluk.
LastScout 2011.09.20 21:59:38
@2llkedő: de mi az, hogy kétszer annyi munka? ezt nem tudod te sem definiálni... 4 óra csempézés > 2 óra kertásással, vagy hogy? Ha éppen nincsen senki, aki tud két órát kertet ásni, akkor a 2 óra kertásás lehet, hogy többet ér, mint a 4 óra csempézés...
Nyilván nem lehet, ami miatt annyira fel vagy háborodva, hogy valaki két helyről kapja a fizetését, egyszer napi 8 óra polgármesterkedésért, egyszer meg napi 8 óra képviselősködésért, és mégis csak napi 8 órát dolgozik. Én nem ismerek senkit, aki egy millát keres, vagy akiről tudom, hogy annyit keres, de bizonyára cégvezetőkről van szó.. illetve még tán a hálapénzt zsebretevő orvosokról..
Egyébként nem gondolnám, hogy a magasabbik adókulcs megszüntetése miatt bárki is kevesebbet keresne, mint ahogy itt már többen is írták.
A figyelmünket elkerültük, de még a nyáron a Fidesz kiterjesztette az ekho-t (egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás) az első osztályú sportolókra, trénerekre, sportszervezőkre. Törvény: "Az egyes adótörvényeknek a sport támogatásával összefüggő…..
LastScout 2011.01.25 20:32:10
@tkgabor: Sajnálattal közlöm, hogy te, és én is... tipikusan olyan munkát végzünk, ahol nem divat a minimálbér kamuzás, és ennek következtében mi soha nem fogunk ekhozni...

Viszont, ha tényleg ez az indok, hogy feketén kapják a pénzüket, akkor miért nem az apeh-et küldik, miért a törvényt módosítják?

Meg egyébkéntis K.A.-ját az összes semmirekellő léhűtő ingyenélő... focistának... pláne így..
Van egy budapesti közlekedési projekt, aminek a terve majdnem két évvel ezelőtt fogant, de jelenleg úgy tűnik, sosem fog megszületni belőle maga a "gyermek". Vagyis a "Budai fonódó villamosok", ami pedig a M(ég)4(év) után kifejezetten örömmel tölti el az ember…..
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Ez a Schmuck ... egyszerűen nem hagyja, hogy Szanyi "Lájk" Kapitányról szóljon ez a kampány. Schmuck Andor, aki eljutott a Xénia Láz Egyesülettől (gyerekek) a Tisztelet Társaságáig (nyugdíjasok), mindezt megspékelve a Kapolyi-féle Magyar Szociáldemokrata Párttal.…..
Nyár van, pár nap kivételével tombol a hőség, mindenki vízpartra vágyik. Az is, akiről azt hittük, minden energiáját lefoglalja a tárgyalásokra készülés. 2008-ban kapta meg haszonbérletbe az államtól a csaknem 1 milliárd forint értékű, másfél hektáros balatonlellei…..
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
LastScout 2010.08.13 04:39:41
@zero: Jajj ti nem olvastátok el figyelmesen a tájékoztatót... :D A pullolás, amikor odamész a lányhoz, és lesmárolod, nem érted... :D csak nem tudom, hogy ebbe csak azokat számolták bele, ami után nem csattant pofon, vagy mindet?
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
LastScout 2010.03.06 00:51:45
Három opció van: - vagy nem a régiek már a szocik - annyira kapkodnak, hogy a látszat sem számít - síkhülyének nézik az embereket Az ügy: a vasúti mellékvonalak, ahol december óta "szünetel" a vonatközlekedés, és amikkel kapcsolatban még a személyszállítás…..
LastScout 2010.01.15 14:49:49
@ZioN: Jó helyen van az ott, csak megfelelő áramforrást kell rákötni.. :D
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
LastScout 2010.01.14 17:17:08
index.hu/belfold/paradicsom/2010/01/14/a_bkv-sztrajk_elszivja_a_maradek_friss_levegot/
Állat lesz... kiváncsi leszek, hogy hol lesz előbb lincselés.. a bkv-nál, vagy a városházán..
Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója: "a cég napi 90 millió forintot takarít meg a sztrájk alatt a ki nem fizetett munkabérből és annak járulékaiból, a benzin- és karbantartási költségekből. Igaz, a jegyárbevétel-kiesés eléri a napi 40 millió…..
LastScout 2010.01.15 13:30:20
@Cato: Ez sajnos így van.
Hozzáteszem, ha már valahova vonattal kell menni dolgozni, akkor általában többen ugyanarról az útvonalról betársulnak, de nem is kell többen, ha már ketten vannak, akkor fényévekkel jobban járnak mint a vonattal. És amíg ez így marad, addig nem is fognak az emberek tömegközlekedéssel járni, tényleg csak az, akinek nincsen kocsija. Én is csak akkor járok vonattal, ha hazaugrom mondjuk kéthetente, és éppen egy ismerősöm sem megy arrafelé.
De vannak az ár, és a balkáni körülmények mellett más anomáliák is a tömegközlekedésben. Ha én haza megyek, akkor előszöris kell BKV-znom, aztán vonatoznom, és eddig nincs is semmi gond(egészen addig, amíg nem esik egy mikrométer hó), hanem amikor a vonatról leszállok, volán buszra kell szállnom, aminek a menetrendje olyan csodálatosan össze van hangolva a vonattal, hogy 5 egész percel a vonat érkezése előtt elmegy, és 35 percel később jön a következő, persze csúcsidőben, nem tudom, hogy máskor hogy van, mert akkor nem járok, így nem is érdekel.
De... a lényeg az, hogy mintha szóban ösztönözni szeretnék a népet, hogy használjon tömegközlekedést, mer az jó, és közben nem jó... sőtt szar... rossz a menetrend, drága, és még mocskos is(kivéve az új elővárosi vonatok)

