Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ankris

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkéntesek segítségét is igénybe veszi önkormányzatunk a kerületben élő idős polgártársaink segítésében, bevásárláshoz, ügyes-bajos dolgaik elintézéséhez. Az első megbízóleveleket ma adtam át, miután Szaniszló Sándor polgármester aláírta azokat.    ..
Petrovai László Önkéntes hírek 2020.06.19 17:53:22
Szerte a kerületben dolgoznak azok az önkénteseink, akik a kötelezően ellátandó önkormányzati feladatokon felül segítenek azon lakótársainknak, akik nem tudják vagy nem akarják elhagyni otthonaikat. 125 fő ajánlotta fel önzetlenül személyes közreműködését, közülük eddig 27-en vették át fényképes…..
Újranyitnak az óvodák-bölcsődék a kerületben Ma kormányzati utasításra korlátozott számú férőhellyel újra megnyíltak az óvodák, bölcsődék. A körülmények ellenőrzése céljából a Zenevár óvodába látogattam el, ahova további személyi védőeszközöket is vittem a meglevők mellé. Meggyőződtem arról, hogy…..
Kerti zöldhulladék Kedves kertvárosi lakók! Híre ment - és ilyen irányú megkeresés Önkormányzatunkhoz is érkezett - hogy jó lenne, ha a kerti zöldhulladékot a járványveszély indokolta rendkívüli helyzet fennállásának időtartama alatt "bármilyen" zsákban ki lehetne, ki lehessen rakni! A hír nem…..
Vendégünk Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes Délelőtt kerületünk vendége volt Dorosz Dávid, Budapest fejlesztésekért és zöldpolitikáért felelős főpolgármester-helyettese. Bejártuk a fejlesztést igénylő területeket, így a maga valójában ismerkedhetett meg feszítő problémáinkkal az Ipacsfa utcai…..
Nyugdíjas Akadémia megnyitó A XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat felkérésére a Milton Friedman Egyetem komplex program keretében folytatja az idősek ismereteinek további bővítését. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. február 01-én elindul a…..
Nagyon sokan kerestek meg civilek azzal, hogy segíteni szeretnének a COVID19 járvány megfékezésében. Már a karácsonyi fadíszítés is világossá tette számomra, hogy milyen erős ez itteni közösség ereje. Ezért örökké hálás leszek a 18. kerületieknek. Mi, az önkormányzatnál azon dolgozunk, hogy…..
"Zöld Városháza" tervbemutató Városházánk épülete ifj. Rimanóczy Gyula tervei alapján 1983-ban épült fel. Az azóta eltelt időben az épület nagyobb felújításon nem esett át, csak kisebb nagyobb belsőépítészeti átalakítások történtek. Az Önkormányzat megbízásából 2016. évben a Zsuffa és Kalmár…..
Hétfőn országgyűlési képviselőnk, Kunhalmi Ágnes kérésére a repülőtér okozta zajterhelés mérséklése ügyében fogadott bennünket prof. dr. Palkovics László miniszter úr.A találkozóra kerület újra létrehozott Zaj- és Környezetvédelmi Munkacsoportjának szakmai tanácsaival érkeztünk.   “Palkovics…..