Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ericcartman (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy tűnik, mintha Zwack Zrt. fizetett ügynöke lennék, pedig csak arról van szó, hogy ők csinálnak baromi jó városos reklámokat. A múltkor az Unicum kedvéért kapták szét Budapestet, most a Vilmossal rombolnak várost. Bár a fene se tudja, hogy szabad-e egy ilyen szép…..
Ericcartman (törölt) 2010.11.19 12:46:03
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
Hollywood legrosszabbul őrzött titkainak egyikét tette hivatalos információvá az AMC tegnap: 13 részes berendelést adott le a zombis The Walking Dead című sorozat második évadára, amin csak az csodálkozik, aki a) nem látta az első két epizódot, b) nem tudja értelmezni a…..
Ericcartman (törölt) 2010.11.10 09:26:40
@Picurigor: Majd kb úgy 6 év múlva, ismerve a hazai tv-k reakcióidejét.arról meg nem beszélve,h a magyar tv nézőket ez nem érdekelné.rengeteg jó,külföldön sikeres sorozatot kaszáltak itt el,csak azért mert nem szerelemről meg isauráról szólt.lásd:lost.
Az alábbi, kissé nehezen induló levél  a végén kiteljesedik, elég pontos jogi kérdéseket tesz fel. Lassan sportággá növi ki magát mások magánbeszélgetésének titkos rögzítése, és elvtelen felhasználása, és sokan nem ismerik a határt, mikor éri ez el a jog…..
A hagyományos polgári értékeket és a félmeztelen nőket (+autók, órák, szivarok, lovak) előnyben részesítő Gentleman Magazine-t osztogatták kedden a képviselőknek a Parlamentben. A marketingakciót nem kellő körültekintéssel tervezték meg. A képviselőnők is megkapták…..
Ericcartman (törölt) 2010.11.04 19:44:22
Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pince tulajdonosa (és visszatérő vendégszerzőnk) a saját oldalukon foglalta össze a természeti katasztrófa Somlót érintő következményeit. Mivel ez egy olyan kérdés, amely sokunkat foglalkoztat, engedélyt kértünk és kaptunk a másodközlésre.…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
Ericcartman (törölt) 2010.10.07 16:35:41
@guerillero: Vak vagy bazmeg?ez egy állatos blog!ha az emberi áldozatokról akarsz olvasni,tipli az indexre!és igenis,ők ugyanolyan fontosak mint az emberek!én a kutyámat MINDEN emberi lénynél többretartom,tudod miért? mert őszinte,szeret feltétel nélkül,nem hazudik,nem bánt meg,nem viselkedik buta paraszt módjára(remélem,érted a célzást).tudod,van egy mondás: Ki az állatot szereti,rossz ember nem lehet. hát te velejéig romlott vagy.szóval ha nem tetszik a téma,akkor takarodj anyádba vissza 6 hónapra,te majom!!!!
Pizsama von Flanel a magánlevélnek álcázott spam egy újabb mutácáióját küldte el nekünk: kedves mindenki  barátnője, Gabi a pc szervíz mellett édibédi kölyök pulikat próbál ránkerőszakolni. Kéri, hogy küldd tovább a cuki képeket az ismerőseidnek, hogy a szegény,…..
Ericcartman (törölt) 2008.12.13 18:54:45
Megdöbbentő példányszámadatok a Matesz honlapján.    Láttad, mekkorát esett vissza az Inform Média napilapjainak eladása? Lehetséges ez? – e szavakkal hívta fel figyelmemet egyik régi, sokat tapasztalt kollégám a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség…..
Tíz napon belül folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha a két legfontosabb követelésről nem tudnak megállapodni – jelentette be Gaskó István VDSZSZ-elnök csütörtökön. Pénteken tehát nem lesz sztrájk, de a jövő hét végéig várhatóan igen. A MÁV azt közölte, a…..
Pont egy hónapja történt, hogy Onody Gyuláné önkormányzati képviselőt választotta a mezőberényi Orlai Petrics Soma Kulturális Központ igazgatójává hétfői ülésén a helyi képviselő-testület. (laspalmasnak köszi a képet és az iwiwes oldalt) Az intézmény sorsa már hónapok…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..
Olvasónk havi 50.000 forintot költ a család bérletére, amiért egy használhatatlan szolgáltatást kap cserébe. Késnek, kimaradnak a vonatok, vagy éppen annyira tömve vannak, hogy nem lehet rájuk felférni. Tisztelt MÁV Zrt!   Nem először vagyok kénytelen írni…..
Csurtusék utazásai Törcsvár (x) 2008.10.24 10:24:00
Brassó környékén járva mi sem természetesebb annál, mint hogy az ember rövid kitérőt tesz dél, azaz Törcsvár (Bran) felé, megtekintendő azt a Drakula-kastélyt, amelyről mindenki tudja, hogy semmi köze a mindannyiunk szívéhez oly közel álló erdélyi nemeshez, de még a…..
"Vidéki ismerősöknél „lőttem” ezeket a cuki kiskutyákat. Egy doboz gombóc, azaz 6 db cuki labradorkölyök. Puhák, gombócformájúak és nagyon édesek" - írta a cukiságnak Anikó. További gombócformákért kattintson, megéri. ..
Ericcartman (törölt) 2008.10.04 11:26:02
"Egy haverom elhozta a szombati házibulira a kis tacskójukat, 10 hetes és még nem tudtak neki értelmes nevet kitalálni! Lehet szavazni" - írta nekünk G.Az ötleteléshez kattintás után egy vigyorgós és egy füllefittyenős képpel járulunk hozzá. ..
Ericcartman (törölt) 2008.10.01 19:58:28
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
A Mars cég kénytelen volt levetetni a brit tévék műsoráról Snickers nevű termékük egyik reklámfilmjét, mert meleg jogvédő csoportok heves tiltakozásba kezdtek a gyalogló csávónak beszóló Mr. T láttán. Az egykori tévés bálvány Get some nuts! beszólásának több…..