Azt meg, hogy mennyit bukunk az ingyen utazáson, csak akkor lehet eldönteni, ha tudjuk, hogy mennyien használják ingyen, azt meg tényleg csak a 0Ft-os jeggyel lehetne kitalálni. De az mondjuk érdekesen hatna, ha valakit megbüntetnének, mert nem váltott 0Ft-os jegyet.. :D Vagy már mindenhol ilyen mini jegyirodával mászkálnak a kallerek?
LastScout 2010.01.15 14:03:45
@Seduxen: Valószínűleg hasonlóan nagy összeget eltenne valaki érte, és 500 Ft-ért áttírná valaki a progamot a gépekhez, amik nyomtatják a jegyeket, hogy legyen 0-Ft-os is... Hiszen ugye ez itt Magyarország..
Persze csak mert feltételezem, hogy a nem 0Ft-os jegyek statisztikáját jelenleg is készítik, ha nem, akkor le kell húzni a wc-be az egészet, és újat csinálni, mert ha még erre sem gondoltak eddig, akkor gáz van.
"Három Nagykanizsa és Balatonmagyaród között közlekedő busszal kapcsolatban fokozott védelmet kértek a falu lakói, mert iskolás csemetéiket rendszeresen érik atrocitások a járatokon, emiatt már félnek a gyerekek. Ígéretéhez híven a rendőrség hétfőn megkezdte a…..
LastScout 2010.01.05 20:26:11
@volánrulz: A harmadik már csak azért is érdekes, mert gyakorlatilag a mi gabonánkból a mi országunkban a mi munkánkkal termelnek valamit, amit aztán valószínűleg nekünk adnak el, és a hasznot haza viszik, tehát ez sehogy nem jó az országnak... Mármint valahogy talán mégis, ha ez itt van, és a környező országokban nincsen, akkor még előnyt is jelenthet a későbbiekben, de ha olyan nagy előnye lenne, akkor a normálisabb országok már régen építettek volna ilyen gyárat, vagy már van is, nem tudom....
Visszatérve a tárgyra, tényleg vicc.. Még ha a mesterlövész + éles töltény verzió lenne.. de annyira nem vagyunk a balkánon... :D
Vastagbőr Ezért megy a harc 2009.12.08 13:01:00
Az MSZP úgy tálalja a lista-írási bohózatukat, mintha emberek milliói rágnák le a körmüket izgalmukban: -Te, a Tüttő Katát hányadik helyre tették? -A Leisztinger nőjét? Nem tudom ... és te hallottál valamit a Göndör Pistáról? -Ő befutott a 37.-ik helyre ... -Jaj, de jó!…..
Idén 97 milliárd forint jutott az "Út a munkához" közmunkaprogram, jövőre pedig 117,7 milliárd forint jut. Ez 150 ezer emberre volt elég ... de mi lesz, ha nem lesz több festeni való, minden árok ki lesz tisztítva, minden parkban le lesz nyírva a fű? Emellett még jövőre…..
Csak kishalak ülnek a warezügyben – állítják az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia óta előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak védőügyvédei. Az ügy kulcsfigurája furcsa körülmények között külföldre szökött, majd családja halotti bizonyítvánnyal mentette…..
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
LastScout 2009.05.15 22:50:42