Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tézé

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az, amikor valaki eleve támogatta, hogy Budapest pályázzon a 2024. évi nyári olimpiai játékok megrendezésére, ennek megfelelően nem is gyűjti az aláírásokat. Tiszta sor. Ugyan formállogikailag támogathatná, hogy írjanak ki népszavazást arról, de miért tenné?..
92-en haltak meg vasárnap, amikor Szocsi mellett hét perccel a felszállás után a Fekete-tengerbe zuhant az orosz hadsereg egyik személyszállító repülőgépe. A Tu-154-esen tévések mellett az orosz hadsereg ún. Alexandrov-kórusának 64 tagja utazott...
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
tézé 2016.12.02 13:36:11
@belert: Itt a pont!
El se hiszem. El se. Most is remeg a térdem. Király Tomi tegnap a következő képeket küldte. Majdnem pont két évvel azután, hogy Dezső átlépte Magyarország határát, és Karesz udvarában, egy sóhajtással földre rogyott a egy trélerről. Szobor lesz vajon? Ez Dezső, ha valaki nem…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
tézé 2009.10.09 13:37:07
Itt ez a rendőrviccek hülyeségszintjét súroló izé:A tiszai vízirendészet, természetvédőkkel összefogva, fokozottan óvja a tiszvirág-rajzás küszöbén a védett kérész-faj fennmaradását - írta keddi számában a Heves Megyei Hírlap. Sokan ugyanis kiássák az agyagos…..
Végre-valahára (kb. 3-4 év után) kiszedték végre a facsonkokat az 56-os villamos Kelemen László utcai megállójából. Talán ezután már nem vágódik el bennük a jónép. Bár a munkát most is csak jómagyar félmegoldással zárták le. A fahelyek (többször…..
Igyekszem becsületes lenni. Tényleg. A könyvelőnk mindenre odafigyel, időben beküldöm az adóbevallásomat is, és felajánlottam az 1%-omat a Csizmáskandúrnak. Vannak számláim, adok blokkot, még tájékoztató kártyákat is az ékszerek mellé. Rendesen könyvelem a javításokat, és…..
A legdrágább jármű, amely valaha elindult Budapestről Bamako felé. A BKV-kékre festett innovatív Volvo-terepjáróbuszba megpróbáltak mindent besúvasztani, amire szükség lehet Afrikában. És 117-tel megy...
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..
tézé 2007.11.26 21:22:25
Én nem bírtam végig nézni annyira fájt ami ott ment.
Húzzanak a sunyi
f@..ba azok, akik a tegnapi ocsmányság elkészítésében szerepet vállaltak.
Tiszta égés volt!

Tetszik érteni?
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy tenyeréből etesse Horn Gyulát a következő szülinapján vagy újra forradalmi hangulatba rázza a Kossuthteret októberben. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyeri a licitre kínált Sztálinszobor bal fülét. Becsületes megtalálónk Forrest…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
w Túl a barátságon 2007.06.15 06:00:00
Gyurcsány Ferenc egyszer azt mondta, hogy neki a politikában nincsenek barátai. Az egy munka, ahol alkalmasság és teljesítmény dönt, nem pedig a személyes szimpátia. Hűsítő ez a hidegfejűség. De akkor kicsodája neki Szilvásy György?Az épp távozó kancelláriaminiszterből - eh,…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
Aba Botond, budapesti sikereit követően, ezentúl az egész ország tömegközlekedőit boldogítja...
A Legfőbb Ügyészség elállt a Gyurcsány-birodalom ellen a Szalay utcai ingatlanüzlet miatt kezdeményezett pertől. Tehát nem ütközött jó erkölcsbe a köztársasággal kötött biznisz, megérdemelt volt a 87 milliós haszon. Igaza lesz a mi drága Ferencünknek, "Mi az hogy?!…..